Ekim anneleri varmı. ..

38 yasındayım.biri 15 digeri 10 yasında iki oglum var.hiç beklenmedik bir anda nasıl oldugunu anlamadan ben de ekim annesi oldugumu ogrendim.daha doktora gitmedim.2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.evde test yaptım.önce gözümden yaş döküldü ellerim titredi ve sonra O(c.c.) ol demişti ve olmustu dedim kendime ..hamdettim ve şükrettim.şimdi çok çok heyecanlıyım.kucagıma alacagım anı düşündükce heyecanım artıyor.Rabbim isteyen herkese evlat versin.

her bebek kısmetiyle gelir :) sağlıcakla doğsun inşaAllah

Merhabalar güzel anneler,
bende 6 haftalık hamileyim ve dün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. ben biraz riskli bir hamilelik geçiriyorum. pembe akıntılarım ve ağrılarım var. doktor dün ultrasonla baktığında rahmimin kalp şeklinde(Bikornis uterus) olduğundan şüphelendi ve detaylı ultrason istedi. gidip hemen baktırdık. çok şükür Arkuat uterus denen şekil çıktı bu da tam kalp şeklinde olmayan rahim şekliymiş. progestana başladım dün itibarıyla. çalışan bir anneyim, kendime nasıl dikkat edeceğim bilmiyorum sizden ricam dua edin hayırlısıyla bebeğimize sağ salim kavuşalım

6 haftalikken kalp atisini duyabiliyomusun canm? Ben 5+5 te gidicem duyabilirmiyim

Inşallah canim adet gununden oncemi test yaptin UOTE="htys, post: 39569337, member: 631096"]Galiba 3 veya 4 hafta :) Allah sizede nasip etsin[/QUOTE]
In

inş hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..

Inşallah canim dua edin banada hamileyimdir umarimTE="htys, post: 39569608, member: 631096"]Ben 5 gün varken idrar testi yaptim çıkmadı bence 1 hafta bekleyin[/QUOTE]
Insa

Benim sat 13 0caktı 15 şubatta kan testi yaptrdım 1980 çktı 4 gün snra keseyi gördük perşmbe yani bi hfta snrada kalp atışı için gidicem inş bi problem çkmaz

Kızlar benimde çok agrim oluyo aded olacak gibi hissediyorum bi sorun yoktur dimi

Slmlar herkese. Bende 14 subatta ogrendim hamile olduğumu ultrasonda gorunmedi kese tekrar beta hcg testi yapmamı istediler saglikli gebelikte 2 gunde 2 kat artar dediler ve artis vardi bugun ins keseyi gorebiliriz :).. saglikla kucaklarimiza aliriz ins .

"ilkin Kabalcioglu, post: 39599613, member: 662414"]Slmlar herkese. Bende 14 subatta ogrendim hamile olduğumu ultrasonda gorunmedi kese tekrar beta hcg testi yapmamı istediler saglikli gebelikte 2 gunde 2 kat artar dediler ve artis vardi bugun ins keseyi gorebiliriz :).. saglikla kucakliarimiza aliriz ins .[/QUOTE]
Haberini bekliyoruz canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…