15 dakika kadar yatabildim bizi bekliyorlardı gitmeden yapalım geç olmasın dedim ama ayağa kalktigim gibi aktı yaAyyy tam üstüne bastinn. Biraz yatsaydin keşke. Ben yarim saat yattım kalktım banyo yaptım hepsi akti sonra benimde. Içine alacağını almıştır rahim yaa iyi dusunelimm
Ay ne güzel:) aydın yakın bana :) bende 7 yıllık evliyim . Çalışmıyorum Ama kocama yardım ediyorum bufemiz var cay ocagi falan yemek yapiyorum müşterilere:)Ay ne guzel bende 23 yaşındayım aydın da oturuyorum 13 aylık evliyim
Evet çok yakınız bende çalışmıyorum evlenmeden 1 ay önce işten çıktım evde takiliyorum kendi halimde Allah kolaylık versinAy ne güzel:) aydın yakın bana :) bende 7 yıllık evliyim . Çalışmıyorum Ama kocama yardım ediyorum bufemiz var cay ocagi falan yemek yapiyorum müşterilere:)
Aksın o sıvının gidebileceği yer yok içimizde mecbur akicak. Içindeki spermler yüzdü yukarıya doğru . Yarın yapma bence ara ver bir gun . Ben öyle yapicam . Iğne ne zaman vurulmustun15 dakika kadar yatabildim bizi bekliyorlardı gitmeden yapalım geç olmasın dedim ama ayağa kalktigim gibi aktı yasabah tekrar yapıcaz
Igneyi dün öğlen 12 de vuruldum şuan çatladıysa ve spermler aktıysa diye yarında yapıp kalkmayacağım sonra gün aşırı devam ederiz diye düşündümAksın o sıvının gidebileceği yer yok içimizde mecbur akicak. Içindeki spermler yüzdü yukarıya doğru . Yarın yapma bence ara ver bir gun . Ben öyle yapicam . Iğne ne zaman vurulmustun
amin allah geçim versin hepimize .Evet çok yakınız bende çalışmıyorum evlenmeden 1 ay önce işten çıktım evde takiliyorum kendi halimde Allah kolaylık versin
Aminn ben çalışmayı istedim ama eşim izin vermiyor evde çok bunalıyorum yalnız kalıyorum bir bebeğim olsa onunla zaman su gibi alıp geçerdiamin allah geçim versin hepimize .
Kaç aydır istiyodunuz bebek . Benim eşimde izin vermedi bu zamana kadar . Maddi konuda geciniyosaniz bir süre çocuğun olunca buyutursun sonra tekrar konuşursunuz çalışma konusunuAminn ben çalışmayı istedim ama eşim izin vermiyor evde çok bunalıyorum yalnız kalıyorum bir bebeğim olsa onunla zaman su gibi alıp geçerdi
Evlendigimden beri istiyorum ben eşim ilk aylarda korumalık dedi prezervatif kullandık 3 kere falan bence acayip kaşıntı yaptı acı çekiyodumu birdaha hiç korunmadik.. annemin de 4 yıl çocuğu olmamış bende bu korku vardı o yüzden hiç korunmadik diyebilirim. Allaha şükür maddi konuda geçiriyoruz zaten ev işi bitmiyor bu saatten sonra da çalışmam sanırımKaç aydır istiyodunuz bebek . Benim eşimde izin vermedi bu zamana kadar . Maddi konuda geciniyosaniz bir süre çocuğun olunca buyutursun sonra tekrar konuşursunuz çalışma konusunu
Ağrı kişiye göre de değişiyormuş olumsuz düşünmeyelim o yumurtalar catlayacakBende büyüyor gibi hissediyorum çatlasa çok agrım olur du diye düşünüyorum. Ya çatlamazsa diyorum bazende . Bende ay sonu veya 1 kasımağrı olmassa çatlamadi demek mi acaba
Ayni zamanlardayiz asagi yukari hadi bakalim hep birlikte sevinelim insAllahBenimde 2 ya da 3 kasım hadi inşallah
Bunlara takilma bi doktoru dinlemiştim spermler çok hızlı ilerlermiş zaten onlar gideceği kadar hizla gidermis yani rahime hemen kalktim tuvalete gittim hemen banyo yaptım falan diye düsünmeyin dedi15 dakika kadar yatabildim bizi bekliyorlardı gitmeden yapalım geç olmasın dedim ama ayağa kalktigim gibi aktı yasabah tekrar yapıcaz
Allah bağışlasın inşallah tez zamanda tekrar sevinirsinBende konyaliyim kizlar ama görevden dolayı antepteyiz 32 yaşındayım 5,5 yaşında oğlum var birde cennette meleğim yaşasa 1 yaşında olacaktıknasip ki ben şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum her şeyin hayırlısı diyendua edelim
InsAllah canim hep beraber sevinelimAllah bağışlasın inşallah tez zamanda tekrar sevinirsin
Aynen canım biz bugün de değerlendirdik sabah bakalım aksam üstü batma oldu kasiklarimda ama hafif çok iş yapmayalım ağır kaldırmayalım bu aralarAğrı kişiye göre de değişiyormuş olumsuz düşünmeyelim o yumurtalar catlayacak
Şeffaf Akıntı olduysa çatlamıştır canım en büyük belirtisi oYaa kızlar . Bazı catlatma iğnesi vurulanlar cok ağrı oldu diyorlar . Bende olmadi . Bu catlamadı anlamina mi geliyor acaba yumurta ya . Sadece hassasiyet gibi bisey var bende o kadar doluluk hissi gibi
Ben igne olmadim biliyorsun canim ama bendr de doluluk hisi var sol tarafimda hissediyorum yani yumurtalari hafif hafif de agri oluyor ama siddetli degil de akıntı olmadi normalde catlamayla akıntı olmalıydı bende onu takip ediyorum bakalimYaa kızlar . Bazı catlatma iğnesi vurulanlar cok ağrı oldu diyorlar . Bende olmadi . Bu catlamadı anlamina mi geliyor acaba yumurta ya . Sadece hassasiyet gibi bisey var bende o kadar doluluk hissi gibi
B3nimde çok bilgim yok ama geçen ay hiç şancı çekmedim ama dün bu saatlerde kıvrandım ağrıdan bilemiyorum ki geçen ay çatlamadı dicem o zaman kist olurdu o da olmadiYaa kızlar . Bazı catlatma iğnesi vurulanlar cok ağrı oldu diyorlar . Bende olmadi . Bu catlamadı anlamina mi geliyor acaba yumurta ya . Sadece hassasiyet gibi bisey var bende o kadar doluluk hissi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?