EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında hsg çekilmeden aşılama yaptırmaman gerekirdi... diyorum ya doktorda şans işi biraz. bana Mehmet bey pek öyle gelmedi ben daha önce medstarda yaptırmıştım.. Mehmet beyede tün tetkiklerim yapılı şekilde gittim dinledi sorular sordu iletişimimiz güzel oldu yani...şuandada telefonla rahatlıkla ulaşabiliyorum kendisine ben memnun kaldım kendisinden umarım sende bu 2. aşılamanda güzel sonuçlar alırsın canımm benimm

Günaydın canım:)
Canım benim ki sebepsiz açıklanamayan olanından:) o yüzden bir önceki HSG mi baz alarak ilk aşılamamı yaptı Sibel hanım . Dediğin gibi şans işi bu Mehmet bey de tekrar HSG istedi o yüzden durum böyle:) zaten gebelik gerçekleşirse eğer kontrolleri ve doğumu tekrar memorial olsun istiyorum Allah'ın izniyle...

Günaydın canım:)
Canım benim ki sebepsiz açıklanamayan olanından:) o yüzden bir önceki HSG mi baz alarak ilk aşılamamı yaptı Sibel hanım . Dediğin gibi şans işi bu Mehmet bey de tekrar HSG istedi o yüzden durum böyle:) zaten gebelik gerçekleşirse eğer kontrolleri ve doğumu tekrar memorial olsun istiyorum Allah'ın izniyle...
hımmm anladım canım benimde sebepsizdi canım problem yok dedi doktorlar. inşallah bebişin tutunur da beraber memorial a gideriz kontrollere..ayy hayali bile mutlu etti beni :nazar::KK49:

hımmm anladım canım benimde sebepsizdi canım problem yok dedi doktorlar. inşallah bebişin tutunur da beraber memorial a gideriz kontrollere..ayy hayali bile mutlu etti beni :nazar::KK49:
Ayyy Allahım inşallah yaa ne güzel bi hayal umarım bebişim tutunur bu sefer...
Hiç isyan etmiyorum olmazsa çok üzülmicem söz verdim kendime ama beni yoran tek şey iğneler, ilaçlar, doktorlar...
Her ay heyecanla beklemek bile güzel bence. Dediğin gibi belki hastanede sıra bekleriz yan yana bebişleri görmek için:)

Ayyy Allahım inşallah yaa ne güzel bi hayal umarım bebişim tutunur bu sefer...
Hiç isyan etmiyorum olmazsa çok üzülmicem söz verdim kendime ama beni yoran tek şey iğneler, ilaçlar, doktorlar...
Her ay heyecanla beklemek bile güzel bence. Dediğin gibi belki hastanede sıra bekleriz yan yana bebişleri görmek için:)
aynen canım tedavinin yorucu kısmı o zaten.. bu sefer Allahım nasip eder inşallah..inşallah benim değerimde artar da rahatlarımm...ayy inşallah allahım o günleri göstersin bize:KK46::anneadayı:

aynen canım tedavinin yorucu kısmı o zaten.. bu sefer Allahım nasip eder inşallah..inşallah benim değerimde artar da rahatlarımm...ayy inşallah allahım o günleri göstersin bize:KK46::anneadayı:[/QUOTE
AMİNNNNNNNN...
İnşallah yükselecek değerlerin canım içini ferah tut sen Allah'la ol..

Canım benim İnan ki seni biZden iyi kimse anlamaz ama ne olur pes etme moralini yüksek tut İnan hepimiz o ay kırmızıları görünce yıkılıyoruz şunu bil ki Allah kabul etmeyeceği duğanın hayalini kurdurmazmış buna İnan lütfen hakkında hayırlısı olsun :)
Tsk ederim canim tum destekleriniz icin. ALLAH hepinize gonlunuze gore versin saolun.

benim ilk aşılamam tutmadı.buraya da yazmıştım kötü bi tecrübe edindim .kendinizi hiç yormayın öyle ağır iş yapmamyın.ben norml yoolla olsa hiç bilmiycektim diye kalktım deli gibi büyük temizlik yaptım 2 saat sonrada adet oldum hemde normal olması gereken tarihten 4 gün önce...şimdi ikinci aşılamayı mı yaptırsam mı diye düşüüyorum i yandan da tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum:(

kızlar merhabalar. ekim bitti ama olsun kasımda da umut vardır :halay:ben yarın kontrole gidicem sanırım çatlatma iğnemi de vuracaklar. perşembe de kısmetse aşılama olacak. inşallah Allah isteyen herkese versin hayırlısını sağlıklısını. aşılama öncesi yaptığınız bişeyler var mı? aşılama sırasında ağrı oluyor mu? yanıma yedek çamaşır ped falan almama gerek var mı? meraklardayım ?? yerimde duramıyorum.:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75:

