EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim sakin üzülme sakin ol benimde betahcg yavaş yükseldi normal seviyede değildi sonuç bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş hatta kalp atışını daha gecen hafta anca duyabildik umutsuzluğa kapılma inşallah bebisin seninle dır güzel haberlere gel

Gerçekten mi inanılmaz umut oldun bana şu anda değerlerini sırası ile hatırlıyor musun canım benim 226 idi 2 gün sonra 348 oldu 2 kat artmaması doktoru şüphelendirdi böyle bişi oldu mu sende ?

Gerçekten mi inanılmaz umut oldun bana şu anda değerlerini sırası ile hatırlıyor musun canım benim 226 idi 2 gün sonra 348 oldu 2 kat artmaması doktoru şüphelendirdi böyle bişi oldu mu sende ?
Canım benim hayırlı olsun olumlu düşün inanıyorum ki her sey yolunda gidecek merak etme giç endişe yapma rahat olmaya çalış. Sen ilk aşılamadan sonra ne kadar ara verdin canım bnmde ilk aşılamam olumsuz biliyorsun 2. Aşılama yı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım sen nasıl bu kararı verdin?

Teşekkür ederim canım umarım herşeyin hayırlısı olur.
Ben ilk aşılamamın ardından 9 ay sonra 2. Aşılamamı yaptırdım bu kadar ara vermemin sebebi eşimle bende bir sorun olmaması ve normal yolla olabileceği içindi ama olmadı malasef. Aslında çok fazla ara vermek taraftarı değilim ben şimdiki aklım olsa bir ay ara verip devam ederdim hergün hayatımızdan bir gün kaybediyoruz sana tavsiyem çok ara verme canım zaman kaybetme. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım bnde ara vermek istemiyorum dr a kalsa kendiliğinden de olur diyor ama 1,5 senedir olmayınca artık insan stres yapıyor bir an evvel olsun diye. İlk aşılamam olumsuz olunca dr um bana aşılamada zar atıyorsun tüp bebek yazı tura demişti. Aşılamadan cok bir sey beklememem gerektiğini hatırlattı ama bir yandan da olumlu sonuc alan da var yaptırıp yaptırmamam konusunda kararsızım. Aynı dr a mı yaptırdın? Her iki aşılama süreci arasında farklı olan neydi belirti olarak canım bir sey farkettin mi?

Aynı doktora gitmedim canım ilki özeldi,Bu sefer tıp fakültesine Prof.'a gittim çok daha memnun kaldım... Mesela ilk aşılamam da transferden sonra hiç bişi vermedi ilaç jel hiçbiri yoktu. Bu sefer iğnelere başladığım gün vitamin ve kan sulandırıcı verdi transferden sonra progestron vajen jel kullanmaya başladım haplarada devam ediyorum. Belirtiler ise çok daha farklıydı ciddi kasık batmaları yaşadım göğsüm acayip hassaslaştı el değmiyordu gerçekten.
Eğer bu gebeliğim de kimyasal ise (Allah korusun inşallah değildir ) bir defa daha aşılama denerim. Tüp bebek benim için en son çare, ki doktorum da böyle düşünüyor. Özel hastanelerde hemen tüp bebeğe yöneliyorlar eğer yaşadığın şehirde üniversite hastanesi başarılı ise orayı denemeni tavsiye ederim. Özel hastaneye dünyanın parasını verdim çöp oldu. Tıp fakültesine 1 kuruş para vermedim.

Aslında bnm dr um da aşılama dedi ama ben olumsuz olunca 2.yi denemekte kararsız kaldım. İlk aşılamamda bnm öyle bir gögüs ağrım oldu ki hormonların etkisidir diye düşünmeme rağmen kendimi hamile gibi hissettim. Yakınımda üniversite hastanesi yok canım . Dr umu da değiştirdim bana da vitamin verdi sana hangi vitaminleri verdi canım? İlk aşılamamda bana da sadece iğne vermişti 1 hafta sonrasında yapmıstım ama hiç ilişki vermedi mesela bizde bulunmamıstık bir sey olur mu diye. Size aşılamadan sonra birliktelik önerdi mi? Bir de ne yaptın canım hep yattın mı? Yani ben ilk aşılamamda cok büyük temizlik yapmasam da evi süpürdüm çamaşır astım yemek yaptım bunları da mı yapmayacagız anlamadım bazısı hiç bir sey yapmıyor.

Canım ilk aşılamam da ben 15 gün rapor aldım ve yattım evde hiçbirşey yapmadım bi bardak bile kaldırmadım ki doktorum hayatına devam edebilirsin demişti ama yine de yattım ben sonuç negatif :) ikincisinde cuma günü aşılamam oldu sadece haftasonu dinlendim ve işime devam ettim evimi de süpürdüm sildim sonuç pozitif :) inşallahhhhhh da pozitif devam eder. Vitaminin elevit içinde çok fazla vitamin çeşidi barındırıyor extra olarak ta coraspirin ve progestoron vajen jel kullanıyorum.
2. aşılamadan sonra ilişki önerdi doktorum ama eşim işi dolayısıyla şehir dışında olduğundan ilişki olmadı.

cnm ilk 1200 küsürlere cıktı normal bi şekilde ardan 3-4 gün geçti 1370 gibi bişey di hatta ben dıs gebelikden süpelendim bu kadar yavas olması normal degildi aama dr tüplerimin temiz oldugunu kesenin rahimde oldugunu söyledi ardan 1 hafta daha geçti kalp aışlarını öyle duydum dedğim gibi bebişim 1 hafta geriden geldiği için böyleymiş inşallah güzel haberler verirsin

Canım bugün kesinleşti bebeğimi kaybettim ben düşük yaşıyorum şu anda çok üzgünüm gerçekten.
Rabbim bebeğini sağ sağlim sana bağışlasın...

Canım bugün kesinleşti bebeğimi kaybettim ben düşük yaşıyorum şu anda çok üzgünüm gerçekten.
Ya canım benim çok üzüldüm ya çok kotu bi duygu mercimek tanesi kadar olsa da evlat bende daha önce düşük yaptım çok iyi anlıyorum seni

Canim geçmiş olsun şimdi senin yerine kendimi koydum o günler aklıma geldi aylarca aglamistim hayırlısı buymuş canim inşaallah en kisa zamanda rabbim bizlere de nasip edicek

Canim geçmiş olsun şimdi senin yerine kendimi koydum o günler aklıma geldi aylarca aglamistim hayırlısı buymuş canim inşaallah en kisa zamanda rabbim bizlere de nasip edicek
Aminnn canım inşallah bende ağlamaktan alamıyorum kendimi gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.

bende hiç üzülmem sanıyodum.ama kendimi tutamamıştım ağlamaktan.aklıma geldii heryerde ağlıyodum.çalışırken bile .ama geçiyo şöyle düşün hep hayırlısını diledim.sağlıklı olsun dedim..ol dese olucak okadar inanıyorum..ve vakti var.2 aşılama için düşünüyorum.ama nerde yaptırıcağımı bilmiyorum..

Merhaba kızlar nasılsınız umarım sizlerde bebislerinize kavusmussunuzdur uzun zamandır giremiyordum

Cokkk uzun zaman oldu giremedim bakamadım ama umarım sizlerde bebislerinize kavusmussunuzdur. Benim kızım 5 yaşını bitirdi o dönemler ne zor ne bekleyisliydi ama önemli olan sabretmek Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…