EKİM 2025 AYI ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ

• Konu Sahibi Konu Sahibi minez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
29
3
1
Merhaba kızlar
geçen ay ovitrelle tedavisi gördüm. adetim 5 gün gecikti umutlandım, ama maalesef adet oldum.
bu ay tekrar adetimin 5. günü klomene başladım. Estrofeme 7 gün. 18 yada 20 de çatlatma iğnesi yapılacak.
duphaston ve d vitaminine de devam ediyorum. kaçıncı denemede gebe kalınır. tedavi görenler birlikte bekleyelim.

merhaba, ağustosta klomen+ovitrelle ile negatif sonuçlandı. Eylül de klomen yumurtaları büyütmedi. Bugün gonal f ye başladık 5 günlük arada böyle hafif kasılma oluyor. Haftaya foliküllere bakılacak ona göre plan yapacağız. Bu ilaçlarla max 6 ay deneniyor sonra ara verip başlanıyor. Veya 1 yıldan fazla normal denediniz 6 ayda ilaçla diyelim sebepli veya sebepsiz infertilite varsa tüp bebeğe gönderir yaşınız 30-35 den aşağı ise çok kafaya takmayın derim

bence 14. güne kadar test yapma, benim tamamen hayal kırıklığı.... kan verirken adet oldum.

Bugün çatlatma iğnem yapılacaktı, koca İstanbul depolarında çatlatma iğnesi yok çok ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…