EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Rabbim evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin Allah razı olsun senden beni çok iyi anlıyorsun 13 aylık evliyiz zaten o zamandan beri istiyorum pko dışında birseyim yok çok şükür 2. Kere klomen kullanıyorum geçen ay hiç bisey hissetmedim bu ay çok belirti yaşadım guzel Allahım nasip etsin sevinçten havalara uçarım heralde

Az önce başka bi konu da biri paylaşmış silik benim gibi aynı ertesi gün adet olmuş. Of yaa böyle yanlış olabiliyo demekki. Testi benim gibi ayni
Ama bizim adetimizedaha var bende 2 ay önce adet günü test yapmıştım o zaman daha klomen kullanmıyordum silik çıkmıştı lan verdim negatifti

Ama bizim adetimizedaha var bende 2 ay önce adet günü test yapmıştım o zaman daha klomen kullanmıyordum silik çıkmıştı lan verdim negatifti
Demek ki silik çizgiye guvenmemem gerekiyor yahem adet gününde silikmis.kan negatif.demek silik bazen olabiliyor hamilelik olmasada. Ay çok heveslenmeyim o zaman ben . Sende heveslenme o zaman çok silik çizgiye inanmayalim

Inşallahhh keskeee keskeee . Hergun yapalim bemce test

Demek ki silik çizgiye guvenmemem gerekiyor yahem adet gününde silikmis.kan negatif.demek silik bazen olabiliyor hamilelik olmasada. Ay çok heveslenmeyim o zaman ben . Sende heveslenme o zaman çok silik çizgiye inanmayalim
Aslında dediğin doğru çok umut bağlamıyorum ben zaten 8. Gün yaptım büyük ihtimal iğnenin etkisiydi bazı insanlar 12. Güne kadar iğnenin etkisini görüyormuş

Aslında dediğin doğru çok umut bağlamıyorum ben zaten 8. Gün yaptım büyük ihtimal iğnenin etkisiydi bazı insanlar 12. Güne kadar iğnenin etkisini görüyormuş
Evet ya of dur bakalım nasip bekleyelim . Yarin yapalım gene sabah yapcam ben yüklerim buraya

Bende canım. Sende al yarın test koyulasirsa hamileyiz iğne etkisi değil demektir. Ama iyice kaybolursa çizgi iğne etkisinden dolayı çizgi oluştu demektir
Eşim sabah alıp bana getirecek aynen ama hiç çizgi yoksa bile bir umut vardır çizgi kaybolup birkaç gün sonra yine olabilir bebek varsa:)

Eşim sabah alıp bana getirecek aynen ama hiç çizgi yoksa bile bir umut vardır çizgi kaybolup birkaç gün sonra yine olabilir bebek varsa:)
Canım yaptım testtamamen negatif hiç silik bile değil nedem boyle oldu

Biliyoruz ki erken gec döllenme var geç ise eğer adet günü geçmeden belli olmuyormuş o yüzden biraz daha sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…