Bem hamile gibi hissediyorum seni Allah. Bilir tabi umitlendirmeyim yinede . Belirtilerin var çünkü .göğüslerde değişiklik varmı.agrilar ne alemde.benim sol böbrek agrım var akşamdan beri kasigima vuruyor sarı akıntım var bazen beyaz. Bu gebelik belirtisi değil sanırım enfeksiyon var hamile olduğumu zannetmiyorum:Ayy iyice aklım karıştı geçen ay iğnenin 9. Günü yapmıştım silik bile çıkmamıştı 12. Ve 15. Günler tekrarlamıştım yine negatifti merakla bekliyorum
Yaa canımsın inşallah dediğin gibidir sende bende isteyen herkese nasip olsun akıntı bende de çok fazla var günlerdir göğüs uclarim ağrıyordu ama bugün göğüslerim de ağrıyor birde şey sorcam ben iğneyi karından değilde koldan vuruldum arkadaşım keşke karından olsaydı dedi aklım karıştı sence farkeder miBem hamile gibi hissediyorum seni Allah. Bilir tabi umitlendirmeyim yinede . Belirtilerin var çünkü .göğüslerde değişiklik varmı.agrilar ne alemde.benim sol böbrek agrım var akşamdan beri kasigima vuruyor sarı akıntım var bazen beyaz. Bu gebelik belirtisi değil sanırım enfeksiyon var hamile olduğumu zannetmiyorum:(
Farketmez canım doktorlar karından veya koldan diyor. Merak etme . Oo göğüsler en önemli belirti mesela bak . Inşallah vardır bebiş. Bende yok göğüs hassasiyeti .Yaa canımsın inşallah dediğin gibidir sende bende isteyen herkese nasip olsun akıntı bende de çok fazla var günlerdir göğüs uclarim ağrıyordu ama bugün göğüslerim de ağrıyor birde şey sorcam ben iğneyi karından değilde koldan vuruldum arkadaşım keşke karından olsaydı dedi aklım karıştı sence farkeder mi
Canım benim inşallah birbirimize guzel haberler vericez iyiki varsınFarketmez canım doktorlar karından veya koldan diyor. Merak etme . Oo göğüsler en önemli belirti mesela bak . Inşallah vardır bebiş. Bende yok göğüs hassasiyeti .
Ne testi yaptin canim ovulasyon muKızlar iğnenin 8. Günü çok çok silik ikinci çizgi var kamerada görünmüyor olabilir demek ki iğnenin etkisi geçmiş bu iyi birşey mi acaba
InsAllah canim bi test yap senİnşallah klomen hepimizi anne yapsın sağlıkla çok umutluyum ilk kez kullandm klomenş
Aa var canim burda adetine kac gün vardi yaptığında hemen kan ver senKızlar testim bu girebilen var mı
Bende de enfeksiyon var galiba sariya dönük akıntı olduBem hamile gibi hissediyorum seni Allah. Bilir tabi umitlendirmeyim yinede . Belirtilerin var çünkü .göğüslerde değişiklik varmı.agrilar ne alemde.benim sol böbrek agrım var akşamdan beri kasigima vuruyor sarı akıntım var bazen beyaz. Bu gebelik belirtisi değil sanırım enfeksiyon var hamile olduğumu zannetmiyorum:(
Inşallah canim aminnCanım benim inşallah birbirimize guzel haberler vericez iyiki varsın
Aynen benimde canım yok malesef . Sarı alıntı koyu beyaza döndü benim . Başka da belirtim yok . Hamile olduğumu sanmıyorum. Umudum yok nedense . Hissetmiyorum öyle bisey. Bir daha zaten kullanmam hap iğne falan ilk ve son bu . Olursa olur olmazsa olmaz artık öyle düşünüyorum. Tek isteğim kızıma bi kardesBende de enfeksiyon var galiba sariya dönük akıntı olduve hic belirti yok göğüs hassasiyeti falan
Aynıyiz canim ya bende hissetmiyorum malesef oğlumda hergün kardeş diyor o istedikçe stres oluyorum galiba Allah nasip etsin hayırlı sekilde insAllahAynen benimde canım yok malesef . Sarı alıntı koyu beyaza döndü benim . Başka da belirtim yok . Hamile olduğumu sanmıyorum. Umudum yok nedense . Hissetmiyorum öyle bisey. Bir daha zaten kullanmam hap iğne falan ilk ve son bu . Olursa olur olmazsa olmaz artık öyle düşünüyorum. Tek isteğim kızıma bi kardes
Inşallah canım ona da allah bi kardeş verir. Belkide belirti sonra başlar bizde o da olabilirAynıyiz canim ya bende hissetmiyorum malesef oğlumda hergün kardeş diyor o istedikçe stres oluyorum galiba Allah nasip etsin hayırlı sekilde insAllah
Aslında 2 hamileligimde de belirti olmamıştı bende adet geçince anlamıştım hep 5 haftadan sonra da yoğun bulantı başlamıştı ikisinde de belki de dediğin gibi belirti olmayacakInşallah canım ona da allah bi kardeş verir. Belkide belirti sonra başlar bizde o da olabilir
Aynen canım benim sadece akıntım olmuştu göğüslerim adet günü ve itibaren acımaya başlamıştı. Mide bulantı 2 aylıkken başlamıştı.illa belirti olcak dite biseu yok ama biz kendi kendimize arıyoruz belirtiAslında 2 hamileligimde de belirti olmamıştı bende adet geçince anlamıştım hep 5 haftadan sonra da yoğun bulantı başlamıştı ikisinde de belki de dediğin gibi belirti olmayacak
Süreç beklemeli olunca galiba ondan takıyoruz artik biraz. Bende 3 gündür falan cok tatli istegi artti ama özellikle cikolata falan yiyorum şekerim düşüyor gibi sanki .tabi adet olmaya yakin da olur derler tatlı isteği ama bende olmuyordu hic bu ay fazlaca varAynen canım benim sadece akıntım olmuştu göğüslerim adet günü ve itibaren acımaya başlamıştı. Mide bulantı 2 aylıkken başlamıştı.illa belirti olcak dite biseu yok ama biz kendi kendimize arıyoruz belirti
Yok gebelik testi yaptım iğnenin 8. Günüydü dünNe testi yaptin canim ovulasyon mu
Ignenin 8. Günüydü dün şuan adetime 1 hafta var kan versem de çıkmaz gibi umutlanmak istemiyorum yaAa var canim burda adetine kac gün vardi yaptığında hemen kan ver sen
Ben iğne vurulmadim ama igne hcg değerini mi yukseltiyornus canim öyle degilse hamile olduğun kesin gibi bu testte benimde 8 gün var ayni günleri bekliyoruzIgnenin 8. Günüydü dün şuan adetime 1 hafta var kan versem de çıkmaz gibi umutlanmak istemiyorum ya
Evet iğnenin etkisi olabilir diye korktum ama geçen ay iğneden sonraki 9. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı inşallah güzel haberler alırız bu ayBen iğne vurulmadim ama igne hcg değerini mi yukseltiyornus canim öyle degilse hamile olduğun kesin gibi bu testte benimde 8 gün var ayni günleri bekliyoruz
Bence var sizdeEvet iğnenin etkisi olabilir diye korktum ama geçen ay iğneden sonraki 9. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı inşallah güzel haberler alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?