EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Canım belki etkisi geçmiştir 2 gün sonra tekrarla bence Allah nasip.etsijn inşallah vardır yoksa da önümüzdeki ay tekrar denersin
Galiba iğneden kaynakliydi. Zaten idrar testi için çok erken biliyorum aslında ama insan duramıyor. Inşallah vardır ya inşallah. Sen yaptın mi

Illa ki çünkü bir anda hepimiz görünce gölgeyi umutlandin iyice ama daha vakit var umudumuz bitmis degil 2 gün sonra yinele bakalim tekrar merak edersen
Oyle yapcam canım beklicem 2 3 gün daha . Adetime 5 6 gün var daha

Ben de adet olacam sanırım. Doktor eşini de getir demişti Adet olursan. sperm testi yapıcak ona. Bidahaki ay da olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum doktoruma danışıp. Belki tüplerim kapalıdır

Kıyamam ya ben sana ne desem boş o acıyı yaşaman lazım şuan. Bak tip çok ilerledi. Aşılama olabilirsin tüp bebek olabilirsin. Ümidini kaybetme .
Tabi orası öyle de daha şimdiden çok yoruldum.. onlara gücüm bile kalmadı Allah büyük inşallah bir umut belki onlara gerek kalmadan olur

Sağol canım inşallah ya Rabbim bu ay sevindirsin Bizi buna çok ihtiyacım var
InsAllah canim sağlıklı hayırlı sekilde olsun insAllah böyle dua et ikinci bebegimde hemen olmamisti 1 buçuk seneye yakin bekledim o zmanda cok üzülüyorum sonra oldu ama ölü doğdu o acı olmadığı zamanlarda olan üzüntümden bin beterdi o yüzden şimdi sağlıklı hayırlı olsun insAllah en kısa zamanda diyorum

Tabi orası öyle de daha şimdiden çok yoruldum.. onlara gücüm bile kalmadı Allah büyük inşallah bir umut belki onlara gerek kalmadan olur
Ümidini kaybetme Allah en iyisini bilir canim arkadasimin da sebepsiz olmuyordu tüp bebek yaptilar ikizleri oldu şimdi öyle mutlu ki neler geçirdik ama değdi diyor Rabbim mükafatını verecektir insAllah bu beklemelerin

Inşallah canım klomen dene bir kaç ay daha olmazsa. Sonra aşılama olur bir günlük iş 5 dklik diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…