Yaaa ;( inşallah çatlamıştır;( normalde iğnesiz de çatlıyor zaten benimB3nimde çok bilgim yok ama geçen ay hiç şancı çekmedim ama dün bu saatlerde kıvrandım ağrıdan bilemiyorum ki geçen ay çatlamadı dicem o zaman kist olurdu o da olmadi
Çatlamıştır gönlünü ferah tut hadi inşallah birbirimize guzel haberler verelim bu ayYaaa ;( inşallah çatlamıştır;( normalde iğnesiz de çatlıyor zaten benim
Inşallah canım inşallah .Çatlamıştır gönlünü ferah tut hadi inşallah birbirimize guzel haberler verelim bu ay
Belirtilerin var mı canım benim karın agrim geçti ama göğüs uclarim açıyor belimde ağrı varInşallah canım inşallah .
Canım kasiklarima batma oluyor arada geçiyor kısa süreli. Başka belirtim yok. Bir de küçük tuvaletimi yaparken kasigimda ağrı hissediyorum o da arada . Genel anlamda belirtim yok. Valla şaştım kaldım. Akıntı klomen bittiğinden beri kupkuruyumBelirtilerin var mı canım benim karın agrim geçti ama göğüs uclarim açıyor belimde ağrı var
Ya bende öyle klomen kullanırken çok fazla akıntı yaşadım şimdi azıcık günlük akintim var..Canım kasiklarima batma oluyor arada geçiyor kısa süreli. Başka belirtim yok. Bir de küçük tuvaletimi yaparken kasigimda ağrı hissediyorum o da arada . Genel anlamda belirtim yok. Valla şaştım kaldım. Akıntı klomen bittiğinden beri kupkuruyum
Demekki bizim yumurtlama bitti :) canim senin 2. Denememdi demi klomen ve otrivelle ile . Ilk denemende agrin falan olmusmuyduYa bende öyle klomen kullanırken çok fazla akıntı yaşadım şimdi azıcık günlük akintim var..
Klomenden sonra alıntı baya yaşadım ama ağrı sızı yoktu catlatma iğnesinden sonra sol tarafımda çok ağrı yaşadım bu ay belirtilerim var. Evet benim 2. Denemem geçen ay iğneden sonra bile hiç ağrı yaşamadım hicbir belirtide olmamisti bu ay çok farklıDemekki bizim yumurtlama bitti :) canim senin 2. Denememdi demi klomen ve otrivelle ile . Ilk denemende agrin falan olmusmuydu
Inşallah tutmuştur . Bende de agri başladı yarim saattir sol tarafta . Birde ayıptır söylemesi ilişki oldu kaşıklarım çok ağrıdı yaparken yaa patlıcak gibi . Nu belirtt mı acaba.bir de kiminde kist olarak kalıyormuş ya yumurtalar sonra atılıyor dmi onlarKlomenden sonra alıntı baya yaşadım ama ağrı sızı yoktu catlatma iğnesinden sonra sol tarafımda çok ağrı yaşadım bu ay belirtilerim var. Evet benim 2. Denemem geçen ay iğneden sonra bile hiç ağrı yaşamadım hicbir belirtide olmamisti bu ay çok farklı
Inşallah canım benim doktor vana geçen ay kist olabilir hamilelik olmazsa gel 1 ay kisti düşürmek için uğraşırsa boş geçecek demişti çok şükür hiç çatlama ağrısı falan olmadan 2. Denememi yapıyorum sendecuma günü mu iğne olmuştunInşallah tutmuştur . Bende de agri başladı yarim saattir sol tarafta . Birde ayıptır söylemesi ilişki oldu kaşıklarım çok ağrıdı yaparken yaa patlıcak gibi . Nu belirtt mı acaba.bir de kiminde kist olarak kalıyormuş ya yumurtalar sonra atılıyor dmi onlar
Evet canım cuma oldum .Inşallah canım benim doktor vana geçen ay kist olabilir hamilelik olmazsa gel 1 ay kisti düşürmek için uğraşırsa boş geçecek demişti çok şükür hiç çatlama ağrısı falan olmadan 2. Denememi yapıyorum sendecuma günü mu iğne olmuştun
Ben geçen ay 12. Gün ve 15. Gün test yaptım ikiside negatifti bu ay internetten çoklu test mı alsam acaba sürekli gidip kan veremiyorum olduğum yere özel hastane uzak devlette de virüs çokEvet canım cuma oldum .
Bence öyle yap canım en mantiklisi . Bende öyle yapmayi düşünüyorum. Devamlı gidemem kizim var cunkuBen geçen ay 12. Gün ve 15. Gün test yaptım ikiside negatifti bu ay internetten çoklu test mı alsam acaba sürekli gidip kan veremiyorum olduğum yere özel hastane uzak devlette de virüs çok
Aynen ya da diyorum hiç test falan yapmayıp adetim geçerse gideyim bilmiyorum ya çok zor bu işler gerçekten insan yaşamadan bilemiyorBirde
Bence öyle yap canım en mantiklisi . Bende öyle yapmayi düşünüyorum. Devamlı gidemem kizim var cunku
Valla insan dayanamıyor sabirsiziz çok malesefAynen ya da diyorum hiç test falan yapmayıp adetim geçerse gideyim bilmiyorum ya çok zor bu işler gerçekten insan yaşamadan bilemiyor
O zaman test aldırayım kocama gittigidiyordan buldum 50 tanesi 50 tl falanValla insan dayanamıyor sabirsiziz çok malesefbence tutamazsın kendini yaparsın test ama 4 5 gün sonra başlamamız lazım yapmaya.
bende bugün başladım çok gerginim ayın 28inde doktor kontrole çağırdı bakalım ..Herkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Canım dün ilişki de benim de kasiklarim da çok ağrı oldu bugün bel agrım var hiç belirtim yoktu benim ama iğneden 4 gün sonra başladı.kasiklarimda batma var . Igneden vuruldum gündem ertesi günü başladık hergun değerlendirdik biz hala devam etsem mı acabaKizlar bende dünden beri çok ağrı var ya kramp gibi oluyor ve dedigin gibi canım ilişkide çok ağrılı oldu kasiklarim patlayacak gibiydi dün de baya bi akıntı oldu bunlar catlama belirtisi olmali galiba. Değerlendirmeye devam etmemiz gerekiyor mu
Bizimde ilk ayımız iğnenin 5. Günü bugün bekleyelim hep beraber <3bende bugün başladım çok gerginim ayın 28inde doktor kontrole çağırdı bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?