- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
KızLar :=)) BasLangıc yapmadınız mııı![]()
yarın öölen annem izmire dönüohihoyyytartık evde ikimiziz:lepi: siftahı benden bereketi allatan:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızLar :=)) BasLangıc yapmadınız mııı![]()
bende 40 mı belklıomm... dıkiş olayı olmasa ohooo coktann. problem yok gercı ağrı sızı olmuyor ma bıde dıkışler bozulur tekrar o masaya yatmak zorunda kalırım falan aman allah korusun..cuma gunu 40 mız cıkıo bıızmde.
sonra artıkın bılememm:)
ılk adette gıdip spıral taktırıcam ben baska cozum yok..haplar ığneler fasafıso ıyı değel..en ıyısı spiral..
ben de spraili düşünüyom dr. asorucam 2. çocuk için engel falan olurmu diye tanıdığım biri 2. çcuğa tüp bebek yaptırmak zounda kaldı ama benim kanamam devam ne zaman siftah etcez yavv
ya beenimde kırkımdan sonra kanamam oldu ama 2 gün sürdü acaba muayeneden dolayımıki, yoksa adet kanamasımıydı
ben yarın doktora gidicem ona sorucam bu iğneleri.eğer bi yan etkisi yoksa ve koruma yüzdesi yüksekse en kafama yatkın olanı o.şimdilik condom kporunma yöntemi.o da kız uyursa işe yarıycak!!!
3 aylık iğneleri bende merak ediyorum acaba ne kadar iyi benim doktor kontrolüne daha var canım bu konuda bilgi verirsin artık yarın. bide dediğin gibi bizim sıpalar uyursa ancak korunma yöntemlerinden bişi anlıcaza.s