- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
- 53
- Konu Sahibi superkaliflower
Hormon tahlili de istiyor mu doktorunuz acaba? Ben ilk defa donmus transfer olucam da
benden
TSH
PRL
ve tam kan sayımı istedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormon tahlili de istiyor mu doktorunuz acaba? Ben ilk defa donmus transfer olucam da
Anladım tesekkur ederimbenden
TSH
PRL
ve tam kan sayımı istedi
Merhaba kızlar dondurulmuş transfer için bu hafta adet olmayı bekliyorum. Güzel haberlerle buluşalım inşallah![]()
Mayıs ayında 5 embriyonun biri transfer edildi 4ü dondurulduInşallah.
Nezaman dondurulmuştu acaba?
Merhaba bende de ayni gun transfer bende ama adet 16 gunu 5 gunlk embrionbugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan
Merhaba bende de ayni gun transfer bende ama adet 16 gunu 5 gunlk embrion
Embrıyonuz kacıncı gun embrıyosu?bugün kontrolüm oldu
rahim kalınlığı 8.4 dedi
transfer için önümüzdeki perşembe gününü yani 10 Ekim verdi
yani 19. gün olmuş oluyor.
dondurulmuş embriyoda transferin kaçıncı gün yapıldığını çok merak etmiş ve forumlarda arayıp durmuştum.
gelecekte merak edenler olur diye buraya da not düşmüş olalım bilgi amaçlı
18-20 gün arası gibi oluyor genelde transferler anlaşılan
O nasıl bir şey ,kendınmı yaptırcaksın dr mu onerıyor? İntralipid serum denılen sey degul demı?Kizlar transferden bi gun once gebelk asisi olucak yaptran varmi agri falan oluyormu?
İntralipid serumu kaç kere ne zamanlar kullanıyorsunuzEvet kesinlikle her evresi ayrı bir sıkıntı
Bende manisa da özçakır klinikte tedavi oluyorum yakın sayılırızErzurumdan gidip geliyorum ben.
Siz kendiniz mi istediniz intralipid serumu?
Bunları reglın kacıncı gunu istedı? 20 gunluk dürec baslamadan once mi ?ortasında mıbenden
TSH
PRL
ve tam kan sayımı istedi
Ben kullanmadım hiçİntralipid serumu kaç kere ne zamanlar kullanıyorsunuz
Embrıyonuz kacıncı gun embrıyosu?
Bunları reglın kacıncı gunu istedı? 20 gunluk dürec baslamadan once mi ?ortasında mı
diger embryolariniz dondurulamadimi?2017 nisanda 6 yumurtadan 5 tanesi dölenmiști. 3.gun Donduruldu ve bidahaki adetimle hepsi çözüldü. 2 tanesi transfer oldu bir oğlum oldu. Kalan 3 tanesi de 5.gune taşındı ama sadece 1 embriyo iyi kalitede donduruldu. Şimdi tek embriyo transfer için ekimde adet olmayı bekliyorum