EKİM 2019 TRANSFER BEKLEYENLER

merhaba Kızlar bugün adetimin 3.günü kontrolüm vardı.geçen ay progestan yüksekliği sebebi ile kontrolüm iptal olmuştu ve lucrin 5mg başlamıştım. bugün e2p4 kan testi yapıldı ve estrofeme başladım.
hemşirenin öngördüğü transfer tarihi 21/10 .

Sizce bu iğneye rağmen progestanımın yüksek çıkma ihtimali varmı başına böyle bir durum gelen varmı?

bugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan
Merhaba bende de ayni gun transfer bende ama adet 16 gunu 5 gunlk embrion

Merhaba Kızlar, ben 10 gündür lucrin kullanıorum ve estrofeme başladım tahmini transferim 21 ekim ama aşırı kasık ağrım var sizce sebebi ne olabilir estrofem daha önce böyle bir ağrı yapmamıştı
sizce ters bişey var mıdır doktoru aramalı mıyım

Kizlar transferden bi gun once gebelk asisi olucak yaptran varmi agri falan oluyormu?

bugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan
Embrıyonuz kacıncı gun embrıyosu?

Günaydın kızlar... okuyorum ki hepiniz bu yolda tecrübelisiniz... konuyu açan arkadaştan özür dileyerek bi kaç şey sormak istiyorum bilgisi olanlara müsaadeniz var mı ?

2017 nisanda 6 yumurtadan 5 tanesi dölenmiști. 3.gun Donduruldu ve bidahaki adetimle hepsi çözüldü. 2 tanesi transfer oldu bir oğlum oldu. Kalan 3 tanesi de 5.gune taşındı ama sadece 1 embriyo iyi kalitede donduruldu. Şimdi tek embriyo transfer için ekimde adet olmayı bekliyorum
diger embryolariniz dondurulamadimi?

Back
X