İyi düşün iyi olsun canım inşallah bebisin seninledirİnsallah canim ya. Pek umudum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi düşün iyi olsun canım inşallah bebisin seninledirİnsallah canim ya. Pek umudum yok
İns canim ins tek duam o. İki de bir lavabodayim gelmis mi yine diye. Bisi sorucam o lekelenme geldikten sonra az az yine var miydi akinti peceteyle silinirken.İyi düşün iyi olsun canım inşallah bebisin seninledir![]()
Canim adete 1 gün kala çok az bi damla gelmişti sadece bende inşallah bebegin seninledir ya inşallahİns canim ins tek duam o. İki de bir lavabodayim gelmis mi yine diye. Bisi sorucam o lekelenme geldikten sonra az az yine var miydi akinti peceteyle silinirken.
Malesef canim bu ayda bitti. Adet oldum hala kan pihtisi yok sulu kan seklinde. Bitti tum umutlarim..Canim adete 1 gün kala çok az bi damla gelmişti sadece bende inşallah bebegin seninledir ya inşallah![]()
Malesef canim bu ayda bitti. Adet oldum hala kan pihtisi yok sulu kan seklinde. Bitti tum umutlarim..Canim adete 1 gün kala çok az bi damla gelmişti sadece bende inşallah bebegin seninledir ya inşallah![]()
Ya çok üzüldüm canım benim ama umudunu kaybetmek yok inşallah bi daha ki ay OlcakMalesef canim bu ayda bitti. Adet oldum hala kan pihtisi yok sulu kan seklinde. Bitti tum umutlarim..
Yoruldum canim o kadar yoruldum ki. Yavru kediyle annesini gorsem kiskaniyorm.. Bu defa cok ümitliydim. Yikildim resmen. Son ana kadar direndim hatta var bebegim tutunuyo dedim. Malesef husran...Ya çok üzüldüm canım benim ama umudunu kaybetmek yok inşallah bi daha ki ay Olcak![]()
Ya canım benim anlıyorum ben seni bende 4 senelik evleyim evledigim günden beri bebek istiyorum birde polikistik över var adetlerin hep gecikmeli olurdu bi kere kendiliğimden hamile kaldım 2 sene önce düşük oldu sonrasında hep hastane ilaç kullan insan yipraniyor bide o psikoloji çok.farklı bende aşılama sayesinde hamile kaldım bu ay inşaallah sağ saglim. Bebegime kavusurum inşallah Rabbim senin de yüzünü güldürür sağlıklı hayırlı bi evlat nasip ederYoruldum canim o kadar yoruldum ki. Yavru kediyle annesini gorsem kiskaniyorm.. Bu defa cok ümitliydim. Yikildim resmen. Son ana kadar direndim hatta var bebegim tutunuyo dedim. Malesef husran...
Canim bu asilamayi ozzel hastaneler mi yapiyo bana bilgi verebilir misin?Ya canım benim anlıyorum ben seni bende 4 senelik evleyim evledigim günden beri bebek istiyorum birde polikistik över var adetlerin hep gecikmeli olurdu bi kere kendiliğimden hamile kaldım 2 sene önce düşük oldu sonrasında hep hastane ilaç kullan insan yipraniyor bide o psikoloji çok.farklı bende aşılama sayesinde hamile kaldım bu ay inşaallah sağ saglim. Bebegime kavusurum inşallah Rabbim senin de yüzünü güldürür sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder![]()
Canım ben özelde yaptırdım ama devlet hastanesinde yapiyo benim.bi arkadaşım da devlette yaptırdı oda hamile olduğunu öğrendi bu ay devlette rapor çıkarmanın gerekiyo o zaman maliyetli olmuyo sadece ilaç parası veriyosun özelde biraz daha maliyetli gerçi ben sadece klomen ve catlatma iğnesi vurulduğum için daha uygun fiyata yaptırdım ama yaptırdığım tahliller vs arttı tabi fiyat devlette yaptirrirsan daha uygun oluyo galibaCanim bu asilamayi ozzel hastaneler mi yapiyo bana bilgi verebilir misin?
Bu ay mola vericem canim kafam cok yoruldu. Bi dahaki aya artik. O zaman gerekli yere gidicem. Doktorun iyi olmasi sart.Canım ben özelde yaptırdım ama devlet hastanesinde yapiyo benim.bi arkadaşım da devlette yaptırdı oda hamile olduğunu öğrendi bu ay devlette rapor çıkarmanın gerekiyo o zaman maliyetli olmuyo sadece ilaç parası veriyosun özelde biraz daha maliyetli gerçi ben sadece klomen ve catlatma iğnesi vurulduğum için daha uygun fiyata yaptırdım ama yaptırdığım tahliller vs arttı tabi fiyat devlette yaptirrirsan daha uygun oluyo galiba
canımm kan testi verdim bugünn sonuç 21,72 çıktıı sanırım hamileyimm :)Çok az kalmis canım pazartesi inşallah güzel haberlerle geleceksin![]()
Gözün aydın canım inşallah sagsaglim kavusursun bebeğinecanımm kan testi verdim bugünn sonuç 21,72 çıktıı sanırım hamileyimm :)
sağoll canım inşallah benim değerim artar da rahatlarım..korkma canım genelde oluyor lekelenmeler yorma kendini ilaçlarını düzenli kullan bişey olmayacak sağ saglim kavuşacaksin meleğine...Gözün aydın canım inşallah sagsaglim kavusursun bebeğineya benim de ara ara lekelenmem oluyo korkuyorum hayirlisyla bi kalp atışını duysaydim melegimin rahatliycam o zman
![]()
çok tebrik ederim çok çok çok sevindim :)))sağoll canım inşallah benim değerim artar da rahatlarım..korkma canım genelde oluyor lekelenmeler yorma kendini ilaçlarını düzenli kullan bişey olmayacak sağ saglim kavuşacaksin meleğine...![]()
aminnn canım inşallahhh yaa çokk dua ettim herkese etmeye de devam edecem.. beklemek çok zor ben bugünü iple çektim şimdide 2 gün sonrasını bekliyorum birdaha test yapmak için değerin artıp artmadığına bakılacak... allahım herkese nasip etsin inşallah sende burdan müjdeli haberi verirsin bizlereçok tebrik ederim çok çok çok sevindim :)))
rabbim sağ sağlim kavuştursun kucağına inşallah darısı başıma :) tüm isteyenlerin başına...
benimde aşılamamın 4. günü :)
Gozun aydin canim sag saglim kavus insallah bebegine.canımm kan testi verdim bugünn sonuç 21,72 çıktıı sanırım hamileyimm :)
İnşallah canım bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan.oldu gerçi yarin kontrolün var hesaplarima gore yarin 6+1 oluyoruz bakalım kalp atışları için erken mi bilmiyorum inşallah birşeyler duyarmsağoll canım inşallah benim değerim artar da rahatlarım..korkma canım genelde oluyor lekelenmeler yorma kendini ilaçlarını düzenli kullan bişey olmayacak sağ saglim kavuşacaksin meleğine...![]()