Ekim anneleri varmı. ..

Selamlar :) ben de varım inşallah. 1255 cikti bhcg perşembe gunu kontrolm var insallah keseyi ve kalp atislarini goruruz bebeğimin. Herkese sağlkli evlatlar versin Rabbim . :)

Bende 13 subatta ogrendim bebişimin oldugunu sevgililer gunu hediyesi gibi geldi kizlar su an 6 haftalik 3 gun once doktor keseyi gordu daha nohut kadar biseydi 10 gün sonra kalp atislarini duyabilecegimizi soyledi doktorum cok heycanliyim rabbim herkese tattirsin

teşekkür ederim.. bir de kadın doğum doktoruma sorucam vitamin ve folik asiti birlikte mi alıcam diye..bi de folik asit günde 3 kez duyunca fazla geldi bana bakalım doktor ne diyecek..

TE="umutlu4742, post: 39556777, member: 642407"]İnşallah sakıncası yoktur [/QUOTE]
İnsallah...

umutlu4742, post: 39556868, member: 642407"]Dualarımdasınız :)[/QUOTE]
Tesekkurler cnm bilmukabele :)

cnm 3 ay gunde bi keredir folik asit
bence de günde 3 fazla ben kadın doğum doktoruma sorayım pazartesi bakalım o ne diyecek..teşekkürler cvp verdiğin için..bu arada ağrı sızı bende de oluyo ama normalmiş ilk dönemlerde..hayırlısıyla kavuşuruz inş yavrularımıza..rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Amin inş. ben tavsiye üzerine araştırdım folio diye bir hap kullanıyorum koruyucu vs içermiyo. hamileliği önceden düşündüğüm için erken başladım kullanmaya. günde 3 defa meselesi şöyle olabilir belki o hapın mg ı azdır günlük alman gereken miktarı 3 seferde karşılıyordur o yüzden demiş olabilir. her hapın içeriği farklı Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…