- Konu Sahibi ladyisfirst
-
Canm ilaç kullanma ama muhakkak doktora sorGrip oldummne yapmam lazım bilenler var mı bebeğime bir zararı olmaz inşallah
Haberini bekliyoruz canm"ilkin Kabalcioglu, post: 39599613, member: 662414"]Slmlar herkese. Bende 14 subatta ogrendim hamile olduğumu ultrasonda gorunmedi kese tekrar beta hcg testi yapmamı istediler saglikli gebelikte 2 gunde 2 kat artar dediler ve artis vardi bugun ins keseyi gorebiliriz :).. saglikla kucakliarimiza aliriz ins .
Sanıyorum bu normal herkeste aynı şey var sanırım hiç tecrübeli hamile yok aramızdaKızlar benimde çok agrim oluyo aded olacak gibi hissediyorum bi sorun yoktur dimi
Sanıyorum bu normal herkeste aynı şey var sanırım hiç tecrübeli hamile yok aramızda
malesef yok heralde artık birbirimize tavsiye vererek öğreneceğiz herşeyi allah yardımcımız olsunSanıyorum bu normal herkeste aynı şey var sanırım hiç tecrübeli hamile yok aramızda
Benim akıntım var şeffaf pek farkedilmio görüntüden ama yakıyo bazen sık sık çamaşır değiştiriyorum oysabende 6+5 günlük hamileyim canım ve benim de ağrım oluyor. hatta dün yogun bel ağrısı çektim. bir de düşük tehlikem olunca hepsine evham yapıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimizesizin akıntınız var mı peki?
Kızlar kalp atışı için 7+0 dan itibaren mi gitmem gerekiyor ne zaman duyulur :)
gripten korkma cnm,bende geçirdim ilaç kullanmadıktan sonra bişey olmaz bol bol meyve,ıhlamur vs..yedim içtim..kendiliğinden geçti şükürler olsun..Grip oldummne yapmam lazım bilenler var mı bebeğime bir zararı olmaz inşallah
Bazilari 6. Haftada duyabiliyor . Benim 2 gun once gittigimde sadece keseyi gorduk 6 haftalik olmana rragmen . Kalp atisi icin 15 gun sonrasina randevu verdi .bende anlamadim yaniKızlar kalp atışı için 7+0 dan itibaren mi gitmem gerekiyor ne zaman duyulur :)
Cok sukur gecti bebeğimi etkileyecek diye korkmuştum :)gripten korkma cnm,bende geçirdim ilaç kullanmadıktan sonra bişey olmaz bol bol meyve,ıhlamur vs..yedim içtim..kendiliğinden geçti şükürler olsun..
Benim de dun kese gorundu dr iki hafta sonra gel dedi inşallah duyariz 7+4 olacak o zmn kismetse . sağlikli olur bebeklerimiz insallah kavusuruz:)Bazilari 6. Haftada duyabiliyor . Benim 2 gun once gittigimde sadece keseyi gorduk 6 haftalik olmana rragmen . Kalp atisi icin 15 gun sonrasina randevu verdi .bende anlamadim yani
Amin amin ins . Calisiyorum ben ama isime konsantre olamiyorum aklim surekli doktora gidecegim gunde ins saglikla aliruz kucagimiza :)Benim de dun kese gorundu dr iki hafta sonra gel dedi inşallah duyariz 7+4 olacak o zmn kismetse . sağlikli olur bebeklerimiz insallah kavusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?