Aminnn inşallah dediğin gibi olur yaİnşallah kuruma çizgisi değildirama pozitif olan kişilerde de erken test yapınca böyle sonradan silik çıkıyor ve bikaç güne pozitif olduğunu öğreniyor. İnşallah sizinde öyle olur
Amin canim insAllahHep bunu düşünüyorum zaten yaolsaydı duşseydisağlıksız olsaydı bu halime de bin şükür çok dua ediyorum sabrediyorum birgün olacak umudum hep var Allahım başka dert vermesin
InsAllah olur canim hayırlısıyla ilk bebek mi olacak insAllahYok canım 2 ay önce klomen kullandım, geçen ay femara+çatlama iğnesi+ aşılma yaptırdım. Ama aşılmam ağrılı geçti, sanırım rahim ağzı darlığı ve rahim ağzında yan durmaı durumu vardı, bu yüzden aşılma işlemi ağrılı ve kanlı ni işlem oldu, büyük ihtimal zaten sprmler kanla buluşunca bozuldusonuç olarak negatif
Bu ay hiç ilaç kullanmadım, ovülasyon testlerim pikten sonra hala silikleşmedi.
Hatta bugün yaptığım düne göre daha koyu, birde bu akıntı. Umut işte
Ooo ne kadar pahalıymışYa rahim filmini daha önce istiyor aslında benim oyle olmuştu . Ilk hormon testleri rahim filmi ile beraber ona göre tedavi uygular. Belkide tüplerin kapalı bu sefer vakit kaybı oluyor. Bana klomen verirken dedi istersen aşılama yapalım dedi ege üniversitesi hastanesi ama ben ilk denemem diye istemedim.Devlete gidiyorum ben . Ameliyatı özel olmuştum çikolata kıstıni aldırmak için . Kendin gidip parayla cektirebiirsin filmini 1000 tl falan . Ben 750 cektirdim .
Olursa ilk olacak canım. Artık ne zaman kısmetseInsAllah olur canim hayırlısıyla ilk bebek mi olacak insAllah
Aynen süt gibiama köyü kivamliydi. Şimdi seyreldi. Benim bata 5 gün kaldı . Testim bugün negatif .Sizin kaç gün kaldı bata. Test yaptınız mı? Bu akıntının hiç kıvamı yok ama aynen süt gibimiydi sizde de ?
Demekki heryer farklı camim yaDoktorum bana keşke ilk önce rahim filmi çekseydim ama prosedür böyle mecbur klomenden sonra çekebiliyorum dedi
Yok özelde o fiyat canım . Devlette sıra çok oluyor hemen çekilmiyor .Ooo ne kadar pahalıymışBi de ben gidersem özele giderim büyük ihtimal orda daha çoktur
Bende bat gelmeden test yapmayı düşünüyorum, varsa bile erkenden çıkmayacağını bile bile yapıyoruz işteAynen süt gibiama köyü kivamliydi. Şimdi seyreldi. Benim bata 5 gün kaldı . Testim bugün negatif .
Evert biliyoruz yine de geri kalmıyoruz:) ben adet günüme kadar yapsam mı diyorum acababazen hergun :) bu ay ilk defa klomen catlatma iğnesi kullandım ondan umutlu ve meraklıyım.gecem ay da çikolata kisti ameliyatı oldum alındı kist. Ama mesela normalde göğüslerim acırdı adete yakın hiç yok öyle biseu. Batma var akıntı var o kdarBende bat gelmeden test yapmayı düşünüyorum, varsa bile erkenden çıkmayacağını bile bile yapıyoruz işte
InsAllah canim hepimize nasip olsun hayırlısıylaOlursa ilk olacak canım. Artık ne zaman kısmetse
Hımm sen çatlama iğneside kullandın, bata yakın o iğne etkisi hafiften devreye giriyor uyarmış olayım.Evert biliyoruz yine de geri kalmıyoruz:) ben adet günüme kadar yapsam mı diyorum acababazen hergun :) bu ay ilk defa klomen catlatma iğnesi kullandım ondan umutlu ve meraklıyım.gecem ay da çikolata kisti ameliyatı oldum alındı kist. Ama mesela normalde göğüslerim acırdı adete yakın hiç yok öyle biseu. Batma var akıntı var o kdar
Evet evet çok haklısın.Ben zaten bir kere daha test yapmıştım dün ikinci çizgi çok silik vardı. O yüzden bugün tekrarlamıştım tamamen negatif çıktı. Iğne zaten 10 11 güne kadar etkisini sürdürüyormuş ya. Benim de ondan öyle çıkmıştı sanırım . Ama senin 17.gun baya geçmesi lazımdı etkisinin vucudunda. Çok üzücü durum yaa . Umarım artık pozitif görürüz . Bugün bende üzüldüm baya ama teselli de etmeye çalışıyorum kendimi daha erken test için diye. Ama ben nedense kendimi hamile hissetmiyorum. Hep diğer aylar gibi bu ay da benim için. Şu son günler çok sıkıcı . Bazen diyorum test yapayım erken olanlardan bazen boşver diyorum.Hımm sen çatlama iğneside kullandın, bata yakın o iğne etkisi hafiften devreye giriyor uyarmış olayım.
