EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Glukofen insulin direncini kırıyor adetim onun sayesinde düzelme oldu ama bende yan etkisi çok fazla oldu yinede bırakmadım 2 ay sonra kan bakıldı sekerim düşmüş doktor yarim iç dedi şuan kırıp içiyorum günde 1 tane ama yetiyor bana

Bende ilk bir hafta ishal yaptı o kadar. Hiç yan etki yaşamadım. Zayıflayamadım da adetlerim düzenliydi zaten ama sana baya faydası olmus ne guzel. Belki yumurtlamamıza faydası vardır belki onu kullanmadan klomen ile daha az büyürdü yumurtamız bilemiyorum

Bende ishal baş dönmesi sürekli uyku yorgunluk yaptı.. O kadar zorlandım ki sarhoş gibi dolandım evde ama pes etmedim şimdi yan etki yaşamıyorum bebeklerimiz gelsin de hepsini unuturuz inşallah

Kızlar bisey sorucam belki bilginiz vardır . Mesela bende Bu ay 4 yumurta varmış biri 19 biri 14 biri 12 biri 16 mm . Bunlar hepsi çatlarsa boyutu büyük olanı mı dölluyor sperm ? Kucuk boyut olunca ne farkediyor ? Hepsinin döllenme ihtimali varmıdır??

Hepsinin de ihtimali var tabi ama küçük olanların çatlaması için en az 18mm kadar büyümesi gerek diye biliyorum birde bazı yazılar okumuştum iki yumurtası olup biri büyük biri küçük iğneden sonra küçük olan büyüyüp ikiside dollenip ikiz hamile olanlarda var

Kızlar benim şuan acayip sancim var sol tarafımda birşey batıyor sanki zaten yumurtalar da soldaydı acaba çatlama sancısı böyle birşey ki geçen ay hiç böyle bisey yaşamadım

Anladım şimdi canım.doktor çoğul gebelik ihtimalin var dedi . Bende dedim acaba hepsi döllenir mı ama 2 günde ne kadar büyür ki acaba bugün değerlendirme oldu allah hakkımızda hayırlısını versin şimdi bu ay adetimi beklemek bana ızdırap

Kızlar benim şuan acayip sancim var sol tarafımda birşey batıyor sanki zaten yumurtalar da soldaydı acaba çatlama sancısı böyle birşey ki geçen ay hiç böyle bisey yaşamadım
Ben dün vurdum iğneyi dün aksam hafif ağrıdı . Bugünde kasiklarimda batma doluluk hissi vardı. Geçti hepsi. Ama doktor çok ağrı olabilir dedi normalmiş canım. Uyarmıştı beni.

Izdırap olmasin canim beraber bekleyecegiz 1 kasımı bekliyorum bende tabi bu haftayi değerlendirerek bende solumda ağrı hisediyorum ya büyük olan çatlıyor ya da küçük olan büyüyor insAllah

Izdırap olmasin canim beraber bekleyecegiz 1 kasımı bekliyorum bende tabi bu haftayi değerlendirerek bende solumda ağrı hisediyorum ya büyük olan çatlıyor ya da küçük olan büyüyor insAllah
Bende büyüyor gibi hissediyorum çatlasa çok agrım olur du diye düşünüyorum. Ya çatlamazsa diyorum bazende . Bende ay sonu veya 1 kasım ağrı olmassa çatlamadi demek mi acaba

Belki ikizlerimiz olur ya çok heyecanliyim

Benimde 2 ya da 3 kasım hadi inşallah

Ben dün vurdum iğneyi dün aksam hafif ağrıdı . Bugünde kasiklarimda batma doluluk hissi vardı. Geçti hepsi. Ama doktor çok ağrı olabilir dedi normalmiş canım. Uyarmıştı beni.
Ağrı normal evet çünkü ben geçen ay hiç ağrı yaşamadım ama bu sefer öyle agrim var ki sol tarafa içimde bomba patlıyor sanki

Inşallah. Benim bir kizim var 4 yaşında. Ikiz zor olur bama ama allahtan gelene yapcak biseyimiz yok .. bende heycanliyim cokk bu ay
Allah onun bereketini verir gönlünü ferah tut bana hep diyorlardı da istemem diyodum şimdi ne gelirse rabbimden raziyim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah onun bereketini verir gönlünü ferah tut bana hep diyorlardı da istemem diyodum şimdi ne gelirse rabbimden raziyim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminnn . Bu arada ben 28 yaşındayım izmir de yasiyorum . Tanışalım birazda yaa :)

Inşallah bizim akşam 8 gibi ilişki oldu çok yatamadım görümceme gittik ve hepsi aktı sanki orada otururken çok şancı çektim acaba boşa mı gitti
Ayyy tam üstüne bastinn. Biraz yatsaydin keşke. Ben yarim saat yattım kalktım banyo yaptım hepsi akti sonra benimde. Içine alacağını almıştır rahim yaa iyi dusunelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…