ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

Hepinize günaydın, benim bir sorum var umarım cevabını kısa zamanda alırım, araştırdım ama konuya en uygun yer burası, kırkımın çıkmasına 4 gün kaldı, doktorum kırkın çıkınca gel ama kendini hazırla ( o da anladı ne kadar korktuğumu :1shok: ) alttan muayene edeceğim dedi, şimdi bilen varsa söylesin ben neye hazırlıcam kendimi, spekulumla açtıracak mı yoksa sadece ultrason denilen aletle mi bakacak? Mecbur gidem ama niye bu doktordan bu kadar korkuyorum anlamıyorum, hayatımda korktuğum iki koltuk var biri dişçinin biride kadın doğumcunun bedava verseler almam valla :1no2:

mavigün doktor alttan ultrasona bağlı bişey sokuyor rahmini ultrasonda görüntülüyor hani doğumdan parça falan kalmış mı diye bende 40ımdan sonra gitmiştim temiz çıktı bide normal doğumsa dikişlerine falan bakıo o kadar 10dak bile sürmemişti muane adet olunca da gel sipral takarız demişti... korkma kısa bi kontrol işte
çıtırcım benm de normalde 5gün sürerdi şimdi netcez bakalım zati adet olur olmaz saçım dökülmeye başladı ne güsel hamilelikte ve lohusalıkta gürleşmişti saçlarım şimdi eskisi gibi dökülmeye başladı Allahım adet olur olmaz mı başlar dökülmeye:1no2:

Çok teşekkür ederim canım cevabın için anlamadım gitti bu korkudan bişey biraz da ben kendi kendime büyütüyorum beynimde. Saçlarım benimde güzelleşti demek sonra yine dökülecek. Şu mauyeneyi bi atlatayım hayırlısıyla başka bi derdim kalmıcak inşallah.

ben 3 aylık iğneyi sordum bugün doktoruma dediki adeti bekliceksin mecbur adeti beklicez ama hala bana bu yüntemlerin hepsi riskli gibi geliyor

ozLem cım Ben henuz Adet Gormedım ya Ilk Dogumumda 40 ımdan hemen sonra adet gordum :) ne guzel olur aylarca adet gormesem oh ha bu arada sutum korur mu benı 40 ımdan sonra hıc bısı yapmazsam eger

en garanti yöntem hiç yapmamak, :roflol::roflol: şahsen biz uzun süredir o en garanti yöntemi uyguluoruz, sezon kapalı :utangac:

tabi canım :roflol: ama gelde bunu herüflere anlat değil dükkanı kapatmak tatile girmek bile işlerine gelmezkaydirigubbakcemile ama şöle söliim doğumdan sonra :utangac:daha rahat bu işler

tabi canım :roflol: ama gelde bunu herüflere anlat değil dükkanı kapatmak tatile girmek bile işlerine gelmezkaydirigubbakcemile ama şöle söliim doğumdan sonra :utangac:daha rahat bu işler

valla bnmkini ellemesem hiç tatilden cıkmıycak sanırım:1ninca:

Ben dün doktora gittim muayenem başarıyla :lepi: sonuçlandı, bi sorun yok çok şükür, benim gibi korkan kaldıysa ekim annelerinden hiç korkulacak bişey yok, doktorum spirali önerdi ama 3 ay sonra dedi, yada 3 aylık iğneler var hemen git vursun sağlık ocağı dedi. Benimde işime geldi iğneler açıkçası. Bakalım zaman ne gösterecek.

yok benim herifie anlatmaya gerek yok anlatmadan anlıyo sağolsun, sezonu açmaya da niyeti yok sanırsam hala beklioruz, gerçi artık beklemiorum küstüm kocaya :dilcikar:

Back
X