- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 18
- 34
Evet gölge bile çıkmazdı normalde . 7 gün var adetime çok erken bu ay umutluyum klomen catlatma iğnesi kullandım ilk kezBir gölge görüyorum ben de sanki.
Karartma ne canım onu bilmiyorum test bekledikçe iyice koyulasti ilkine göre. Acaba hala iğne etkisi varmıdır bimiyorum kiCanim karartma diyorlar ya ondan yaptin mi ben beyaz cizgi gibi gördüm sanki ama boşken beyaz çizgi görünmüyor değil mi 2 gün sonra ilk idrrala tekrat yap bence
Ayy vallahami şuan daha belirgin testYaa ben görüyorum o gölgeyiii
Inşallah Allahım sevindirsin hepimizi ya gölge belli oluyorEvet gölge bile çıkmazdı normalde . 7 gün var adetime çok erken bu ay umutluyum klomen catlatma iğnesi kullandım ilk kez
At hemen bakayımAyy vallahami şuan daha belirgin test
Çekip atayim bak camim
Attigim fotoğrafa bak canımBurda daha iyi sanki cikmis
Bak bu da benim 2 gün önce yaptığım test vardı ya karardıkça böyle olduBurda daha iyi sanki cikmis
Aaaa resmen net gözüküyo burda. Ya çok heyecanlandım benn . Iğne etkisimidir bu vuruldugum günle birlikte 10.gun bugün. Sik idrara çıkıyorum akıntım var batma var arada sirada .baska belirti yokAttigim fotoğrafa bak canım
Inşallah vardır canım ya akşam idrarıyla bile böyle çıkması iyi birşeyAaaa resmen net gözüküyo burda. Ya çok heyecanlandım benn . Iğne etkisimidir bu vuruldugum günle birlikte 10.gun bugün. Sik idrara çıkıyorum akıntım var batma var arada sirada .baska belirti yok
Kaç kere yüklemeye çalıştım site o kadar yavaş ki fotoyu yüklemiyorSeninki nerde canım göremedim
Bak canım bu 2 gün önceki yaptığımSeninki nerde canım göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?