- Konu Sahibi superkaliflower
-
cumartesi günü 1.3 çıktı progesteronum adetin 3. günüydü. hazırlıklara başlayacaktık estrofem bile içmiştim 1 tane kan sonucum çıkınca hemşirem arayıp sadece doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. bu cumartesi tekrar kan vereceğim progesteron ve e2 .. yüksek çıkarsa iptal olacak transferim benim de.. ilk transferimde 0,63 ile 2 embriyo transfer edildi ama tutmadıTemmuz ayında taze transfer olmustum ve progesteron hormonum sınırda cıkmıstı ve negatif sonuclandı. Ocak ayında da devlette deneyecektık yine aynı hormon yüksek cıktıgı ıcın iptal olmustu. Donmuş transferlerinde de önemli mi bu hormon bakılıyor mu? Yardımcı olursanız cok sevınırım
Hadi yaaa hayırlısı neyse o olsun inşallahcumartesi günü 1.3 çıktı progesteronum adetin 3. günüydü. hazırlıklara başlayacaktık estrofem bile içmiştim 1 tane kan sonucum çıkınca hemşirem arayıp sadece doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. bu cumartesi tekrar kan vereceğim progesteron ve e2 .. yüksek çıkarsa iptal olacak transferim benim de.. ilk transferimde 0,63 ile 2 embriyo transfer edildi ama tutmadı
amiiinnnn hepimiz için hayırlısıHadi yaaa hayırlısı neyse o olsun inşallah
Benimde 3.günüm bugun kan verdim de alamadım sonuclarını
Nerede tedavi oluyorsunuz?
bugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan
amiiinnnn hepimiz için hayırlısıinşallah düşük çıkar başlarsınız tedavinize beklemek ayrı stres İzmir de Kaan Bozkurt doktorum İrenbe deydim ilk tedavide doktorum ayrıldı oradan kendine muayenehane açtı orda devam ediyoruz.. bu transferde intralipid serum alıcam ek olarak . siz nerede tedavi oluyorsunuz ?
merhaba bu 2. denemem olacak 4 embriyom kaldı.. İsmail Bey de çok iyi bir doktor iki kez muayeneme denk gelmişti ama ben kendi doktorumdan çok memnunum bırakmak istemedim .. sonucunu ne zaman alacaksın inşallah pozitif olurMerhaba bende irenbede İsmail beye gidiyorum kaçıncı tedaviniz bu ?
merhaba bu 2. denemem olacak 4 embriyom kaldı.. İsmail Bey de çok iyi bir doktor iki kez muayeneme denk gelmişti ama ben kendi doktorumdan çok memnunum bırakmak istemedim .. sonucunu ne zaman alacaksın inşallah pozitif olur
Evet kesinlikle her evresi ayrı bir sıkıntıamiiinnnn hepimiz için hayırlısıinşallah düşük çıkar başlarsınız tedavinize beklemek ayrı stres İzmir de Kaan Bozkurt doktorum İrenbe deydim ilk tedavide doktorum ayrıldı oradan kendine muayenehane açtı orda devam ediyoruz.. bu transferde intralipid serum alıcam ek olarak . siz nerede tedavi oluyorsunuz ?
ayyy daha çok yeni ya hadi inşallah tek tavsiyem mümkün olduğunca rahat ol şu 3 gün ben boşuna stres yaptım hepTeşekkür ederim canım amin inşAllahdaha dün transfer oldum haftaya alıcam Allah’ın izniyle ilk denemendemi Kağan beyleydin neden olmadı ki
ayyy daha çok yeni ya hadi inşallah tek tavsiyem mümkün olduğunca rahat ol şu 3 gün ben boşuna stres yaptım hepsebepsiz canım herşey yolundaydı ama olmadı nasip değilmiş demek ki ..
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın eminim zor oluyordur git gel inşallah yormadan gelir bebişinizEvet kesinlikle her evresi ayrı bir sıkıntı
Bende manisa da özçakır klinikte tedavi oluyorum yakın sayılırızErzurumdan gidip geliyorum ben.
Siz kendiniz mi istediniz intralipid serumu?
kesinlikle öyle seni o kadar iyi anlıyorum ki ama o anlarım geri gelse bağıra bağıra kahkaha atardım kesinEvet canım herşeyin başı stresister istemez oluyor insan ya zor bir süreç bizimkide sebepsiz 3.gün embriyosu seninki kaçtı canım
kesinlikle öyle seni o kadar iyi anlıyorum ki ama o anlarım geri gelse bağıra bağıra kahkaha atardım kesinyok benim tutunama sebepsiz normalde eşim oligospermi tüp bebek tek şansımız.. benim de 3. gündü canım ama takılma çok gün olayına
maşallah canım kalınlığın çok güzel inşallah sıkı sıkı tutunsun5. gün embriyosu transfer edilecek sanırım öyleyse 19. gün olması normal 14+5 olmuş oluyor. transfer tarihleri çok yakın ya inşallah arka arkaya gelir güzel haberler
Amin hepimiz inşallahrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın eminim zor oluyordur git gel inşallah yormadan gelir bebişiniz
yok canım ben istemedim doktorumun kararı bu yönde oldu görünen bir sorun yok ama embriyolarım tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?