EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

InsAllah olur canim hayırlısıyla ilk bebek mi olacak insAllah

Ooo ne kadar pahalıymış Bi de ben gidersem özele giderim büyük ihtimal orda daha çoktur

Bende bat gelmeden test yapmayı düşünüyorum, varsa bile erkenden çıkmayacağını bile bile yapıyoruz işte
Evert biliyoruz yine de geri kalmıyoruz:) ben adet günüme kadar yapsam mı diyorum acababazen hergun :) bu ay ilk defa klomen catlatma iğnesi kullandım ondan umutlu ve meraklıyım.gecem ay da çikolata kisti ameliyatı oldum alındı kist. Ama mesela normalde göğüslerim acırdı adete yakın hiç yok öyle biseu. Batma var akıntı var o kdar

Hımm sen çatlama iğneside kullandın, bata yakın o iğne etkisi hafiften devreye giriyor uyarmış olayım.
Ben klomem kullandığımda çatlama iğneside yaptırmıştım. Ve çatlama iğnesinin tam 17. günü testim ilk 1. Dk da pozitif çıktı. Ondan önceki günler negatifti. Ben kesin hamileyim dedim, kan testi yapmaya gittim 1.20 negatif. O an dünya başıma yıkıldı. Ben dedim herhalde hastanedeki cihazda problem var o an insan bişeyleri değiştirmek istiyor. Ve akşamada adet olmuştum.
Demem o ki idrarda pozitifte görsen, kan testi yaptırmadan gönlünü kaldırma. Yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem.

Evet evet çok haklısın.Ben zaten bir kere daha test yapmıştım dün ikinci çizgi çok silik vardı. O yüzden bugün tekrarlamıştım tamamen negatif çıktı. Iğne zaten 10 11 güne kadar etkisini sürdürüyormuş ya. Benim de ondan öyle çıkmıştı sanırım . Ama senin 17.gun baya geçmesi lazımdı etkisinin vucudunda. Çok üzücü durum yaa . Umarım artık pozitif görürüz . Bugün bende üzüldüm baya ama teselli de etmeye çalışıyorum kendimi daha erken test için diye. Ama ben nedense kendimi hamile hissetmiyorum. Hep diğer aylar gibi bu ay da benim için. Şu son günler çok sıkıcı . Bazen diyorum test yapayım erken olanlardan bazen boşver diyorum.

Bu arada yarim saattir belim ağrımaya başladı çok . Adet olacagimiz zamab agrir ya onum gibi ayni

Evet canım erken yapmışsın, negatif düşünmek için daha çok erken.çok nadir 5 gün önce öğrenenlerde oluyor ama genelde 2 gün kala silik çizgi çıkıyor. Elinde 5 tane daha test varsa hergün 1 tane yap. Bende hep erken yaparım. Sanırım test yapmakta belli bi süreden sonra bağımlılık yapıyor

Bende de adet ağrısı var bugün karnım belim ve kasiklarimda daha gün var ama erken mi olacağım diye düşünmeye basladim
Vallahi bende canım sanırım olucam adet bazen öyle düşünüyorum bazen de bel ağrısı da gebelik belirtisi yazanlar var of of ne desek bos

Vallahi yaptı gitti bağımlık ay ne olcak halimiz böyle eczaneyi zengin ettik elimde test yok ama yarın alicam 5 tane. Yarın yapsam da ilk idrar la olmucak test elimde olmadigi icin o da negatif cikar zaten :/ Ama bu ay da olmassa kesinlikle test yapmicam günüm geçene kadar kendi kendime yemin edicem

Yemin etme kız boşver olaya eğlence diye bak. Yarın sabah idrarıyla yapamayacaksan yarını es geç ertesi günü yap. Bidahaki aya yemin etmene gerek kalmaz inşallah

Yemin etme kız boşver olaya eğlence diye bak. Yarın sabah idrarıyla yapamayacaksan yarını es geç ertesi günü yap. Bidahaki aya yemin etmene gerek kalmaz inşallah
Ayyy inşallah. Ya belkide etmem yemin dayanamam falan bide boşuna günaha da girmeyim ne zor ya of neler yaptırıyo bu bekleyiş insana uff..bat 1 kasım benim . Bir gün önce ve sonra da olabilir adet .arada öyle oluyor. Haberleselim burdan mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…