Senin bat kaçtı canim bende persembe bi deneyecemAyy bu kadar benzer benimde aynı sanki biseye deyiyor gibi oluyor kist mı oluştu diyorum bazen kendi kendime . Akıntım beyaz göğüslerde hiç değişiklik yok idrara çıkıyorum çok kasıkta batma devam Yarın test alıp denemeyi dusunuyorum
Bende pko olduğu için akıntılarım hiç bitmiyor zaten umutlanmak istemiyorumAcaba ilaçların etkisi mi bu akıntılar netten baktım da kokusuz süt rengi akıntı hamilelik belirtisi diyor ama cok umutlanmayalim tabi yine de
Senin göğüs belirtisi kesin gibi sankiBenim akintim koyu beyaz göğüslerim öyle ağrıyor ki şişti resmen ben çok korkuyorum tekrar negatifi görmekten ya
1 kasım canım ama 2 gün gecikmem de olabilirSenin bat kaçtı canim bende persembe bi deneyecem
Anladim bende dr olurdu da böyle süt beyaz olmasi değişik geldi ben progestan ilacina devam ediyorum onunda etkisi olabilirBende pko olduğu için akıntılarım hiç bitmiyor zaten umutlanmak istemiyorum
Birde geçen ay bu kadar yoğun yaşamadım belirtileriSenin göğüs belirtisi kesin gibi sanki
Vallahi bende korkuyorum of ya napcaz böyle. Ben geçen aylarda böyle akıntım oluyordu umitlenmistim ama akıntıya aldanmamak lazım sanırım fazla yanıltıyor çünkü. Göğüs önemli bak bence yarın hepimiz yapalım:)Benim akintim koyu beyaz göğüslerim öyle ağrıyor ki şişti resmen ben çok korkuyorum tekrar negatifi görmekten ya
O zaman nöbetçi eczaneden test alayım bugün yarında ilk idrarla yapayım hadi i sallan sevinelim bu ayVallahi bende korkuyorum of ya napcaz böyle. Ben geçen aylarda böyle akıntım oluyordu umitlenmistim ama akıntıya aldanmamak lazım sanırım fazla yanıltıyor çünkü. Göğüs önemli bak bence yarın hepimiz yapalım:)
Aynen bende gidip alicam yarın ilk idrarla yapicam 3 tane alcam ben 2 günde bir yapicam . Erken gebelik testleri oluyor ya ondan olsak nasıl olurO zaman nöbetçi eczaneden test alayım bugün yarında ilk idrarla yapayım hadi i sallan sevinelim bu ay
Ya internette daha uygun aslında onlar ben geçen ay 1 tane erken gebelik 3 yane de normal test almıştım belki yine öyle alırımAynen bende gidip alicam yarın ilk idrarla yapicam 3 tane alcam ben 2 günde bir yapicam . Erken gebelik testleri oluyor ya ondan olsak nasıl olur
O pahali burda sordum 40 istedilerAynen bende gidip alicam yarın ilk idrarla yapicam 3 tane alcam ben 2 günde bir yapicam . Erken gebelik testleri oluyor ya ondan olsak nasıl olur
Internetten alsak geç gelir belki ya 3 günü buluyor. 5 tl normal test 3 tane 15 alcam artık napayimYa internette daha uygun aslında onlar ben geçen ay 1 tane erken gebelik 3 yane de normal test almıştım belki yine öyle alırım
Ooo çok pahalı ya yazık günahO pahali burda sordum 40 istediler
Aynen hatta dün gece eşime al dedim 3 güne gelir dedi o zaman da bir anlamı kalmayacak en iyisi eczaneden ucuz almakInternetten alsak geç gelir belki ya 3 günü buluyor. 5 tl normal test 3 tane 15 alcam artık napayim
Aldim ben 2 tane az önce. 5 tl di 10 tl olmuş yada bu eczane öyle verdi. Artmed diye markaAynen hatta dün gece eşime al dedim 3 güne gelir dedi o zaman da bir anlamı kalmayacak en iyisi eczaneden ucuz almak
At bi canim bakalim ama cikmamasi normal ya da günümüze varKizlarr ben dayanamadim yaptım sabahı beklemedim ama negatif. Ya gölge var ama ben anlayamadim size aticam fotoğrafını. Aydınlıkta bakınca ikinci çizgi gözüküyo hafif karanlıkta yok . Icini çıkarıp baktim bide altinda bisey mi var diye orda yok bisey.
Ben görüyorum ama kamerada pek çıkmıyor belkide ben yanılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?