Ben klomem kullandığımda çatlama iğneside yaptırmıştım. Ve çatlama iğnesinin tam 17. günü testim ilk 1. Dk da pozitif çıktı. Ondan önceki günler negatifti. Ben kesin hamileyim dedim, kan testi yapmaya gittim 1.20 negatif. O an dünya başıma yıkıldı. Ben dedim herhalde hastanedeki cihazda problem varo an insan bişeyleri değiştirmek istiyor. Ve akşamada adet olmuştum.
Demem o ki idrarda pozitifte görsen, kan testi yaptırmadan gönlünü kaldırma. Yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem.
Bu arada yarim saattir belim ağrımaya başladı çok . Adet olacagimiz zamab agrir ya onum gibi ayniEvet evet çok haklısın.Ben zaten bir kere daha test yapmıştım dün ikinci çizgi çok silik vardı. O yüzden bugün tekrarlamıştım tamamen negatif çıktı. Iğne zaten 10 11 güne kadar etkisini sürdürüyormuş ya. Benim de ondan öyle çıkmıştı sanırım . Ama senin 17.gun baya geçmesi lazımdı etkisinin vucudunda. Çok üzücü durum yaa . Umarım artık pozitif görürüz . Bugün bende üzüldüm baya ama teselli de etmeye çalışıyorum kendimi daha erken test için diye. Ama ben nedense kendimi hamile hissetmiyorum. Hep diğer aylar gibi bu ay da benim için. Şu son günler çok sıkıcı . Bazen diyorum test yapayım erken olanlardan bazen boşver diyorum.
Bende de adet ağrısı var bugün karnım belim ve kasiklarimda daha gün var ama erken mi olacağım diye düşünmeye basladimBu arada yarim saattir belim ağrımaya başladı çok . Adet olacagimiz zamab agrir ya onum gibi ayni
Evet canım erken yapmışsın, negatif düşünmek için daha çok erken.çok nadir 5 gün önce öğrenenlerde oluyor ama genelde 2 gün kala silik çizgi çıkıyor. Elinde 5 tane daha test varsa hergün 1 tane yap. Bende hep erken yaparım. Sanırım test yapmakta belli bi süreden sonra bağımlılık yapıyorEvet evet çok haklısın.Ben zaten bir kere daha test yapmıştım dün ikinci çizgi çok silik vardı. O yüzden bugün tekrarlamıştım tamamen negatif çıktı. Iğne zaten 10 11 güne kadar etkisini sürdürüyormuş ya. Benim de ondan öyle çıkmıştı sanırım . Ama senin 17.gun baya geçmesi lazımdı etkisinin vucudunda. Çok üzücü durum yaa . Umarım artık pozitif görürüz . Bugün bende üzüldüm baya ama teselli de etmeye çalışıyorum kendimi daha erken test için diye. Ama ben nedense kendimi hamile hissetmiyorum. Hep diğer aylar gibi bu ay da benim için. Şu son günler çok sıkıcı . Bazen diyorum test yapayım erken olanlardan bazen boşver diyorum.
Vallahi bende canım sanırım olucam adet bazen öyle düşünüyorum bazen de bel ağrısı da gebelik belirtisi yazanlar var of of ne desek bosBende de adet ağrısı var bugün karnım belim ve kasiklarimda daha gün var ama erken mi olacağım diye düşünmeye basladim
Vallahi yaptı gitti bağımlık ay ne olcak halimiz böyle eczaneyi zengin ettikEvet canım erken yapmışsın, negatif düşünmek için daha çok erken.çok nadir 5 gün önce öğrenenlerde oluyor ama genelde 2 gün kala silik çizgi çıkıyor. Elinde 5 tane daha test varsa hergün 1 tane yap. Bende hep erken yaparım. Sanırım test yapmakta belli bi süreden sonra bağımlılık yapıyor
Yemin etme kızVallahi yaptı gitti bağımlık ay ne olcak halimiz böyle eczaneyi zengin ettikelimde test yok ama yarın alicam 5 tane. Yarın yapsam da ilk idrar la olmucak test elimde olmadigi icin o da negatif cikar zaten :/ Ama bu ay da olmassa kesinlikle test yapmicam günüm geçene kadar kendi kendime yemin edicem
Ayyy inşallah. Ya belkide etmem yemin dayanamam falan bide boşuna günaha da girmeyimYemin etme kızboşver olaya eğlence diye bak. Yarın sabah idrarıyla yapamayacaksan yarını es geç ertesi günü yap. Bidahaki aya yemin etmene gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?