Ooo canim senin daha net valla . Ya sabah yapayım mı ilk idrarla yine. Çok da var nu kadar erlen cikarmiBak canım bu 2 gün önceki yaptığım
Aslında iğneden 14 gün sonra adet günümüz oluyor ya bugün 10. Günü yarın 11. Gün erken gebelik aldın mıOoo canim senin daha net valla . Ya sabah yapayım mı ilk idrarla yine. Çok da var nu kadar erlen cikarmi
Biz iğneden 14 gün sonra mı adet olucaz ben öyle dusunmuyodum bak. Yok erken almadım çok pahalıAslında iğneden 14 gün sonra adet günümüz oluyor ya bugün 10. Günü yarın 11. Gün erken gebelik aldın mı
Üyeden 14 gün sonra genelde adet günü oluyor klomen ve iğne adet gününü birkaç gün öne alabiliyor yumurtalar daha hızlı büyüdüğü için ama bana doktor adeti bekle olursan 3. Günü gel demiştiBiz iğneden 14 gün sonra mı adet olucaz ben öyle dusunmuyodum bak. Yok erken almadım çok pahalı
Anladım canım onu bilmiyodum bak.o zaman hamilelik varsa böyle çıkması normal bizim. Yaklaşmış adetimiz oluyor . Bem yarin yine yapcam sabirsizim.adete kadar denicem koyulasirsa iyice gidip kam vericem benim hamile kalır kalmaz kan sulandirici iğneye başlamam lazım cnku pihtilasmam var genetik. Bir de benim adetten 5 gün önce falan göğüslerim muhakkak şişer ve acırdı adete kadar . Kendimi bildim bileli böyle . Bu ay ufacık birşey yok goguslerimdeÜyeden 14 gün sonra genelde adet günü oluyor klomen ve iğne adet gününü birkaç gün öne alabiliyor yumurtalar daha hızlı büyüdüğü için ama bana doktor adeti bekle olursan 3. Günü gel demişti
Aynen denemekte fayda var ama sen testleri çok pahalı almışsın her yerde 5 tl ya da 7.5 tl başka eczaneden birkaç tane daha alabilirsin koyulaşma oluyor mu takip etmek lazım benim gogusleriminiçinde taş var sanli şişti ve çok ağrıyor her adet döneminde olmaz ama bazı adete yakın böyleağrı çektiğim oluyorAnladım canım onu bilmiyodum bak.o zaman hamilelik varsa böyle çıkması normal bizim. Yaklaşmış adetimiz oluyor . Bem yarin yine yapcam sabirsizim.adete kadar denicem koyulasirsa iyice gidip kam vericem benim hamile kalır kalmaz kan sulandirici iğneye başlamam lazım cnku pihtilasmam var genetik. Bir de benim adetten 5 gün önce falan göğüslerim muhakkak şişer ve acırdı adete kadar . Kendimi bildim bileli böyle . Bu ay ufacık birşey yok goguslerimde
Yarim başka eczaneden alcam pahalı ya 10 tl bende sasirdim nöbetçi diye mi böyle yaptı bilemedim . Ya bem seni hamile hissediyorum canım. Ya bu arada adım Gonca benim . Senin neydiAynen denemekte fayda var ama sen testleri çok pahalı almışsın her yerde 5 tl ya da 7.5 tl başka eczaneden birkaç tane daha alabilirsin koyulaşma oluyor mu takip etmek lazım benim gogusleriminiçinde taş var sanli şişti ve çok ağrıyor her adet döneminde olmaz ama bazı adete yakın böyleağrı çektiğim oluyor
Bir de canım ya acaba test yanlışmidir nedense öyle his var içimde inanamiyorimYarim başka eczaneden alcam pahalı ya 10 tl bende sasirdim nöbetçi diye mi böyle yaptı bilemedim . Ya bem seni hamile hissediyorum canım. Ya bu arada adım Gonca benim . Senin neydi
Canım inşallah sende yap yarın bir test nemde cikiyosa sende de çıkar . Aynı zaman ignemizKarartmada daha belli gibi kizlar ikinizde de var galibadarısı başıma
Hayır çatlamadan sonra 14 gün. O yüzden 1 2 gün gecikme oluyor iğneden Baz alırsanızBiz iğneden 14 gün sonra mı adet olucaz ben öyle dusunmuyodum bak. Yok erken almadım çok pahalı
Anladım o zaman adet günüme geliyor yine benim. Igneden 2 gün sonra çatlama olsa hemen hemen aynı şey. Bakalım hayırlısı ya hayatımda hiç ikinci çizgi silik görmedim ilk çocuğumdan beri.umutlandimHayır çatlamadan sonra 14 gün. O yüzden 1 2 gün gecikme oluyor iğneden Baz alırsanız
Dilek benim ismim inşallah o güzel kalbine doğmuştur hissetmişsindir Allah razı olsun zaten bir kere çocuğum olsa ikincisi için bu kadar uğraşmam heralde akışına bırakırım ama insanlar sürekli soruyorlar ya baskı altında hissediyorum kendimiYarim başka eczaneden alcam pahalı ya 10 tl bende sasirdim nöbetçi diye mi böyle yaptı bilemedim . Ya bem seni hamile hissediyorum canım. Ya bu arada adım Gonca benim . Senin neydi
Aminn inşallah senin kaçıncı günündüKarartmada daha belli gibi kizlar ikinizde de var galibadarısı başıma
Yanlış değil-dir inşallah gönlünü ferah tutBir de canım ya acaba test yanlışmidir nedense öyle his var içimde inanamiyorim
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ilk cocugumda benim geç oldu sorarlardi hep kaynanamlar falan kendimi değersiz hissediyordum. Sonra kendi oldu güzel kizim.bende ikinci için 2 sene doktora gitmedim ilk defa gittim geçen ay çikolata kıstım alındı ama ağrımda vardı cok. Ilk defa da klomen kullandım.ama dediğin gibi ilk olsa gerisi önemli değil. Allah önce sana vesim inşallah kucağın bos kalmasin.ne zamandır istiyosun bir de rahatsızlığın yoktu demi pko disindaDilek benim ismim inşallah o güzel kalbine doğmuştur hissetmişsindir Allah razı olsun zaten bir kere çocuğum olsa ikincisi için bu kadar uğraşmam heralde akışına bırakırım ama insanlar sürekli soruyorlar ya baskı altında hissediyorum kendimi
Bir de hiç testin de ikinci çizgi böyle cikmismiydi bu zamana kadar klomen falan kullansandaCanım benim seni çok iyi anlıyorum ilk cocugumda benim geç oldu sorarlardi hep kaynanamlar falan kendimi değersiz hissediyordum. Sonra kendi oldu güzel kizim.bende ikinci için 2 sene doktora gitmedim ilk defa gittim geçen ay çikolata kıstım alındı ama ağrımda vardı cok. Ilk defa da klomen kullandım.ama dediğin gibi ilk olsa gerisi önemli değil. Allah önce sana vesim inşallah kucağın bos kalmasin.ne zamandır istiyosun bir de rahatsızlığın yoktu demi pko disinda
Az önce başka bi konu da biri paylaşmış silik benim gibi aynı ertesi gün adet olmuş. Of yaa böyle yanlış olabiliyo demekki. Testi benim gibi ayniYanlış değil-dir inşallah gönlünü ferah tut
Ben iğne vurulmadim canim klomen, estrofem kullandım simdide duplastona devam ediyorum adete 1 hafta varAminn inşallah senin kaçıncı günündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?