Kızlar 6+1 olduk hesaplamalarına göre bugün Dr gittik kesemizi gördük ama 6*6mm.biraz küçük dedi Dr ya gene moraller yerde ogrendigim günden beri bebisimi hep bir şeyler çıkıyor Rabbim sen bize yardim et :dua::nazar::dua::KK61:

kızlar merhabalar. ekim bitti ama olsun kasımda da umut vardır :halay:ben yarın kontrole gidicem sanırım çatlatma iğnemi de vuracaklar. perşembe de kısmetse aşılama olacak. inşallah Allah isteyen herkese versin hayırlısını sağlıklısını. aşılama öncesi yaptığınız bişeyler var mı? aşılama sırasında ağrı oluyor mu? yanıma yedek çamaşır ped falan almama gerek var mı? meraklardayım ?? yerimde duramıyorum.:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75:
Hayirli olsun canım her zaman umut var tabi ağrı aci hoc birşey yok yedek çamaşır almamada gerek yok sadece günlük ped bulundurabilir sin istersen onun dışında pek farketmiyceksin aşılama yapıldığını inşallah güzel sonuçlar alırsın :dua::anneadayı::KK46::nazar:

Günaydın canım çok teşekkür ederim:) amin inşallah bu sefer tutunur bebeişim bana:) sen nasılsın ?
İyiyim canım bende dr umu değiştirdim bu ay ara vermiştim geçen ay aşılama oldugundan. Regl olunca kontrole gideceğim vitaminler verdi dr onları kullanacagım. Senin nasıl gidiyor?

Kızlar 6+1 olduk hesaplamalarına göre bugün Dr gittik kesemizi gördük ama 6*6mm.biraz küçük dedi Dr ya gene moraller yerde ogrendigim günden beri bebisimi hep bir şeyler çıkıyor Rabbim sen bize yardim et :dua::nazar::dua::KK61:
Canım inş güzel devam edecek gebeliğin evham yapma şöyle düşün artık sen yol aldın Allah a emanet inş bebeğin sakın moralini bozma bu dönem çok dikkat et kendine kötü düşünme çünkü bence her şey çok iyi olacak

Canım inş güzel devam edecek gebeliğin evham yapma şöyle düşün artık sen yol aldın Allah a emanet inş bebeğin sakın moralini bozma bu dönem çok dikkat et kendine kötü düşünme çünkü bence her şey çok iyi olacak
inşallah canım çok.takıyı insan bide kalp atışını duysaydim rahatliycam Rabbim inşallah en yakin zamanda sanada nasip eder :dua::nazar:

İyiyim canım bende dr umu değiştirdim bu ay ara vermiştim geçen ay aşılama oldugundan. Regl olunca kontrole gideceğim vitaminler verdi dr onları kullanacagım. Senin nasıl gidiyor?
Benim bu saat itibari ile aşılamamın 6. Günü :) iyi gidiyor canım hiç bişi hissetmiyorum sadece bugün tatlı tatlı başım döndü bi iki kere çok düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum...
Senin için de bi ay ara iyi gelecek Emin'in ilaçlarını eksiksiz kullan canım Rabbim gülsün yüzümüze :)

Benim bu saat itibari ile aşılamamın 6. Günü :) iyi gidiyor canım hiç bişi hissetmiyorum sadece bugün tatlı tatlı başım döndü bi iki kere çok düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum...
Senin için de bi ay ara iyi gelecek Emin'in ilaçlarını eksiksiz kullan canım Rabbim gülsün yüzümüze :)
Amin canım hakikaten kendini dinleme ben çok belirti yaşadım belli ki aldığım hormonların etkisiydi çok inanınca cok daha fazla üzüldüm akışına bırakmak lazım olacagı varsa her türlü oluyor Allah ım saglıklı evlat nasip etsin hepimize

canımm çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya... içini ferah tut olumlu düşün ki olumlu olsun herşey yolunda gidecek inşallah

Canım Aşılamadan sonra 12. Günde test yap dedi benim doktorumm. Senin 12.gün olduysa kan ver bence idrarda geç cikiyor

Gebeliginiz hayırlı ugurlu olsun inşaallah.
Bişey sorcam, aşılama dediginiz olay spermle yumurtanın birleştirilmesi mi ? Yani yumurtanın catlayıpda spermle buluşturulması mı ? Döllenip döllenmedigi de 12. Gün belli olur mu demiş oluyor doktorunuz

Back
X