Ekim anneleri varmı. ..

arkadaşlar bu senede kız senesi sanırım benimde kızım olacak :) bende de kilo problemi var bnde 83 ile hamile kaldım şu anda 86.8 olmuşum umarım çok almam yoksa işim çok zor

Sizin cinsiyet ler belli bakalım bnm ne olcak çok merak ediyorum Rabbim sağlıklı bir evlat versin de ne olursa olsun ama insan merak ediyor işte pazrtesi kontrol var 2 li test olucak inş. Beli olur

Mrb ekim anneleri hala bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen var mı? biz öğrenemedik bir türlü göstermiyor dr kız olabilir diyor fakat ben içime erkek doğuyor bakalım...Bu arada 74 kilo ile hamile kaldım bir ara 78 kilo oldum şimdi ise tekrardan 74 kiloya düştüm dr senin yerine bebiş kilo almış diyor... siz de böyle bir durum var mı? çok fazla da peynir tüketiyorum....

yok canım bende öyle bi durum ben giderek kilo alıyorum başta bizimkiside göstermedi dr kız olabilir dedi sonra gösterdi kızmış gerçekten benimde içime erkek doğuyordu

yok canım bende öyle bi durum ben giderek kilo alıyorum başta bizimkiside göstermedi dr kız olabilir dedi sonra gösterdi kızmış gerçekten benimde içime erkek doğuyordu
Aslında sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor...Sağ salim kızını kucağına alırsın inşallah....Bakalım biz de hazırlık için bekliyoruz....

17. Haftaiçindeyim hala bebişin cinsiyetini göremedik çikolata tavsiyesini bile denedim sonuç yine olumsuz...dr um 20. haftayı bekleyelim diyor

Benim de kiza benziyor dedi ama bilmiyorum ki emin olamiyorum :) ben 52 kiloyla basladm bulantm oldugu icin 3 kilo verdm simdi yavas yavas 50 olmaya basladm. Oğrenince yazarim :)

Arkadaslar benim miyde bulantilarim tekrar basladi galiba agzimin ici cok kotu kotu bir tat oluyo hic istahla yemek yiyemiyorim miydem hep aci aci sizde drumlar ne

Mide bulantısı bende de arada oluyor dr öğünleri sık ve az tutmamı iştahsız olsam bile yemem gerektiğini söyledi....Benim de tıpkı senin gibi ağzımın içinde kötü bir tat oluyordu ona da önlem olarak tatlı bir atıştırmalıkla geçiştiriyorum limonlu kek gibi...

Mrb ekim anneleri benimde dogumum 1 ekime denk geliyo kizim olucak inşallah benimde yanlız haftama göre bebegimin kilosu düşuk ve 3 hafta kücük çıkıyor kafama takıyrm ister istemez aynı sorunu yaşayan varmi benim gibi

Bütun ölçümlerim vs.normal çıkıyor hepsi dr um sen küçuksun bebeginde kück olur dedi tabi beni rahatlatmak için soyledigini düşnyorum ben kafama çok taktim bi başka dr da gelisim geriligi başlamş dedi pskolojim bozuldu resmen kafama cok taktim buna benzer bişey yaşayan yokmu hic

Takma canim olabilir ufak tefek bi kiz olacaktir bnimde ilk kontrolumde kucuk cikmisti sonra yetisti hatta gecti gecen ayda gunu gunune tutu yani bi ileri bi gero belli oluyo bebislere her ay farkli sen icini ferah tut en kotu bebisin gec dogar duaet ins bi sorun olmaz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi

Kücük olmasıni sorun etmiyorum canm zaten saglıkgı önemli herşeyden önce hastaneye zaten bi sokla gittim aşi için aile hekimligine gitmistim bebeginin kalp atışi yok diye gonderdiler hastaneye tabi buna söylediklerinde inanmadım çünku aletleri çok basit ama o düşunceyi benim önüme koymalari bile cok kötu bi duygu bu olaydan sonrada üst üste geldi böyle çok huzursuzum.her şey allahtan rabbim saglıkla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularımizi doğru diyosun canm gerisi napsak bos.

canım sakin olmaya çalış telaş daha çok zarar verir benim aile hekimim kalp atışını dilemiyo bile hiç dinlemedi yani bide zor olur o eski cihazlarla kalp atışı uymak drun bi sorun olmadığını söylemiş sen kafanı karıştırma ben çok duydum 2 hafta-3 hafta geriden gelen bebeişlri bi arkadaşım aynı durumda inş sendede bi sıkıntı olmaz bidahaki gittiğini bildir mutlaka merak ettim bende

Canım bebegimi kaybettim bugün kalbi durmş yavrumun ve sancısınıda çekerek dogurdum.rabbim yavrularınıza uzun ömürler versin acı ama herşey allahtan canı verende o alanda o şükür tevekküllüyüz.melegim var artık cennette allah herşeyin hayırlısını versin herkesin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…