Test yaptınız mi hiçAminn inşallah
Bugün bel ağrılarım dışında pek birşey yok ya dün adet öncesi sancısı gibi sancılarım vardı sabah kalktım geçti bel agrim aynı amaKizlarr bugün nasılsınız belirtiler ne alemde ?? Bende sol kasık batma hafif ağrı ve bacak ağrısı var . Idrar yaparken ağrı oluyor bir de o neden oluyor anlamadım
Canım içinde ki his senin hamile olabilcegini soluyor. Bel agrisi önemli belirti döllenmeden sonra oluyormuş hemen. Ben hamileyken sadece adet günümde başlamıştı ama başkalarında oluyor. Benimde ağrısı 2 gün önce hafif geçti. Hergün başka bişey var . Bende alıntı bugün köyü beyaz krem gibiBugün bel ağrılarım dışında pek birşey yok ya dün adet öncesi sancısı gibi sancılarım vardı sabah kalktım geçti bel agrim aynı ama
Yaaa inşallah dediğin gibidir Rabbim hepimize bu ay nasip etsin bugün benimde çok akintim oldu hatta bugün değerlendirmek istedim ama eşim grip olmuş adamin hali yok yinede zorlasam mı acabaCanım içinde ki his senin hamile olabilcegini soluyor. Bel agrisi önemli belirti döllenmeden sonra oluyormuş hemen. Ben hamileyken sadece adet günümde başlamıştı ama başkalarında oluyor. Benimde ağrısı 2 gün önce hafif geçti. Hergün başka bişey var . Bende alıntı bugün köyü beyaz krem gibi
Boşver artık canım zorlama hali yoksa. Artık geçmiştir yumurtlama dönemi hepimizin bence . Bende yapmıyorum ara vericem artık hergun oldu bizim pek istemiyorum artık ya :) dinlenelim . Akıntıya inanmak istemiyorum ben pek beni çok yanılttı geçen aylar çünküYaaa inşallah dediğin gibidir Rabbim hepimize bu ay nasip etsin bugün benimde çok akintim oldu hatta bugün değerlendirmek istedim ama eşim grip olmuş adamin hali yok yinede zorlasam mı acaba
Haklisin birde pko olunca akıntı hiç durmuyor ki artık hayırlısı olsun olmadi birdaha deneriz ne yapalım Allahtan umut kesilmezBoşver artık canım zorlama hali yoksa. Artık geçmiştir yumurtlama dönemi hepimizin bence . Bende yapmıyorum ara vericem artık hergun oldu bizim pek istemiyorum artık ya :) dinlenelim . Akıntıya inanmak istemiyorum ben pek beni çok yanılttı geçen aylar çünkü
Evet evet mutlaka. Bekliycez..ben 2 senedir bekliyorum. Artık gecem ay laparoskopi ile kistim alındı klomende kullaninca umudum fazla bu ay. Olmassa diğer ay daha seyrek ilişki yapicam benHaklisin birde pko olunca akıntı hiç durmuyor ki artık hayırlısı olsun olmadi birdaha deneriz ne yapalım Allahtan umut kesilmez
Geçmiş olsun sende de pko var mıydıEvet evet mutlaka. Bekliycez..ben 2 senedir bekliyorum. Artık gecem ay laparoskopi ile kistim alındı klomende kullaninca umudum fazla bu ay. Olmassa diğer ay daha seyrek ilişki yapicam ben
Sağol canım. Yok çikolata kisti vardı. 6 cm ve 4 cm iki tane sol yumurtalıkta. Ama tüpler açık hormonlar güzel herşey basarili . Normalde yumurtlama ve çatlama da güzel benim ama doktor şansımızı arttırmak için kullandırdı bu ay hap ve iğneyi . Bu kist tamemen engel oluyordu hamilelige . Smdi yok inşallah tutar. Nedense hiç hamile olcak gibi hissedemiyorumGeçmiş olsun sende de pko var mıydı
O zaman çok rahat hamile kalırsın Bak çok şükür pko yokmuş strese girme olacak insallahSağol canım. Yok çikolata kisti vardı. 6 cm ve 4 cm iki tane sol yumurtalıkta. Ama tüpler açık hormonlar güzel herşey basarili . Normalde yumurtlama ve çatlama da güzel benim ama doktor şansımızı arttırmak için kullandırdı bu ay hap ve iğneyi . Bu kist tamemen engel oluyordu hamilelige . Smdi yok inşallah tutar. Nedense hiç hamile olcak gibi hissedemiyorum
Inşallah canım inşallah..bu arada aydindaydin demi kardeşim orda üniversite okuyor adnan menderes te . Şuan orda öğrenci evinde kalıyor:)O zaman çok rahat hamile kalırsın Bak çok şükür pko yokmuş strese girme olacak insallah
Evet aydın merkez değil ama didim ilçesi varorada oturuyorum ama o üniversiteyi biliyorum :)Inşallah canım inşallah..bu arada aydindaydin demi kardeşim orda üniversite okuyor adnan menderes te . Şuan orda öğrenci evinde kalıyor:)
Merhaba ya yumurtan çatlamıştır ya da geç büyüyecektir daha olmamıştır gönlünü ferah tut stres yapma inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınSelam kizlar yardiminiza ihtiyacim var iki ay once tedavime basladim klomen ve ovitrelle kullandim 1 tane yumurtam olustu gecen ay sadece klomen ve iki yumurtam oldu bu ayda hic bisey kullanmadim az once ovu testi yaptim adetimin 14 gunu t cizgisi cok silikti bu klomen tedavimde piki goruyodum bu zaman ama bu sefer goremedim uzuluyorum ilacsiz yumurtam buyumuyor galiba bidaki aya rahim filmi cekilecek acaba yumurta buyumede etkisi olurmu bilemiyorum
Saol melom insallah tum isteyen herkeze nasip etsin Rabbim ilacsiz buyumuyor o yuzden ovu test yapmama gerek yok sanirimMerhaba ya yumurtan çatlamıştır ya da geç büyüyecektir daha olmamıştır gönlünü ferah tut stres yapma inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın
Sende de pko var mı eğer varsa pko olanlarda ovulasyon testi ise yaramıyormuş çünkü ben denedigim aylarda hem pik gördüm bir hafta sonra yine pik gördümSaol melom insallah tum isteyen herkeze nasip etsin Rabbim ilacsiz buyumuyor o yuzden ovu test yapmama gerek yok sanirim
Benim de 2 gündür ara ara oluyor beyaz pütürümsü. Ama benim yunurtalıklar da ara ara ağrıyor. Acaba yumurtam çatlamadı mı yaaYaaa inşallah dediğin gibidir Rabbim hepimize bu ay nasip etsin bugün benimde çok akintim oldu hatta bugün değerlendirmek istedim ama eşim grip olmuş adamin hali yok yinede zorlasam mı acaba
Aynen. 1 kere işe yaradı bende. Pik olmuştı ertesi gün silindi anladım ki çatladı. Geçen ay pik yaptı ama çatlamadı. Bizdeki sorun zaten o. yumurta büyüse bile çatlayamıyor mecbur iğneSende de pko var mı eğer varsa pko olanlarda ovulasyon testi ise yaramıyormuş çünkü ben denedigim aylarda hem pik gördüm bir hafta sonra yine pik gördüm
Bilemiyorum ki inşallah çatlamıştır benim bugün hiç belirtim yokBenim de 2 gündür ara ara oluyor beyaz pütürümsü. Ama benim yunurtalıklar da ara ara ağrıyor. Acaba yumurtam çatlamadı mı yaaya da iğne etkisiyle yebi yumurtalar mı büyüdü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?