inşallah güzl haberler alırızBizimde ilk ayımız iğnenin 5. Günü bugün bekleyelim hep beraber <3
Aynen benim de patlayacak gibi oldu o kadar ki acıdı ve doluluk oldu. İğnenin 8. Günündeyim. 4. Gününden itibaren adet olacakmışşım gibi ağrılarım oluyor rahim içinde hafif de kasıklarda batma oluyor. Batma ilk başlarda çoktu ama şuan azaldı. Adetime daha en az 1 hafta var ağrı niye oluyor anlamadım...Inşallah tutmuştur . Bende de agri başladı yarim saattir sol tarafta . Birde ayıptır söylemesi ilişki oldu kaşıklarım çok ağrıdı yaparken yaa patlıcak gibi . Nu belirtt mı acaba.bir de kiminde kist olarak kalıyormuş ya yumurtalar sonra atılıyor dmi onlar
Hayırlı dönüşler alirsim insallahbende bugün başladım çok gerginim ayın 28inde doktor kontrole çağırdı bakalım ..
Evet değerlendirin ben eşimi uyandırıp sabah ta değerlendirdim çünkü erken saatlerde spermler çok hareketli oluyorKizlar bende dünden beri çok ağrı var ya kramp gibi oluyor ve dedigin gibi canım ilişkide çok ağrılı oldu kasiklarim patlayacak gibiydi dün de baya bi akıntı oldu bunlar catlama belirtisi olmali galiba. Değerlendirmeye devam etmemiz gerekiyor mu
Devam edelim bir kac gün daha zaten doktor gün aşırı demisti o sekilde yaptim umarim kacirmamisizdir catlamayi ama birden fazla yumurta varsa catlamalari da farkli günlere denk gelirse diye değerlendirme devam edelimCanım dün ilişki de benim de kasiklarim da çok ağrı oldu bugün bel agrım var hiç belirtim yoktu benim ama iğneden 4 gün sonra başladı.kasiklarimda batma var . Igneden vuruldum gündem ertesi günü başladık hergun değerlendirdik biz hala devam etsem mı acaba
Haklısın canim biz de çocuk okuldayken fırsat bulmaya çalışıyoruz sabah saatleri uymuyor bize de insAllah hayırlı sonuçlar alırızEvet değerlendirin ben eşimi uyandırıp sabah ta değerlendirdim çünkü erken saatlerde spermler çok hareketli oluyor
Umarım bunlar bebeğin tutunma belirtileridir canım. Aynı belirtileri yaşıyorum seninle . Bugün 5.gun iğneden itibaren.batma bende de azaldı doluluk var dediğin gibi . Çok zor beklemek yaAynen benim de patlayacak gibi oldu o kadar ki acıdı ve doluluk oldu. İğnenin 8. Günündeyim. 4. Gününden itibaren adet olacakmışşım gibi ağrılarım oluyor rahim içinde hafif de kasıklarda batma oluyor. Batma ilk başlarda çoktu ama şuan azaldı. Adetime daha en az 1 hafta var ağrı niye oluyor anlamadım...
Yaa öyle olabiliyomu aynı anda catlamiyormu yumurtalarDevam edelim bir kac gün daha zaten doktor gün aşırı demisti o sekilde yaptim umarim kacirmamisizdir catlamayi ama birden fazla yumurta varsa catlamalari da farkli günlere denk gelirse diye değerlendirme devam edelim
Evet bende bir yerde okumuştum genelde tek yumurta oluşurmuş ama bizim ilaçtan dolayı birden fazla ya catlama zamanlari da farkli olabilirmişYaa öyle olabiliyomu aynı anda catlamiyormu yumurtalar
O zaman değerlendirelim ben hergun boş geçmiyorum ama agrım var diyd yapmak da istemiyorum bugun yaEvet bende bir yerde okumuştum genelde tek yumurta oluşurmuş ama bizim ilaçtan dolayı birden fazla ya catlama zamanlari da farkli olabilirmiş
Aminn inşallahHaklısın canim biz de çocuk okuldayken fırsat bulmaya çalışıyoruz sabah saatleri uymuyor bize de insAllah hayırlı sonuçlar alırız
Benim bugün sanki adet olacakmışım gibi karnimda hafiften ağrı başladı belime vuruyor ağrısı iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum keşke bi yeteneğimiz olsa egilsek baksak içeride ne oluyor diye..Umarım bunlar bebeğin tutunma belirtileridir canım. Aynı belirtileri yaşıyorum seninle . Bugün 5.gun iğneden itibaren.batma bende de azaldı doluluk var dediğin gibi . Çok zor beklemek ya
Ben doktoru dinledim gün aşırı dediği için insAllah kaçırmamışızdırO zaman değerlendirelim ben hergun boş geçmiyorum ama agrım var diyd yapmak da istemiyorum bugun ya
Ilk geceden ya da ilk ayında hamile kalanlara çok şanslısınız demek istiyorumBen doktoru dinledim gün aşırı dediği için insAllah kaçırmamışızdırtek seferde hamile kalanlar nasıl denk getiriyor acaba ya
KesinlikleIlk geceden ya da ilk ayında hamile kalanlara çok şanslısınız demek istiyorum
hepimizin insallahHayırlı dönüşler alirsim insallah
Bende ekimde ilk kez kullandm adete son 2 gün Allahım boşa çkarmasn fayda etsn hepimiz gebe kalalımHerkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Aminn inşallahBende ekimde ilk kez kullandm adete son 2 gün Allahım boşa çkarmasn fayda etsn hepimiz gebe kalalım
Sizin az kalmış 2 gün hadi bakalim ilk güzel haberi siz verin benim daha 10 günüm var bekleyecgiz sabirlaBende ekimde ilk kez kullandm adete son 2 gün Allahım boşa çkarmasn fayda etsn hepimiz gebe kalalım
Ay çok heyecanlı çok az kalmış senin i sallan bebiş vardır belirti var mıBende ekimde ilk kez kullandm adete son 2 gün Allahım boşa çkarmasn fayda etsn hepimiz gebe kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?