EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Inşallah . Ben 2 saat önce vurdum otvirelle iğneyi . Bacaklarımda sizi başladı ondan olabilir mi acaba ya
Olabilir belkide bilmiyorum bende öğlen 12 de vuruldum birde doktorum dedi ki iğneden 1 gün sonra ilişki olsun bizde bugün girdik yarında yapalım dedik acaba spermlerin kalitesi düşer mi

Olabilir belkide bilmiyorum bende öğlen 12 de vuruldum birde doktorum dedi ki iğneden 1 gün sonra ilişki olsun bizde bugün girdik yarında yapalım dedik acaba spermlerin kalitesi düşer mi
Yani düşer keşke yarın yapsaydınız sadece
Bugün birikseydi spermler. Ben de yarin yapicam bir dolu bir boş şekilde.

Söyledim de işte.. eşim dinlemedi Artık Allahtan ne gelirse inşallah hayırlısıyla nasip eder düşünmek insani o kadar yoruyor ki açıkçası bu ay saldım elimden geleni yapıyorum Rabbim en iyisini bilir nasip eder inşallah

Birde birşey sorcam şuan akşamdan beridir karın ağrısı cekiyorum sanki gaz sancısı gibi acaba iğnenin etkisi mı çünkü geçen ay iğneden sonra hiç yan etki yaşamamıştım

Inşallah canım inşallah. Olsun belli de olmaz hiç olumsuz düşünmeyelim

Birde birşey sorcam şuan akşamdan beridir karın ağrısı cekiyorum sanki gaz sancısı gibi acaba iğnenin etkisi mı çünkü geçen ay iğneden sonra hiç yan etki yaşamamıştım
Evet iğne etkisi benimde ağrıdı aksam bir de bacaklarım agridi şişkinlik vardı karnımda bugün iyiyim

Geceyi zor geçirdim ya karnım cok şişmişti ama şuan bende iyiyim ağrı falan yok bazıları diyor ya günlerce.kasik ağrısı çektim falan benim hiç öyle olmuyor
Aynen aynen okuyorum bende öyle diyorlar OHSS diye birşey oluyormuş iğneden 3 4 gün sonra çıkıyormuş belirtiler ortaya çok ağrı olursa gitmemiz gerekirmiş doktora.bana öyle dedi doktor

Aynen aynen okuyorum bende öyle diyorlar OHSS diye birşey oluyormuş iğneden 3 4 gün sonra çıkıyormuş belirtiler ortaya çok ağrı olursa gitmemiz gerekirmiş doktora.bana öyle dedi doktor
Ilk defa duydum onu daha öğrenecek çok şey var :) hakkımızda hayırlısı bakalım artık bekleyeceğiz

Kızlar ben de klomen kullandım, 19 mm olmuştu klomenden 2 gün sonra çağırdı. Pazartesi salı çatlar dedi ben ovü testiyle takip yaptım perşembe çatladı günde 1mm büyümüş oldu yumurtam. Bakalım nasip kısmet iğne vermedi bana kendi çatlar dedi. Öyle de oldu şükür kiste çevirir diye korktum. 2 tane yumurtam olusmustu biri 19 biri 18 mm ikiside çatlıyormu bilgiisi olan varmı

Çok güzel maşallah:) umarım bebişin gelir bu ay benimde 2 yumurtam vardı 17mm ve 16mm salı gun7 doktordaydım cuma günü iğne ol dedi dün oldum inşallah ikizlerim olsun çok isterim Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım benim benm bir tüpüm yok tüpümün olmadığı yerden yumurta gelişmiş. O yüzden gebelik olmaz dedi. Ben yine de değerlendirdim. Belki o yüzden iğne vermedi bana . Senin klomenin kaçıncı gününde 17 mm di :)

5 gün kullandım 7. Gün kontrole gittim zaten içimde bir his bu ay 2 tane yumurtam olacağıydı öyle de oldu geçen ay tutamayacağı içime doğmuştu sanki birde çevremdeki herkes bana senelerdir ikizlerin olur senin diyorlar bu ay çok farklı hissediyorum inşallah Allah nasip eder

İnşallah tutar canım Allah emeklerimizin karsılıgını verir inşallah

Amin inşallah sen ne zamandır bebek istiyorsun
1 yıl olacak canım mayısta hamilelik oldu o da dış gebelikle sonuclandı işte. Sonra da kalamadım pco da var bende yumurtam gelişmiyor kendiliğinden klomeni ilk kullanışımdı. Birdaha ki ay da etkisi sürüyormuş canım. Bu ay olmazsa brdahaki ay etkisi devam edermiş. Doktorun ne dedi gebelik olmazsa klomene devammı edeceksin

Ben 13 aylık evliyim h8c gebelik olmadı bende de pko var bunu ogreneli 5 ay falan oluyor glukofen kullanarak adetim düzene girdi o bile benim için büyük gelişme geçen ay ilk defa klomen kullandım doktor adet olursan 3. Gün gel demişti 1 tane yumurtam vardı 21mm adet oldum baktık kist oluşmamış çok şükür bu ay tekrar başladım bakalım neler olacak

İyi bari bu ay umarım tutar. Ben 3 yıllık evliyim ocaktan beri korunmuyoruz adetlerim düznliydi ama yumurtlama problemliydi bana da verdi glukofen 3 aydır kullanıyorum. günde 1000mg kullanıyorum. Bana etki ettimi etmedimi bilemiyorum. Yumurta gelişmedi çünkü klomensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…