EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar dışarı çıkmıştım dayanamadım test aldim ama negatif fakat size de dediğim gibi daha günümüze var çıkmaması normal hep birlikte 2 gün sonra tekrar yapalim

Kızlar dışarı çıkmıştım dayanamadım test aldim ama negatif fakat size de dediğim gibi daha günümüze var çıkmaması normal hep birlikte 2 gün sonra tekrar yapalim
Evet çok erk3n daha . Inşallah hepimiz hamileyizdir . En azından birimiz mutlu olsak :)

Hep bunu düşünüyorum zaten yaolsaydı duşseydisağlıksız olsaydı bu halime de bin şükür çok dua ediyorum sabrediyorum birgün olacak umudum hep var Allahım başka dert vermesin

Ümidini kaybetme Allah en iyisini bilir canim arkadasimin da sebepsiz olmuyordu tüp bebek yaptilar ikizleri oldu şimdi öyle mutlu ki neler geçirdik ama değdi diyor Rabbim mükafatını verecektir insAllah bu beklemelerin
Rabbim bununla sınamasın evlat isteyen biri için çok zor bir durum kimisi de istemediği halde oluyor aldırıyor Rabbim hakedene versin

Inşallah ya inşallah vardır benim olmazsa bile sizden biri olsun çok mutlu olurum

Yanlış bilmiyosam klomen 3 kere kullanılıyor sonra rahim filmi istiyor doktor 4. Kere de kullanabilir miyim
Ya rahim filmini daha önce istiyor aslında benim oyle olmuştu . Ilk hormon testleri rahim filmi ile beraber ona göre tedavi uygular. Belkide tüplerin kapalı bu sefer vakit kaybı oluyor. Bana klomen verirken dedi istersen aşılama yapalım dedi ege üniversitesi hastanesi ama ben ilk denemem diye istemedim.Devlete gidiyorum ben . Ameliyatı özel olmuştum çikolata kıstıni aldırmak için . Kendin gidip parayla cektirebiirsin filmini 1000 tl falan . Ben 750 cektirdim .

Kizlar beyaz akıntı var bende bugün seffaf degil ama baya süt renginde sizde oldu mu böyle birşey
Aynen bu akıntı bugün bendede geldi çıkış şekli sanki adet kanaması pede bolca anlık akar ya öyle bişeydi, wc ye gittim bir baktım süt gibi beyaz sulu bi akıntı.
Bata -6-7 gün var.

Hep bunu düşünüyorum zaten yaolsaydı duşseydisağlıksız olsaydı bu halime de bin şükür çok dua ediyorum sabrediyorum birgün olacak umudum hep var Allahım başka dert vermesin
Aminn . Kızlar bir kere diyodum pahalı olan erken gebelik testi mı alsam . O adete 1 haftaya kadar belli ediyor ya . Bi kere yaparsam bir daha test yapmam diyorum kendi kendime bosuna.kararaiz kaldim

Aynen bu akıntı bugün bendede geldi çıkış şekli sanki adet kanaması pede bolca anlık akar ya öyle bişeydi, wc ye gittim bir baktım süt gibi beyaz sulu bi akıntı.
Bata -6-7 gün var.
Benimde aynı bata 7 gün kala başladı o akıntı lap diye dusuyodu camasirima. Ama bugün kesildi. Yani silerken falan az geliyor.

Bata -6-7 gün var.
Bat tarihimiz ayni galiba bu topikte herkesin bati ayni gibisiz de mi klomen kullandiniz

Bat tarihimiz ayni galiba bu topikte herkesin bati ayni gibisiz de mi klomen kullandiniz
Yok canım 2 ay önce klomen kullandım, geçen ay femara+çatlama iğnesi+ aşılma yaptırdım. Ama aşılmam ağrılı geçti, sanırım rahim ağzı darlığı ve rahim ağzında yan durmaı durumu vardı, bu yüzden aşılma işlemi ağrılı ve kanlı ni işlem oldu, büyük ihtimal zaten sprmler kanla buluşunca bozuldu sonuç olarak negatif
Bu ay hiç ilaç kullanmadım, ovülasyon testlerim pikten sonra hala silikleşmedi.
Hatta bugün yaptığım düne göre daha koyu, birde bu akıntı. Umut işte

Doktorum bana keşke ilk önce rahim filmi çekseydim ama prosedür böyle mecbur klomenden sonra çekebiliyorum dedi

Aminn . Kızlar bir kere diyodum pahalı olan erken gebelik testi mı alsam . O adete 1 haftaya kadar belli ediyor ya . Bi kere yaparsam bir daha test yapmam diyorum kendi kendime bosuna.kararaiz kaldim
Bence bekleyelim acele etmeyelim bu 1 sene içinde testlere o kadar para verdim ki

Gündüz yaptığım negatif test vardı ya eve geldim aşırı silik bir çizgi çıkmış off var mı yok mu bilmiyorum

Eklentiler

• 20201026_193816-01.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
Gündüz yaptığım negatif test vardı ya eve geldim aşırı silik bir çizgi çıkmış off var mı yok mu bilmiyorum
İnşallah kuruma çizgisi değildir ama pozitif olan kişilerde de erken test yapınca böyle sonradan silik çıkıyor ve bikaç güne pozitif olduğunu öğreniyor. İnşallah sizinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…