EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Senin bat kaçtı canim bende persembe bi deneyecem

Benim akintim koyu beyaz göğüslerim öyle ağrıyor ki şişti resmen ben çok korkuyorum tekrar negatifi görmekten ya
Vallahi bende korkuyorum of ya napcaz böyle. Ben geçen aylarda böyle akıntım oluyordu umitlenmistim ama akıntıya aldanmamak lazım sanırım fazla yanıltıyor çünkü. Göğüs önemli bak bence yarın hepimiz yapalım:)

O zaman nöbetçi eczaneden test alayım bugün yarında ilk idrarla yapayım hadi i sallan sevinelim bu ay

O zaman nöbetçi eczaneden test alayım bugün yarında ilk idrarla yapayım hadi i sallan sevinelim bu ay
Aynen bende gidip alicam yarın ilk idrarla yapicam 3 tane alcam ben 2 günde bir yapicam . Erken gebelik testleri oluyor ya ondan olsak nasıl olur

Aynen bende gidip alicam yarın ilk idrarla yapicam 3 tane alcam ben 2 günde bir yapicam . Erken gebelik testleri oluyor ya ondan olsak nasıl olur
Ya internette daha uygun aslında onlar ben geçen ay 1 tane erken gebelik 3 yane de normal test almıştım belki yine öyle alırım

Ya internette daha uygun aslında onlar ben geçen ay 1 tane erken gebelik 3 yane de normal test almıştım belki yine öyle alırım
Internetten alsak geç gelir belki ya 3 günü buluyor. 5 tl normal test 3 tane 15 alcam artık napayim

Kizlarr ben dayanamadim yaptım sabahı beklemedim ama negatif. Ya gölge var ama ben anlayamadim size aticam fotoğrafını. Aydınlıkta bakınca ikinci çizgi gözüküyo hafif karanlıkta yok . Icini çıkarıp baktim bide altinda bisey mi var diye orda yok bisey.

At bi canim bakalim ama cikmamasi normal ya da günümüze var

Ben görüyorum ama kamerada pek çıkmıyor belkide ben yanılıyorum

Eklentiler

• 20201025_164829.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20201025_164248.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar normal gebelik testiyse mutlaka adet günü 1 gün bile olsa geçmeli yoksa çıkmaz. Erken gebelikse adetten 4 5 gün öncesindeyse bile çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…