Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi CipisS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CipisS

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Şubat 2020
5.305
7.094
198
Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️

Merhaba, benim de denediğim 3.ay olacak. Bat 3 Ekim.
Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum ama öneriler varsa alabilirim :)

Merhaba, benim de denediğim 3.ay olacak. Bat 3 Ekim.
Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim. Şu an sadece folik asit kullanıyorum ama öneriler varsa alabilirim :)
İnşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip olur ♥️🙏🏻 bende Ekim 8 de başlayacağım ovü testine. 🥹

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
Kan değerlerimde b12 demir d vitamini magnezyum hepsi için geçen sene eylülden beri kullanıyorum fakat çok aman aman artış yok tekrar yazdı kadın doğum demirin içinde folik asit var dedi birde kan değerlerindeki folik asit iyi yeterli dedi bat 1 ekim

Kan değerlerimde b12 demir d vitamini magnezyum hepsi için geçen sene eylülden beri kullanıyorum fakat çok aman aman artış yok tekrar yazdı kadın doğum demirin içinde folik asit var dedi birde kan değerlerindeki folik asit iyi yeterli dedi bat 1 ekim
Bana geçen sene tüp bebek demişlerdi amh 0.99 çıkmıştı. Belki daha da düşmüştür bilmiyorum. Tekrar gittim ama amh hariç her şeye baktılar tüm değerlerim iyiyimiş. Ben takviye olsun istedim birazda

Bana geçen sene tüp bebek demişlerdi amh 0.99 çıkmıştı. Belki daha da düşmüştür bilmiyorum. Tekrar gittim ama amh hariç her şeye baktılar tüm değerlerim iyiyimiş. Ben takviye olsun istedim birazda
Anladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yarar

Kadın doğuma gittinizmi kan değerlerinize baktırın diğer vitaminlerde çok önemli
Gittim aslında her şeye bakılsın dedim ama sadece hormonlara bakılmış. Onlar normal ama vitamin ve amh değeri bakılmamış. Bu ay özele gidip daha detaylı baktıracağım inşallah

Gittim aslında her şeye bakılsın dedim ama sadece hormonlara bakılmış. Onlar normal ama vitamin ve amh değeri bakılmamış. Bu ay özele gidip daha detaylı baktıracağım inşallah
Ben geçen ay baktırmıştım doktorum bir daha bakmadı ilacı yazdı çünki diğer doktor devam ettirmedi ilaçları yazmadı bence tekrar kan verip gözükün sigorta düşündünüzmü tss ?

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla hayırlı bi evladınız olsun İnş ❤️🧿 ilk bebişmi
Amin canım inşallah isteyen anne baba olmayı haleden herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻 yok bir tane 3 yaşında kızım var 🌸

Bende geçen hafta gittim kist falan varmı diye yok dedi ama kan almadı adet olunca gel 2 veya 3 günü dedi ama adetim geçti iki gün hala olamadim hatta 3. Gün gebelik test negatif ama hala kasıklarım sanki şiş gaz var gibi karnım sancılı hiç adet olacak gibi belirti yok su gibi akıntı geliyor yarına randevu aldım yine umarım hamileyimdir

Ben geçen ay baktırmıştım doktorum bir daha bakmadı ilacı yazdı çünki diğer doktor devam ettirmedi ilaçları yazmadı bence tekrar kan verip gözükün sigorta düşündünüzmü tss ?
Aslında tamamlayıcı sağlık sigortam var ama hastaneler yaşadığım yere uzak olduğu için bir türlü fırsat bulup gidemedim. Haftaya işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum. Doktor araştırmasındayım şimdiden. Siz kaç aydır planlıyorsunuz

Back
X