- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi superkaliflower
diger embryolariniz dondurulamadimi?
Kalan 3Embriyo 5.gune taşındı 2si kaliteli değil dendi. Dondurmaya sadece 1 embriyo kaldı, Iyi kalitede. Tutsun da 2 5 hiç. Önemli değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diger embryolariniz dondurulamadimi?
evet tabiki en önemlisi saglicakla kucagimiza alabilmek, hayirlisi olsun herseyinKalan 3Embriyo 5.gune taşındı 2si kaliteli değil dendi. Dondurmaya sadece 1 embriyo kaldı, Iyi kalitede. Tutsun da 2 5 hiç. Önemli değil
evet tabiki en önemlisi saglicakla kucagimiza alabilmek, hayirlisi olsun herseyin
Merhaba transferinizin sonucunu ogrendiniz mi ins hayirlisiyla hamilesinizdirGünaydın herkese
2 gün önce transferim gerçekleşti
Şimdi evde dinlenmeye devam ediyorum
Test tarihim 22 ekim
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar
Merhaba transferinizin sonucunu ogrendiniz mi ins hayirlisiyla hamilesinizdir
Merhaba idrar testi yaptınız mı hiç? bende cumartesi transfer oldum umarım carcabuk geçer günler.Dilerim bu uğurda savaşan herkese Rabbim evlat nasip eder.yarın güzel haber almanız dilegiyleMerhaba bugün 11. Günüm
Yarın test yaptıracağım
İnşallah pozitifleri görmek hepimize nasip olur
Merhaba idrar testi yaptınız mı hiç? bende cumartesi transfer oldum umarım carcabuk geçer günler.Dilerim bu uğurda savaşan herkese Rabbim evlat nasip eder.yarın güzel haber almanız dilegiyle
Bana 10.gun kan ver dediler 5.gun embriyosuydu benimki cuma yi bekliyorum o yuzdenMerhaba bugün 11. Günüm
Yarın test yaptıracağım
İnşallah pozitifleri görmek hepimize nasip olur
Haklısınız belki bende öyle yaparım.Ama şu çift çizgiyi bir kere olsun görmeyi çok isterim doğrusu.İçimde kalmış.Hayır yapmadım
Cesaret edemedim açıkçası
12. Gün yani yarın ne yaşayacaksam yaşayım
Bir günde olsun bitsin istedim
Bana 10.gun kan ver dediler 5.gun embriyosuydu benimki cuma yi bekliyorum o yuzden
Haklısınız belki bende öyle yaparım.Ama şu çift çizgiyi bir kere olsun görmeyi çok isterim doğrusu.İçimde kalmış.Yarın durumdan haberdar ederseniz çok sevinirim. Dilerim umut olacaksınız bize. Hatırladığım kadariyla ngs normal gelen tek embriyonuzdu.Ben de aynı durumdayım. SEVGİLER
Amin ins her gun hepimize herkese dua ediyoum hayirli evlatlarla kucaklarimiz dolar insbenimki de 5. gün embriyosuydu :)
12. gün de yapmama söylediler
şimdi de yaptırsam sonuç belli olur tabi
ama ben cesaret edemiyorum
okuduğum kadarıyla sizinkiler aa kaliteymiş
sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah
Amin ins her gun hepimize herkese dua ediyoum hayirli evlatlarla kucaklarimiz dolar ins
Iyi dusun iyi olsun canim kaderimizde ne varsa onu yasiycaz o yuzden gonlunu ferah tutKızlar bende bugün transfer olacağım. 4.tedavim . Korkuyorum![]()