EKİM 2019 TRANSFER BEKLEYENLER

Benim de test tarihim 23 ekim, ilk denemem 1 ay önceydi ve kimyasal oldu. Hemen ara vermeden dondurulmuş transfer edildi bu ay da, ilk günler güzel geçiyor ama sonuna doğru bir ümitsizlik kaplıyor insanın içini, ilkinde öyle oldu umarım bu denenemde olmaz. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

Herkese merhaba ben 32 yasindayim ve dogal yoldan olusan 4 gebelik kaybi yasadim. Hic cocugum yok. Hashimoto tiroidi seker ve pihtilasma yatkinligim var yasadigim zor gunlerden sonra tup bebek yaptirmaya karsr verdim. 5 tane aa kalite embriyom olustu. Ikisini transfer ettiler 16 ekim de. Gunde 9 ilac 2 igne oluyorum. Bugun trasnferimin 3. Gunu ve gogus agrim hafiften basladi. Bazen siddetli karin agrimda oluyo regl olcam diye korkuyorum ama Allahin izniyle olmuycak biliyorum daha oncede hamile kaldigim icin belirtilere anlam verebiliyorum. Ayrica intralipid serum da aldim ozellikle. Maddi olarak benim acimdan cok zor bi surec ama cok sukur. Ttansfer esnasinda ultrasonda canli canli izledim embriyolarin icime birakilisini gercekten mukemmel bir histi. Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin ins. Bugun Cuma dua edelim birbirimize.

Günaydın herkese
2 gün önce transferim gerçekleşti
Şimdi evde dinlenmeye devam ediyorum
Test tarihim 22 ekim
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar
Merhaba transferinizin sonucunu ogrendiniz mi ins hayirlisiyla hamilesinizdir

Merhaba bugün 11. Günüm
Yarın test yaptıracağım
İnşallah pozitifleri görmek hepimize nasip olur
Merhaba idrar testi yaptınız mı hiç? bende cumartesi transfer oldum umarım carcabuk geçer günler.Dilerim bu uğurda savaşan herkese Rabbim evlat nasip eder.yarın güzel haber almanız dilegiyle

Merhaba idrar testi yaptınız mı hiç? bende cumartesi transfer oldum umarım carcabuk geçer günler.Dilerim bu uğurda savaşan herkese Rabbim evlat nasip eder.yarın güzel haber almanız dilegiyle

Hayır yapmadım🙈
Cesaret edemedim açıkçası
12. Gün yani yarın ne yaşayacaksam yaşayım
Bir günde olsun bitsin istedim

Hayır yapmadım🙈
Cesaret edemedim açıkçası
12. Gün yani yarın ne yaşayacaksam yaşayım
Bir günde olsun bitsin istedim
Haklısınız belki bende öyle yaparım.Ama şu çift çizgiyi bir kere olsun görmeyi çok isterim doğrusu.İçimde kalmış.😊Yarın durumdan haberdar ederseniz çok sevinirim. Dilerim umut olacaksınız bize. Hatırladığım kadariyla ngs normal gelen tek embriyonuzdu.Ben de aynı durumdayım. SEVGİLER

Bana 10.gun kan ver dediler 5.gun embriyosuydu benimki cuma yi bekliyorum o yuzden

benimki de 5. gün embriyosuydu :)
12. gün de yapmama söylediler
şimdi de yaptırsam sonuç belli olur tabi
ama ben cesaret edemiyorum
okuduğum kadarıyla sizinkiler aa kaliteymiş
sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah

Haklısınız belki bende öyle yaparım.Ama şu çift çizgiyi bir kere olsun görmeyi çok isterim doğrusu.İçimde kalmış.😊Yarın durumdan haberdar ederseniz çok sevinirim. Dilerim umut olacaksınız bize. Hatırladığım kadariyla ngs normal gelen tek embriyonuzdu.Ben de aynı durumdayım. SEVGİLER

evet zaten 1 tane embriyom oluşmuştu 2bb kalitede
oda genetikten normal gelmişti
bugün tam 11 gün oldu transfer olalı
yarın sonucu paylaşırım sizinle ve size umut olmayı çok isterim inanın :)

Merhaba bende varım. Eylülde ilk denemem olumsuz sonuçlanmıştı. Yarın dondurulmuş transferi için ilk kontrolümüz var bir süreç daha başlıyor bakalım

benimki de 5. gün embriyosuydu :)
12. gün de yapmama söylediler
şimdi de yaptırsam sonuç belli olur tabi
ama ben cesaret edemiyorum
okuduğum kadarıyla sizinkiler aa kaliteymiş
sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah
Amin ins her gun hepimize herkese dua ediyoum hayirli evlatlarla kucaklarimiz dolar ins

Back
X