EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

B3nimde çok bilgim yok ama geçen ay hiç şancı çekmedim ama dün bu saatlerde kıvrandım ağrıdan bilemiyorum ki geçen ay çatlamadı dicem o zaman kist olurdu o da olmadi
Yaaa ;( inşallah çatlamıştır;( normalde iğnesiz de çatlıyor zaten benim

Belirtilerin var mı canım benim karın agrim geçti ama göğüs uclarim açıyor belimde ağrı var
Canım kasiklarima batma oluyor arada geçiyor kısa süreli. Başka belirtim yok. Bir de küçük tuvaletimi yaparken kasigimda ağrı hissediyorum o da arada . Genel anlamda belirtim yok. Valla şaştım kaldım. Akıntı klomen bittiğinden beri kupkuruyum

Ya bende öyle klomen kullanırken çok fazla akıntı yaşadım şimdi azıcık günlük akintim var..

Ya bende öyle klomen kullanırken çok fazla akıntı yaşadım şimdi azıcık günlük akintim var..
Demekki bizim yumurtlama bitti :) canim senin 2. Denememdi demi klomen ve otrivelle ile . Ilk denemende agrin falan olmusmuydu

Demekki bizim yumurtlama bitti :) canim senin 2. Denememdi demi klomen ve otrivelle ile . Ilk denemende agrin falan olmusmuydu
Klomenden sonra alıntı baya yaşadım ama ağrı sızı yoktu catlatma iğnesinden sonra sol tarafımda çok ağrı yaşadım bu ay belirtilerim var. Evet benim 2. Denemem geçen ay iğneden sonra bile hiç ağrı yaşamadım hicbir belirtide olmamisti bu ay çok farklı

Inşallah tutmuştur . Bende de agri başladı yarim saattir sol tarafta . Birde ayıptır söylemesi ilişki oldu kaşıklarım çok ağrıdı yaparken yaa patlıcak gibi . Nu belirtt mı acaba.bir de kiminde kist olarak kalıyormuş ya yumurtalar sonra atılıyor dmi onlar

Inşallah canım benim doktor vana geçen ay kist olabilir hamilelik olmazsa gel 1 ay kisti düşürmek için uğraşırsa boş geçecek demişti çok şükür hiç çatlama ağrısı falan olmadan 2. Denememi yapıyorum sendecuma günü mu iğne olmuştun

Evet canım cuma oldum .

Birde
Ben geçen ay 12. Gün ve 15. Gün test yaptım ikiside negatifti bu ay internetten çoklu test mı alsam acaba sürekli gidip kan veremiyorum olduğum yere özel hastane uzak devlette de virüs çok
Bence öyle yap canım en mantiklisi . Bende öyle yapmayi düşünüyorum. Devamlı gidemem kizim var cunku

Aynen ya da diyorum hiç test falan yapmayıp adetim geçerse gideyim bilmiyorum ya çok zor bu işler gerçekten insan yaşamadan bilemiyor
Valla insan dayanamıyor sabirsiziz çok malesef bence tutamazsın kendini yaparsın test ama 4 5 gün sonra başlamamız lazım yapmaya.

Kizlar bende dünden beri çok ağrı var ya kramp gibi oluyor ve dedigin gibi canım ilişkide çok ağrılı oldu kasiklarim patlayacak gibiydi dün de baya bi akıntı oldu bunlar catlama belirtisi olmali galiba. Değerlendirmeye devam etmemiz gerekiyor mu

Canım dün ilişki de benim de kasiklarim da çok ağrı oldu bugün bel agrım var hiç belirtim yoktu benim ama iğneden 4 gün sonra başladı.kasiklarimda batma var . Igneden vuruldum gündem ertesi günü başladık hergun değerlendirdik biz hala devam etsem mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…