EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Aynen. 1 kere işe yaradı bende. Pik olmuştı ertesi gün silindi anladım ki çatladı. Geçen ay pik yaptı ama çatlamadı. Bizdeki sorun zaten o. yumurta büyüse bile çatlayamıyor mecbur iğne
Işte o yüzden pkolularda ovulasyon ise yaramıyor diye okumuştum bende kullanmayı bıraktım

Sende de pko var mı eğer varsa pko olanlarda ovulasyon testi ise yaramıyormuş çünkü ben denedigim aylarda hem pik gördüm bir hafta sonra yine pik gördüm
Bilmiyorum ki doktor kac kere vajinal kontrol etti birsey demedi tedaviye baslamadan once benimde ovu testlerim belli belirsizdi piki hic gormuyodum

Bilmiyorum ki doktor kac kere vajinal kontrol etti birsey demedi tedaviye baslamadan once benimde ovu testlerim belli belirsizdi piki hic gormuyodum
Bende her ay birden fazla pik görüyordum aynı inşallah bu ay hamile kalırız da ovulasyon testi gebelik testi artık uğraşmayız ya

Kizlar bugun kasik agrilarim var ama sanki usutme gibi ya aniden oturup kalkarken falan ağrı hissediyorum idrar yaparken falan. Benim gibi oldunuz mu hic. Akıntı beyaz koyu ama çok gelmiyor normal.sanki yumurtalar kist oluşturdu içmde hissediyorum bisey

Kist olsa kontrolde görünmez miydi canim birde iğne oldun sen bende de dün adet olacakmışım gibi ağrı vardi bugünde hafif bel ağrısı var ben bi ilac daha kullaniyorum bitene kadar ic dedi 20 günlük onun yan etkisi galiba diye düşünüyorum agrilar

Olabilir canım ilaçlarda yapar yan etki. Kist sonradan oluşmuş olabilir iğneden sonra gitmedim bir daha adet zamanı gel dedi doktor. Valla bu ay çok zor gecicek gibi değişik ağrılar oluyor bende bu ay 2 3 gündür inşallah hamilelik olmuştur . 1 hafta oldu tam iğne.

InsAllah canim 1 hafta daha bekleyecegiz insAllah hayırlı haberler veririz birbirimize

Canım benimde aynı öyle akıntılarım var acaba diye yasamak çok zor bugünkalktım evi temizliğe başladım perde cam ne varsa temizledim öyle yoruldum ki dusunmemeye calisiyorum benimde 1. Haftam inşallah bebislerimiz gelir

Bugün adet günü olan bir arkadaş vardi ne oldu acaba insAllah güzel haberler verir

Kızlar iğnenin 8. Günü çok çok silik ikinci çizgi var kamerada görünmüyor olabilir demek ki iğnenin etkisi geçmiş bu iyi birşey mi acaba

Ay çok heyecanlı çok az kalmış senin i sallan bebiş vardır belirti var mı
Belirti yok adette yok bekliyorum hala dündü günüm gelen giden yok bakalım çok hüsran yadadgm içn test yapamıyorum çok üzülüyorum sonra olmaynca

Kızlar testim bu girebilen var mı

Eklentiler

• 20201023_165827.webp
    7 KB · Görüntüleme: 33
Elimde test yok bu da geçen aydan 1 tane kalmış off genelde iğnenin etkisi 12 günde geçiyor diyorlar daha koyu çıkması lazımdı
Canım gordum bende . Iğne etkisi geçtiyse normal hcg salgılanmaya yeni başlıyor o yüzden silik çıkar. Koyu çıkması daha çok yaniltirdi seni bence . Igneden oldugunu dusunurdun

Canım gordum bende . Iğne etkisi geçtiyse normal hcg salgılanmaya yeni başlıyor o yüzden silik çıkar. Koyu çıkması daha çok yaniltirdi seni bence . Igneden oldugunu dusunurdun
Ayy iyice aklım karıştı geçen ay iğnenin 9. Günü yapmıştım silik bile çıkmamıştı 12. Ve 15. Günler tekrarlamıştım yine negatifti merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…