ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

celencim adamın keyfi keyf bi şekilde rahatlıyor ben kendimi düşünüyom nası dayancam çok istiyom ama bişi olcak die korkuyoz ben naz yapcama eşim yapıo valla yalvarcam nerdeyse ama tık yok adam rahat nasılsa rahatlıyo...öpüp koklaşmak da yetmiyo o zaman daha çok istiyo canım...neyse aklıma getirmiyim....akşam adamın üstüne atlarım yoksam...

kıs sezen çok yaşa ..tatlı uykusunda yakalıycan ozaman kaçamazda:jeyyar:

celencim adamın keyfi keyf bi şekilde rahatlıyor ben kendimi düşünüyom nası dayancam çok istiyom ama bişi olcak die korkuyoz ben naz yapcama eşim yapıo valla yalvarcam nerdeyse ama tık yok adam rahat nasılsa rahatlıyo...öpüp koklaşmak da yetmiyo o zaman daha çok istiyo canım...neyse aklıma getirmiyim....akşam adamın üstüne atlarım yoksam...

aa ben:1shok: bizimde ööle sezencim.evin içinde bi kosturmadığım kalıo.tamam onunki kolayda:icecream: dediğin gibi biizz:çok üzgünüm:
bi arkadasın kocası demiş.hamileyken ilişkiye girmem die.kızda demiş neden.allah korusun cocuğun gözüne falan gelir bişe mişey olur demiş:roflol: acaba benm alığada mı sööledi bunu:uhm:

yafffvvv valla gecelikmiş çiçek sulamakmış hepsini yaptım çiçeklerim çürüycek fazla sulamaktan ama korku belasına bişi olcak die düz duvara tırmancam yakında mart kedileri gibi eşimin dibindeyim ama pas vermiyo...bu maç çok uzar bakalım gol ne zaman gelecek....

yafffvvv valla gecelikmiş çiçek sulamakmış hepsini yaptım çiçeklerim çürüycek fazla sulamaktan ama korku belasına bişi olcak die düz duvara tırmancam yakında mart kedileri gibi eşimin dibindeyim ama pas vermiyo...bu maç çok uzar bakalım gol ne zaman gelecek....

golün gelceği gün allah ğst ve alt komsularımıza dayanma gücü versin:Saruboceq: ben ogün(büyük ihtiaml 40 cıktıktan sonra) posta kutularına isimsiz not atıcam.avde durmanız sakıncalıdır die:roflol::delphin:

bu ne lennn sabah sabah gözünüzü açmadan dalmışınız yine +18 mevzulara

bu ne lennn sabah sabah gözünüzü açmadan dalmışınız yine +18 mevzulara

len insan bi günaydın der de ööle gelir buralaragözünü açar açmaz soluğu burda alıonıuz bakıomda destinayla:jeyyar: o da senn gibi gunaydın demeden düştü:roflol:

:mymeka:bana ne bulaşıyon oğlum ben denize kızmak için şeyettitdim hani selam sabah vermeden rüyanda görmüş gibi ne ilk buraya yazıyosum gibisinden:1rolleyes:

ama birden bende öyle oluverdim dimi:1no2:

valla bende action devamm:utangac:sositososito

:mymeka:bana ne bulaşıyon oğlum ben denize kızmak için şeyettitdim hani selam sabah vermeden rüyanda görmüş gibi ne ilk buraya yazıyosum gibisinden:1rolleyes:

ama birden bende öyle oluverdim dimi:1no2:

valla bende action devamm:utangac:sositososito

ii be olan var olmayan var ne ööle nispet yapar gibi:mymeka: tamam yasaklıorum.yapanlar yazmasın.yasağa baslayanlar ve hiç tıkları olmayanlar yazsın:dilcikar: hamileyiz dimi ya aşerersek:mymeka: cocuğun bi tarafında bilmemne lekesimi cıksın allah korusun:1no2:

celen35 galiba o hiç yapmayan bir ben varım bizimkisi asker de ondan yane :) 15 gün sonra gelecek ama son zamnlar +40 derken bizimki nerdeyse 1 yılı bulacak herhal :)

kız deniz sabahın köründe geliyon bi buraya mesaj yazıp kaçıyosunn:mymeka:
süzü büzüşecesiler siziiisırnaşık şey
1 kerede söylenn bakimm:1closedeyes:

:D :D Konu Cok Dıkkatımı Cektı napım :D bende ole bı konu beklıyordum zatı :D:D:D Dermısımmmmmmmm Kız Sabah mesaı 8 de o sıralar yogun degılım ondan hemen yazıp kacıom bre:D:D:D Destınacım optum kocacımı cook osledım :D:icecream:

Merhaba arkadaşlar,

Ben de 31. haftanın içindeyim. Doktorum kanama olmadığı sürece hiçbir yasak getirmedi ama biz yaklaşık 1 aydır beraber olmuyoruz. Daha öncesinde oluyordu. Aslında bu sıcakta da insanın canı pek çekmiyor ama bazen benim de üstüne atlayasım geliyor. Geçen deneyelim dedim ama korkarım ben birşey olur dedi ne yaptıysam ikna edemedim. Zaten işleri de çok yoğun Allah'tan. Yemek yedikten sonra koltukta uyuyakalıyor. Ama ben yine de ısrar edeceğim bakalım. Çünkü normal doğum için ben de iyi olduğunu duydum. Bakalım bizimkini ikna edebilecek miyim ?

ya kıslarrrrrrr yazdıklarınız resmen gülmekten öldürdü beni.celencim harikasın sen yaa.bu arada biz en son yasağı delmiştikya hani ben itiraf etmiştim size:utangac:tabi sonra bi ara hızımızı alamadık ne yalan söyliimm keşke normal zamanda da böyle hissedebilsem.öhü öhüü:utangac:bizimki ses çıkarmıyodu bişey olur ay vay diyodu ama icraat başka tabi.geçenlerde bunu kıstırdım ama adam cidden korkuyo anladım nolur bişey olur yaa yapmayalım diyo.sana ne oldu yaa önceki ben gibisin diyo bana.neyse sanırım biz jübileyi yaptık 1 hafta önce. kocişim korkuyooo dasırnaşık şey

Back
X