Ovitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tekİnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
Ben 25 Ağustos sabah ilk defa atındım. 26 sı gece karnımdan tufan kopuyordu dediğiniz gibi bel ağrısı da vardı.İnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
Ay bende de aşılamanın 8.günü. Ovitrellenin 10.günü . Bekleyemiyorum yaaa gidip kan mı versem kızlaaar???Merhaba benimde iğnenin 9. Günü günler geçmiyor sanki
Aynısı oldu bende de 1 hafta sürdü ağrılar maleseff. Rapor alıp işe gitmemenizi öneriyorum dinlenmeyince daha kötü oluyorİnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
Ben Sakarya da yaşıyorum. Dün doktor Ovitrelle yazdı ilk girdiğim eczane hemen getirttirdi ve bugün aldım. Bende burda okudum bulamıyorum falan diyeni çok ama yaşamadım öyle bi durum çok şükürOvitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tek
Erken daha bekle bekleAy bende de aşılamanın 8.günü. Ovitrellenin 10.günü . Bekleyemiyorum yaaa gidip kan mı versem kızlaaar???
Aldığınız eczanenin yanında tüp bebek merkezi var mı? En çok oralarda var sizin şansınıza bulmuşsunuz Ankara’da bir eczane ovitrelle yüzünden 40-50 bin lik ilaç satacağız tek o olmadığı için satamıyoruz diyor. Sayısı az ayda 1 kullandığındanBen Sakarya da yaşıyorum. Dün doktor Ovitrelle yazdı ilk girdiğim eczane hemen getirttirdi ve bugün aldım. Bende burda okudum bulamıyorum falan diyeni çok ama yaşamadım öyle bi durum çok şükür
Çarşamba günü 11.05te eczaneyi aradık elimizde yok dedi. 13.20de mümessil sordu var gelsinler alsınlar dedi. Torpille alabiliyorsunuz malesefOvitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tek
İstanbul bahcecı tup bebek yakınlarındakı eczanelerde oluyor aklında bulunsun bende ordan almıstım bulamadım bana uzaktı yok ama buz kalıbı goturup aldımİnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?