Rabbim evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin Allah razı olsun senden beni çok iyi anlıyorsun 13 aylık evliyiz zaten o zamandan beri istiyorum pko dışında birseyim yok çok şükür 2. Kere klomen kullanıyorum geçen ay hiç bisey hissetmedim bu ay çok belirti yaşadım guzel Allahım nasip etsin sevinçten havalara uçarım heraldeCanım benim seni çok iyi anlıyorum ilk cocugumda benim geç oldu sorarlardi hep kaynanamlar falan kendimi değersiz hissediyordum. Sonra kendi oldu güzel kizim.bende ikinci için 2 sene doktora gitmedim ilk defa gittim geçen ay çikolata kıstım alındı ama ağrımda vardı cok. Ilk defa da klomen kullandım.ama dediğin gibi ilk olsa gerisi önemli değil. Allah önce sana vesim inşallah kucağın bos kalmasin.ne zamandır istiyosun bir de rahatsızlığın yoktu demi pko disinda
O zaman ucumuzde aynıyizBen iğne vurulmadim canim klomen, estrofem kullandım simdide duplastona devam ediyorum adete 1 hafta var
Evet aynı gün de de seviniriz insAllahO zaman ucumuzde aynıyiz
Ama bizim adetimizedaha var bende 2 ay önce adet günü test yapmıştım o zaman daha klomen kullanmıyordum silik çıkmıştı lan verdim negatiftiAz önce başka bi konu da biri paylaşmış silik benim gibi aynı ertesi gün adet olmuş. Of yaa böyle yanlış olabiliyo demekki. Testi benim gibi ayni
Aminnn inşallah yaEvet aynı gün de de seviniriz insAllah
Demek ki silik çizgiye guvenmemem gerekiyor yahem adet gününde silikmis.kan negatif.demek silik bazen olabiliyor hamilelik olmasada. Ay çok heveslenmeyim o zaman ben . Sende heveslenme o zaman çok silik çizgiye inanmayalimAma bizim adetimizedaha var bende 2 ay önce adet günü test yapmıştım o zaman daha klomen kullanmıyordum silik çıkmıştı lan verdim negatifti
Inşallahhh keskeee keskeee . Hergun yapalim bemce testRabbim evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin Allah razı olsun senden beni çok iyi anlıyorsun 13 aylık evliyiz zaten o zamandan beri istiyorum pko dışında birseyim yok çok şükür 2. Kere klomen kullanıyorum geçen ay hiç bisey hissetmedim bu ay çok belirti yaşadım guzel Allahım nasip etsin sevinçten havalara uçarım heralde
Aslında dediğin doğru çok umut bağlamıyorum ben zaten 8. Gün yaptım büyük ihtimal iğnenin etkisiydi bazı insanlar 12. Güne kadar iğnenin etkisini görüyormuşDemek ki silik çizgiye guvenmemem gerekiyor yahem adet gününde silikmis.kan negatif.demek silik bazen olabiliyor hamilelik olmasada. Ay çok heveslenmeyim o zaman ben . Sende heveslenme o zaman çok silik çizgiye inanmayalim
Hadi bakalım işimiz rastgeleeInşallahhh keskeee keskeee . Hergun yapalim bemce test
Evet ya of dur bakalım nasip bekleyelim . Yarin yapalım gene sabah yapcam ben yüklerim burayaAslında dediğin doğru çok umut bağlamıyorum ben zaten 8. Gün yaptım büyük ihtimal iğnenin etkisiydi bazı insanlar 12. Güne kadar iğnenin etkisini görüyormuş
Çok heyecanliyim bekliyorum sonucunuEvet ya of dur bakalım nasip bekleyelim . Yarin yapalım gene sabah yapcam ben yüklerim buraya
Bende canım. Sende al yarın test koyulasirsa hamileyiz iğne etkisi değil demektir. Ama iyice kaybolursa çizgi iğne etkisinden dolayı çizgi oluştu demektirÇok heyecanliyim bekliyorum sonucunu
Eşim sabah alıp bana getirecek aynen ama hiç çizgi yoksa bile bir umut vardır çizgi kaybolup birkaç gün sonra yine olabilir bebek varsa:)Bende canım. Sende al yarın test koyulasirsa hamileyiz iğne etkisi değil demektir. Ama iyice kaybolursa çizgi iğne etkisinden dolayı çizgi oluştu demektir
Canım yaptım testtamamen negatif hiç silik bile değilEşim sabah alıp bana getirecek aynen ama hiç çizgi yoksa bile bir umut vardır çizgi kaybolup birkaç gün sonra yine olabilir bebek varsa:)
Canım negatifKizlar pozitif testleri bekliyorumben inat ettim perşembe yapacam
Üzülme daha günümüze var demekki iğnenin etkisi yeni geçiyormuş bugün tamamen gecmis bundan sonra gerçek değerlerin yukselir insAllajCanım negatif
Evet canım inşallah gerçek değerim yükselir ama ne bileyim çok tuhaf oldumBiliyoruz ki erken gec döllenme var geç ise eğer adet günü geçmeden belli olmuyormuş o yüzden biraz daha sabredelim
Canım belki etkisi geçmiştir 2 gün sonra tekrarla bence Allah nasip.etsijn inşallah vardır yoksa da önümüzdeki ay tekrar denersinCanım yaptım testtamamen negatif hiç silik bile değilnedem boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?