ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı sütün seni korumayacak yumurtan var dedi doktor nasıl korunacaz yaa

bende 40 mı belklıomm... dıkiş olayı olmasa ohooo coktann. problem yok gercı ağrı sızı olmuyor ma bıde dıkışler bozulur tekrar o masaya yatmak zorunda kalırım falan aman allah korusun..cuma gunu 40 mız cıkıo bıızmde.
sonra artıkın bılememm:)
ılk adette gıdip spıral taktırıcam ben baska cozum yok..haplar ığneler fasafıso ıyı değel..en ıyısı spiral..

bende 40 mı belklıomm... dıkiş olayı olmasa ohooo coktann. problem yok gercı ağrı sızı olmuyor ma bıde dıkışler bozulur tekrar o masaya yatmak zorunda kalırım falan aman allah korusun..cuma gunu 40 mız cıkıo bıızmde.
sonra artıkın bılememm:)
ılk adette gıdip spıral taktırıcam ben baska cozum yok..haplar ığneler fasafıso ıyı değel..en ıyısı spiral..

canımcım spiral de kesin çözüm değil doktor kuzenim var spiralle hamile kaldı bi kiş daha biliyom böyle spiralle hamile kalan nası yapçaz bu işi ya beni de bi sıkıntı aldı bakalım:uhm:

:) CeLencım Sıftah benden olsun mu :p :D:Dya kızlar cıdden nasıl korunacaz benım 40. gunde kontrolum var bakalım ne onerecek doktor spıral en ıyı koruyucu ama herkes takamıyor kı bende ıltıhap oldugundan takmazlar herhalde ınsallah gecmıstır ıltıhabım:)

e canım hepsınde bır parcacık hamıle kalam rıskı var zaten napalım???
sprıal yıende hepsınden ıyı.

ben de spraili düşünüyom dr. asorucam 2. çocuk için engel falan olurmu diye tanıdığım biri 2. çcuğa tüp bebek yaptırmak zounda kaldı ama benim kanamam devam ne zaman siftah etcez yavv

ben de spraili düşünüyom dr. asorucam 2. çocuk için engel falan olurmu diye tanıdığım biri 2. çcuğa tüp bebek yaptırmak zounda kaldı ama benim kanamam devam ne zaman siftah etcez yavv

bnm arkadasımında 5 ylık bebeği varken spirali kaydı ve haile kldı.bir diğer arkadasımında etine yapıstı.asla düşünmeyeceğim bir kontrol yöntemi.emzirme dönemi bitesiye kadar condom olabilir.emzirmeden sonra hap veya hiç bişi:jeyyar:

benim kırk gün kanamam devam etti........o dert değildi zaten kırkımız çıkmadan düşünmüyorduk da 1 hafta sonra da adet oldum yaklaşık 1 hafta da onun bitmesini bekledik , kırkının çıkmasını bekleyenlere duyurulur :))

ya beenimde kırkımdan sonra kanamam oldu ama 2 gün sürdü acaba muayeneden dolayımıki, yoksa adet kanamasımıydı

ya kızlar benimda pazartesi günü kırkım çıkıyo kanmam az da olsa devam ediyor.doktor kırkın çıkınca gel rahmin durumun bakalım dedi.sezeryan oldum.benim sorum nasıl muayene ediyor.karnımdan mı bakacak?

ya beenimde kırkımdan sonra kanamam oldu ama 2 gün sürdü acaba muayeneden dolayımıki, yoksa adet kanamasımıydı

canım muayenedendir benim her muayeneden sonra olur zaten kanamanın son günleri kahverengimsi akıntı şeklinde olması gerek taze kan rengindeyse muhtemelen muayenedendir

doktorum spirali en son tavsiyesi olarak söyledi en başta kondom ikinci oalrak 3 aylık iğne önerdi spiral banada çok itici geliyodu zaten dışardan yabancı bir maddeyi en hassas bölgeye koymak bana hep itici gelmiştir, 3 aylık iğnenin hiçbir yan etkisi olmadığı hatta sütü arttırdığını söyledi bir müddet kondomla daha sonrada 3 aylık iğneyle korunmayı düşünüyorum

ben yarın doktora gidicem ona sorucam bu iğneleri.eğer bi yan etkisi yoksa ve koruma yüzdesi yüksekse en kafama yatkın olanı o.şimdilik condom kporunma yöntemi.o da kız uyursa işe yarıycak!!!

ben yarın doktora gidicem ona sorucam bu iğneleri.eğer bi yan etkisi yoksa ve koruma yüzdesi yüksekse en kafama yatkın olanı o.şimdilik condom kporunma yöntemi.o da kız uyursa işe yarıycak!!!

3 aylık iğneleri bende merak ediyorum acaba ne kadar iyi benim doktor kontrolüne daha var canım bu konuda bilgi verirsin artık yarın. bide dediğin gibi bizim sıpalar uyursa ancak korunma yöntemlerinden bişi anlıcaza.s

he he heeeeeeee ? annelik ve cinsel hayat :)))))))))))))))) hamileyken bile daha renkliydi ........................

hakkett yaa..
pörsümüşş göbek,,,,sarkmış göğüslerr,,,,koca bır popo ve basenler...
kendımden haz etmediğim surece renklenemeyecek...:1closedeyes:

Bızde Durumlar berbat yalnız kalamıyoruz kı bebek uyumuyor sabaha kadar besıkten elımı kaldırabılsem bısıler olacak ama basından ayrılıp tuvalete bıle gıdemıyorum + bıde kayınvalıdem var:D bekle allahım bekle

3 aylık iğneleri bende merak ediyorum acaba ne kadar iyi benim doktor kontrolüne daha var canım bu konuda bilgi verirsin artık yarın. bide dediğin gibi bizim sıpalar uyursa ancak korunma yöntemlerinden bişi anlıcaza.s

ben bugun yazdırdım 3 aylık iğne.doktor hiçbir yan etkisi yok dedi.sadece regl olmayabilirmişim.o da sıkıntı falan yapmaz dedi.zaten emme dönemi bitesiye kadar idare etse yeter.sonra en garantisi hap gelio bana.

ben de 3 aylık iğneden yaptırcam doktorum hiçbir yan etkisinin olmadığını hatta sütü arttırdığını söyledi ama bu iğne nezaman yapılıyo??? yani şimdi yaptırabilirmiyiz yoksa adet olmayımı beklicez doktorum istiyosan hemen listeye alayım demişti bende yok ben sonra yaptırcam demiştim o da ya şimdi yapçaz ya da adeti beklicen demişti ama yanlış hatırlıyo olabilirim bunu spiral içinde demiş olabilir hatırlayamadım

Back
X