Ekim anneleri varmı. ..

Haberini bekliyoruz canm [/QUOTE]
Bi haber var mı keseyi görebildiniz mi

Sanıyorum bu normal herkeste aynı şey var sanırım hiç tecrübeli hamile yok aramızda

bende 6+5 günlük hamileyim canım ve benim de ağrım oluyor. hatta dün yogun bel ağrısı çektim. bir de düşük tehlikem olunca hepsine evham yapıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize sizin akıntınız var mı peki?

Cok sukur keseyi gorduk haftasina gore guzel gelismis 10 martta geldiginde kalp atislarini duyabiliri dedi ins :) 6 haftalik hamileymisim

akıntım varrr bazen su gıbı gelıyo bı anda ıslaklık hissedıyorum ayrıca acıkıyorum ama canım hiçbişey yemek ıstemıyor yesem bıle iştahsız yedıgım için doyarak kalkmıyorum ve 2 saat sonra hafıf mıde bulantısıyla yıne birşey yıyorum hatta bu ara tost ekmek arası yapıyorum genelde salatalık domates yanına bı onu yıebılıyorum dıer yemeklerıde yıorum ama istahsız bı şekılde ayrıca 2 3 gundur sabhları mıde bulantım oluyor helekı çok aç kalırsam kı bunu bıkaçdefa yaptım acayıp mıde bulantısı oluyor ve boş karnına su kustum gece gun akıllandım tabı ara ara sureklı agzıma bişryler atıyorum ayrıca çalıştıgım için zaman masa başında hıç gecmıyor uyku bır basıyo ogleden sonra kafamı koycak yer arıyorum =))) ara ara kasık agrım oluyor bel agrım oluyor gece yatarken belımın altına yastık koyuyorum o şekılde daha rahat uyuyabılıyorum saga sola donerken sutyenı çıkartıp yattıgım için goguslerım acıyo çok fena yastık desteklıyor ıyı oluıyo=)))oyleeeeee işteeeeeee ŞUKURLER OLSUNKI KALP SESINI DUYDUGUM İÇİN HERŞEY BEBEGIM İÇİNSE ÇEKMEYE RAZIYIM DIYORUM :))

Benim akıntım var şeffaf pek farkedilmio görüntüden ama yakıyo bazen sık sık çamaşır değiştiriyorum oysa

bende keseyi gördüm pazartesi günü, 5+2 günlük dedi doktor sanırım yanlış hesaplamışım ama kesin bilgiyi bebeği görünce alırız dedi ...çarşamba günüde kalp atışını duyucaz inş :) rabbim hepimizin bebeğini korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş...

Bazilari 6. Haftada duyabiliyor . Benim 2 gun once gittigimde sadece keseyi gorduk 6 haftalik olmana rragmen . Kalp atisi icin 15 gun sonrasina randevu verdi .bende anlamadim yani
Benim de dun kese gorundu dr iki hafta sonra gel dedi inşallah duyariz 7+4 olacak o zmn kismetse . sağlikli olur bebeklerimiz insallah kavusuruz:)

Arkadaşlar karnıma kramp giriyor çok ağrıyor ve korkuyorum benim gibi yaşayan var mı konuşmaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…