- 7 Şubat 2015
- 53
- 55
- 88
- Konu Sahibi ladyisfirst
-
Folikasit hemen veriyor doktorlar, ama vitamin için ilk üç ay gerek yok.. Senin vucudundakiler yetiyor bebeğe, 12 haftadan sonra veriyorlar genelde..slm arkadaşlar hangi folik asit hapını verdi doktorunuz yada vitamn falan verdimi?
Bende de var o sancilardanKarnım da ara sıra sızı ağrı oluyor benimle aynı sızıyı yaşayan var mı?
bence de günde 3 fazla ben kadın doğum doktoruma sorayım pazartesi bakalım o ne diyecek..teşekkürler cvp verdiğin için..bu arada ağrı sızı bende de oluyo ama normalmiş ilk dönemlerde..hayırlısıyla kavuşuruz inş yavrularımıza..rabbim isteyen herkese nasip etsin..cnm 3 ay gunde bi keredir folik asit
bence de günde 3 fazla ben kadın doğum doktoruma sorayım pazartesi bakalım o ne diyecek..teşekkürler cvp verdiğin için..bu arada ağrı sızı bende de oluyo ama normalmiş ilk dönemlerde..hayırlısıyla kavuşuruz inş yavrularımıza..rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Evet benim de oluyor bundan önce düşük yaşadım korkuyorum ama dua ediyorum sürekli inşallah sağlıklı olur bebeklerimizKarnım da ara sıra sızı ağrı oluyor benimle aynı sızıyı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?