ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

ben bugun yazdırdım 3 aylık iğne.doktor hiçbir yan etkisi yok dedi.sadece regl olmayabilirmişim.o da sıkıntı falan yapmaz dedi.zaten emme dönemi bitesiye kadar idare etse yeter.sonra en garantisi hap gelio bana.

evet canım bende emme bittikten sonra hapa devam valla eskisi gibi

ben de 3 aylık iğneden yaptırcam doktorum hiçbir yan etkisinin olmadığını hatta sütü arttırdığını söyledi ama bu iğne nezaman yapılıyo??? yani şimdi yaptırabilirmiyiz yoksa adet olmayımı beklicez doktorum istiyosan hemen listeye alayım demişti bende yok ben sonra yaptırcam demiştim o da ya şimdi yapçaz ya da adeti beklicen demişti ama yanlış hatırlıyo olabilirim bunu spiral içinde demiş olabilir hatırlayamadım

yok gülşencim bizim için adet beklenmio.cünkü nezaman adet olcamız belli deil.iğnenin prospektüsünde emziren annelerin bebek 6. haftayı doldurduğunda uygulaması die yazıoa.s

Benimde doktorum kırkın çıkınca gel dedi, geri sayım başladı haftaya gidecem inşallah, o kontrol nasıl oluyor birde aynı anda spiral takılır mı?

[[/I][/B]
Benimde doktorum kırkın çıkınca gel dedi, geri sayım başladı haftaya gidecem inşallah, o kontrol nasıl oluyor birde aynı anda spiral takılır mı?

doktor alttan ultrasonla baktı bana ben alttan hiç muayene olmamıştım kastım kendimi o yüzden fitil verdi bana o muayeneden beri kaşınıyorum ya enfeksiyonmu kaptım nedir

yok gülşencim bizim için adet beklenmio.cünkü nezaman adet olcamız belli deil.iğnenin prospektüsünde emziren annelerin bebek 6. haftayı doldurduğunda uygulaması die yazıoa.s

7. hafta oldu canım şuan gitsem sağlık ocaklarında yaparlarmı yoksa sıraya falanmı alıyolar? :uhm:

valla gülsencim ben ilacı hastanede yazdırdımeczanedec aldım.bi polikliniğe gidip vurdurucam.4 ytl mi neymiş zaten iğne.sağlık ocağında sıraya girmen gerekmez sanıım.bi iğne vurulup cıkıcaksın sonucta..

kıslar yeni doğum yapmış kadın 6 ay kadar adet görmüyormuş beninm bildiğim kadarıyla acaba yanılıyor muyum ...spiral takarken canımız yanacak mı acaba bu da 2,sorum..teşekkürler..

ben 3ay olmadan adet gördüm spiral takarken de canım yanmadı hatta doktoruma taktınız mı diye sordum giderken bende korkmuştum acır diye ama korkmayın gayet kolay

yaa siz iyisiniz vallaaa.ben kırkımın dolmasından korkuyorum.nie bilmem sırf o iş olmasın die dolmasın istiyorum.:çok üzgünüm:

normal doğum yapanlar doğumdan sonra biraz zor oluo hele de dikiş varsa :asigim: ama bikaç defadan sonra normalde dönüyor

Ya Arkadaslar bısı Sorcam :) SpıraL Taktırmak Istıyorum da gorumcem bana 40 ından sonra ılıskıye gırmemen gerekıo dedı :) Anlamadım ılıskıye gırsem spıral taktıramazmıyım dun doktora gıttım aıle planlamasına hafta ıcı gel dedı :) valla oyle ıse ben spıral taktıramıcam cunku bızımkı beklemedı..

yok canım ne alaka ben doğum yapalı 3ay oldu geçen hafta taktırdım
40ımızdan sonra kaç kere yaptık
yanlız bazı doktorlar adetliyken gel dio spiral takmak için, adet oldun mu ?

CADIARZU
yok canım ne alaka ben doğum yapalı 3ay oldu geçen hafta taktırdım
40ımızdan sonra kaç kere yaptık
yanlız bazı doktorlar adetliyken gel dio spiral takmak için, adet oldun mu ?

ya nasıl takılıyo masada spekulum denen aletlemı acıyolar merak ettım yoksa acmadanmı taakıyolar?bıde sen devletin karsıladıgı spirali mi taktırdın yoksa hanı bunun ital olanları bakır olanları fılan varmıs extra para verıyomusun onlar daha mı?bılgın varmı?
CADIARZUCADIARZU

aletin adını bilmiom ama bişey soktu ewet açma falan yapmadı... kendini kasma dedi doktorum cidden de büyütcek bi acı değil okadar doğum sancısından falan sonra çok basit kalıo spiral taktırmak
ben özel doktoruma taktırdım bakırlı spiral 150ytl verdim muane spiral toplam benim çalıştığım kurum özel muanenin 100ytl sini karşılıo.özel hastaneye de sormuştum 100ytl demişti devlet karşılamıo demişlerdi
taktığı gün 2tane apranax verdi ağrı kesici sütüne geçse de zararı olmaz dedi inan ben bi acı hissetmedim hatta doktorum gidince yardımcı bayana taktı mı diye sordum o da taktı taktı güle güle kullan dedi

10yıl kullanırsın bu siprali ama istediğin zaman çıkarırız her yıl da kontrol için gel dedi doktorum bir de ilk ay korumaz dedi adet kanaması da normalde 5günse 7-10güne çıkabilir miktarı da artar dedi

benımde ılkinde zor oldu dıkıslerden ama kasmamak gerek bişi olmuyor korkma vahıdecım.
adet olmayı beklıyorum bende taktırmak ıcın ama olmadım dha.kanama mıktarını ve gununu artırıyorsa ben yandım ozaman zate 6 gun gelıyor 8 gun fılan gelır ozaman yandımmmmm kan kaybından gıdıcem healde zaten az kanım...

Back
X