Illa ki çünkü bir anda hepimiz görünce gölgeyi umutlandin iyice ama daha vakit var umudumuz bitmis degil 2 gün sonra yinele bakalim tekrar merak edersenEvet canım inşallah gerçek değerim yükselir ama ne bileyim çok tuhaf oldum
Galiba iğneden kaynakliydi. Zaten idrar testi için çok erken biliyorum aslında ama insan duramıyor. Inşallah vardır ya inşallah. Sen yaptın miCanım belki etkisi geçmiştir 2 gün sonra tekrarla bence Allah nasip.etsijn inşallah vardır yoksa da önümüzdeki ay tekrar denersin
Oyle yapcam canım beklicem 2 3 gün daha . Adetime 5 6 gün var dahaIlla ki çünkü bir anda hepimiz görünce gölgeyi umutlandin iyice ama daha vakit var umudumuz bitmis degil 2 gün sonra yinele bakalim tekrar merak edersen
Bende şimdi yaptım kocaman bir negatifi gördümGaliba iğneden kaynakliydi. Zaten idrar testi için çok erken biliyorum aslında ama insan duramıyor. Inşallah vardır ya inşallah. Sen yaptın mi
Yaaa demek ki senin de iğne etkisi geçti. Bekliycez canım o zaman napalim varsa var yoksa bidahaki ayBende şimdi yaptım kocaman bir negatifi gördüm
Öyle moralim bozuldu ki oturdum ağladım bence bu ayda böyle boş geçecek benimYaaa demek ki senin de iğne etkisi geçti. Bekliycez canım o zaman napalim varsa var yoksa bidahaki ay
Seni cok anlıyorum canım ne zor ya . Bu pko num başka tedavisi yokmu yaÖyle moralim bozuldu ki oturdum ağladım bence bu ayda böyle boş geçecek benim
Aynen daha varOyle yapcam canım beklicem 2 3 gün daha . Adetime 5 6 gün var daha
Ikinizde de aynısı oldu o zman ignelerin etkisiymiş şimdi normal günümüzü bekleyelim moral bozmayin daha bakit varBende şimdi yaptım kocaman bir negatifi gördüm
Sağol canom desteğin için allah razı olsun bekleyelim bakalım. Batmalar beni suphelendiriyoIkinizde de aynısı oldu o zman ignelerin etkisiymiş şimdi normal günümüzü bekleyelim moral bozmayin daha bakit var
Malesef ölene kadar benimle olacakmış şuan öyle bitkinim ki kolumu kaldırasım yokSeni cok anlıyorum canım ne zor ya . Bu pko num başka tedavisi yokmu ya
Sağol canım inşallah ya Rabbim bu ay sevindirsin Bizi buna çok ihtiyacım varIkinizde de aynısı oldu o zman ignelerin etkisiymiş şimdi normal günümüzü bekleyelim moral bozmayin daha bakit var
Kıyamam ya ben sana ne desem boş o acıyı yaşaman lazım şuan. Bak tip çok ilerledi. Aşılama olabilirsin tüp bebek olabilirsin. Ümidini kaybetme .Malesef ölene kadar benimle olacakmış şuan öyle bitkinim ki kolumu kaldırasım yok
Genelde ilk çocuktan sonra vücut sıfırlanıyor pko geçiyor Adet düzene giriyor diye biliyorum yani öyle olanlar var çevremdeMalesef ölene kadar benimle olacakmış şuan öyle bitkinim ki kolumu kaldırasım yok
Tabi orası öyle de daha şimdiden çok yoruldum.. onlara gücüm bile kalmadı Allah büyük inşallah bir umut belki onlara gerek kalmadan olurKıyamam ya ben sana ne desem boş o acıyı yaşaman lazım şuan. Bak tip çok ilerledi. Aşılama olabilirsin tüp bebek olabilirsin. Ümidini kaybetme .
Keşke hamile kalsam da ikinci çocuk için bu kadar çırpınmamGenelde ilk çocuktan sonra vücut sıfırlanıyor pko geçiyor Adet düzene giriyor diye biliyorum yani öyle olanlar var çevremde
InsAllah canim sağlıklı hayırlı sekilde olsun insAllah böyle dua et ikinci bebegimde hemen olmamisti 1 buçuk seneye yakin bekledim o zmanda cok üzülüyorum sonra oldu ama ölü doğduSağol canım inşallah ya Rabbim bu ay sevindirsin Bizi buna çok ihtiyacım var
Ümidini kaybetme Allah en iyisini bilir canim arkadasimin da sebepsiz olmuyordu tüp bebek yaptilar ikizleri oldu şimdi öyle mutlu ki neler geçirdik ama değdi diyor Rabbim mükafatını verecektir insAllah bu beklemelerinTabi orası öyle de daha şimdiden çok yoruldum.. onlara gücüm bile kalmadı Allah büyük inşallah bir umut belki onlara gerek kalmadan olur
Inşallah canım klomen dene bir kaç ay daha olmazsa. Sonra aşılama olur bir günlük iş 5 dklik diyolarTabi orası öyle de daha şimdiden çok yoruldum.. onlara gücüm bile kalmadı Allah büyük inşallah bir umut belki onlara gerek kalmadan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?