EKİM 2019 TRANSFER BEKLEYENLER

Bahçeci umuttayım bende aynı ilaçlar ama ben ilk defa crinone jel kullanıcam çok korkuyorum hiç iyi şeyler duymadım kullanımı çok zor diyorlar
Yoo hiç zor değil, sadece irrite oluyoruz bence bilinç altımız başka bi şey değil :) zaten yumuşak bi plastik bi acısı rahatsızlığı yok, prospektüsünde çok detaylı resimli anlatmışlar zaten

Bende umut bahçeci ist de cem hocadayım ..kaç emriyo topladılar cnm

2017 nisanda 6 yumurtadan 5 tanesi dölenmiști. 3.gun Donduruldu ve bidahaki adetimle hepsi çözüldü. 2 tanesi transfer oldu bir oğlum oldu. Kalan 3 tanesi de 5.gune taşındı ama sadece 1 embriyo iyi kalitede donduruldu. Şimdi tek embriyo transfer için ekimde adet olmayı bekliyorum

süper inşallah bu tek emriyo ile bir evladın daha olur cnm ne mutlu sana

kızlar selam;
dondurulmuş embriyo transferine başladığım yarın 12. gün olacak ve kontrolüm var
muhtemelen yarın transfer günüm belli olacaktır ama yine de merak etmiyor değilim
herşeyin yolunda gittiğini düşünecek olursak
sizce transfer kaçıncı günde yapılır

Kizlar ben de varim adetin 16gunu 5gun embriosu konulcak sizce de erken digilmi? Bu srada rahim kalinligiyla ilgili bi sorunum yok genelde kalinlik iyi oluyor gece sefer de 15gun 3gunluk embrion konmustu tutmadi

benim 17. gün yapılmıştı 3. gün embriyosu.. şöyle düşün normalde ortalama 14. gün yumurtluyorsun 3 günlük embriyo 17. gün transfer oldu.. inşallah herşey yolunda gider vücudun embriyoyu kabul etme zamanı var genelde dikkate alıyorlar bu yüzden ama yine de doktorun karar verir en doğrusunu

yani 14. günden sonra rahim uygunluğuna göre transfer yapılabilir
doğru mu anladım

yani 14. günden sonra rahim uygunluğuna göre transfer yapılabilir
doğru mu anladım
genelde o şekilde oluyor canım doktorum ilk 18. gün demişti sonra muayene de 17 ye çekti kalınlığı yeterli olduğu için..benim bu transferim de tutmazsa era testi yapılacak hangi günler transfer yapılabilir diye..

Benimde dondurulmuş transferim 9 Ekimde olacak. Şuan sadece estrofem kullanıyorum 2 gün sonra da diğer ilaçlarıma başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel pozitif haber alalım inşallah.

benim de 12 Ekim tahminimce ama kistim çıktı muayenede biraz da progesteronum yüksek doğum kontrol hapına başladım ctesi tekrar bakılacak inşallah iptal olmaz çok hazırlamıştım kendimi.. hepimiz için hayırlısı

Toplamda 3. gidişimiz de transfer oluyor heralde öyle anladım
Ben daha Ekim ortası adet olacak her şey yolundaysa transferim belki de Kasım başı olur?!

Toplamda 3. gidişimiz de transfer oluyor heralde öyle anladım
Ben daha Ekim ortası adet olacak her şey yolundaysa transferim belki de Kasım başı olur?!
benim o şekilde oldu ama bazı arkadaşlarımın doktorları transfere yakın iki günde bir muayene olmuşlardı. her doktor farklı ilerliyor canım herkesin durumu farklı oluyor.. inşallah herşey yolundadır başlarsın bi an önce

Benimde 15.gün 3.gün embriyosu konuldu canım o tarihi neye göre ayarlıyorlar ki herkesin farklı

Merhaba Arkdaslar . 3. denemem . Transferi bekliyorum. Sizlerden ricam Allah rizasi icin Meryem Süresi okurmusunuz bnm icin Hatta mumkunse okuyabilecek birileri varsa rica edermisiniz. Duaya ihtiyacim var. Hatta hepimizin var . hepimiz birbirimize destek olalım. Nekadar cok okursak okutursak .... belki birimizin duasini kabul eder Rabbim. Hepimiz birbirimize okuyalim. Okuyanlar okudum diye yazabilirmi Smdiden tesekkurler. Guzel dualarda bulusmak dilegiyle

bugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan

maşallah canım kalınlığın çok güzel inşallah sıkı sıkı tutunsun 5. gün embriyosu transfer edilecek sanırım öyleyse 19. gün olması normal 14+5 olmuş oluyor. transfer tarihleri çok yakın ya inşallah arka arkaya gelir güzel haberler

Hormon tahlili de istiyor mu doktorunuz acaba? Ben ilk defa donmus transfer olucam da

Temmuz ayında taze transfer olmustum ve progesteron hormonum sınırda cıkmıstı ve negatif sonuclandı. Ocak ayında da devlette deneyecektık yine aynı hormon yüksek cıktıgı ıcın iptal olmustu. Donmuş transferlerinde de önemli mi bu hormon bakılıyor mu? Yardımcı olursanız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…