EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar bende de adet sancısı gibi ağrılar tekrardan başladı. Özellikle bir süre oturup ayağa kalktığımda bıçak gibi saplanıyor ara ara oluyor bu durum. Göğüslerimin de şiştiğini hissediyorum sütyen küçük geliyo sankiama göğüs ağrısı yok akıntı da yok adetime 4 gün var

Canım bir test yapsana . Dene bakalım . Ayaga otrup kalkarken benimde oldu bugün bir iki defa ama fazla değil . Adetime 1 hafta var . Akıntı hem adet belirtisi oluyor hem hamilelik. Ama kuruluk varsa onu bilemedim. Benimde akıntım çok su gibi olmaya başladı anlamadım neden

Canım adet günümü bekliyorum. zaten test yapsam bile henüz göstermeyebilir. Günün geçmesi daha iyi sonuç verir. Ayrıca demiştim negatif görmektense adet olmayı tercih ederim Ben biraz fazla sabırlıyım galiba

Göğüslerin büyümesi falan belirti galiba bende yokluyorum arada hic bir şey yok

Bence var sizde benimde 29 ekimde bir test yapasim var bakalim cesaret edebilirsem evlilik yil dönümüm hem de doğum günüm pozitif cikarsa güzel bir hediye olur
Inşallah ya bende geçen ay evlilik yıl dönümünde heyecanla yapmıştım çok iyi sürpriz olur diye se kısmet olmadı inşallah sana olur

Kizlar beyaz akıntı var bende bugün seffaf degil ama baya süt renginde sizde oldu mu böyle birşey

Acaba ilaçların etkisi mi bu akıntılar netten baktım da kokusuz süt rengi akıntı hamilelik belirtisi diyor ama cok umutlanmayalim tabi yine de

İlişkide sadece eşim girerken oluyor yani her girdiğinde dur diyorum sanki solumda birseye zarar gelecekmiş gibi
Ayy bu kadar benzer benimde aynı sanki biseye deyiyor gibi oluyor kist mı oluştu diyorum bazen kendi kendime . Akıntım beyaz göğüslerde hiç değişiklik yok idrara çıkıyorum çok kasıkta batma devam Yarın test alıp denemeyi dusunuyorum

Benim akintim koyu beyaz göğüslerim öyle ağrıyor ki şişti resmen ben çok korkuyorum tekrar negatifi görmekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…