EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Canım bende yarın yapmayalım ben yarından sonra yapcam 1 günde de silik falan çıkmaz bence

Ya şimdi uyandım birsürü rüya gördüm amcalarimla ilgiliydi anlamları hep bebek sahibi olmak diye yorumlamışlar olacak insallah biraz daha

Ya şimdi uyandım birsürü rüya gördüm amcalarimla ilgiliydi anlamları hep bebek sahibi olmak diye yorumlamışlar olacak insallah biraz daha sabretmek lazım
Canım yaa inşallah.bende gecem gün gordum test yapıyodum 3 4 tane hep pozitifti. Bi heycanla uyanmıştım. Ama hep tersi çıkıyor iste . Zamanı var olucak sabretmemiz lazım . Hem yaşın daha ufak yani 30 a bile gelsen normal.ama şu çevre baskısı olmasa ne iyi olcak.bu ay bendende herkes ümitli. Utanıyorum adet olursam diye . Kocam sıkıntı yapma diyor olursa olur diyor . Senin kocan falan baski yapıyor mu ? Psikoloji çok önemli

Canımm bak test yaptım rüyadan sonra böyle çıktı ama hemen kayboldu çok şükür eşimde bie sıkıntı yok bunun için ağlama diyor ama çizginin kaybolması beni yine üzdü

Eklentiler

• 20201027_104249-01.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
Canımm bak test yaptım rüyadan sonra böyle çıktı ama hemen kayboldu çok şükür eşimde bie sıkıntı yok bunun için ağlama diyor ama çizginin kaybolması beni yine üzdü
Aaa neden kayboldu ki yaa . Onun çıkması bile bisey bence. Yarin dene tekrar . Bende aldım şimdi 5 tane gebelik testi . Yapayım mı sence

Aaa neden kayboldu ki yaa . Onun çıkması bile bisey bence. Yarin dene tekrar . Bende aldım şimdi 5 tane gebelik testi . Yapayım mı sence
Fazla almışsın yap gitsin ya beklemekten yoruldumm pozitifi görünce elim ayağım birbirine dolandı ve bir iki dakika içinde çıktı sonra baktım kayboldu

Fazla almışsın yap gitsin ya beklemekten yoruldumm pozitifi görünce elim ayağım birbirine dolandı ve bir iki dakika içinde çıktı sonra baktım kayboldu
Allah allah böyle biseyi hiç duymadim . Elinde varmı test başka? Tmm ben şimdi yapıyorum hemen ilk idrar değil ama 3 saattir çıkmadım tuvalete .

Kızlar kendinizi niye bu kadar strese sokuyorsunuz. En önemli belirti adet gecikmesi. Sabredin bekleyin gecikirse yaparsınız. Erken gebelik testi kullanmadıkça olsa da çıkmayabilir zaten. Böyle psikolojik olarak çok yıpratıyorsunuz kendinizi

Çok haklısın . Sabırsızlık ne biçim bisey ya . Yapmicam ben ya adete kadar. Cikmicagimi bile bile yapiyoz

Merhaba hanımlar. Bende pko var 1 senelik evliyim ve ben pko olduğumu biliyordum hiç korunmadık ve çocuk istiyoruz 8 aydır haziran ayında dr klomen ve femara verdi kullandım çatlatma iğnesi oldum ve o ay gebe kaldım maalesef düşük yaptım sonra dr kan pıhtılaşması için test yaptırdı ve yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim eylül ayında tekrar klomen ve femara kullandım hiç bir problem yoktu çatlatma iğnesi oldum Ve bu arada kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ama o ay adet oldum ekim ayındayız dr bu tedavi 2 ay sürer demişti adetim 2 gün geçikti arada kasıklarımda ağrı oluyor ama kendimide ümitlendirmek istemiyorum acaba benim gibi olan var mı?

Canım ben senin gibiyim ama benzer şekilde . Bende de pıhtılaşma var coraspin kullanıyorum hergun.hamile kalınca da iğne ye dönücez. Genetik test de çıkmıştı pıhtılaşmaya yatkınlığım olduğu . Adetin geciktiyse hiç durma test yap. Benim adetime 5 gün var batma be bazen ağrı hafif olup geçiyor. Klomen ve catlatma iğnesi kullandım bu ay .

Bir de pko yok bende .

Canım idrarda çıkmaz sanırım ama yarın kan testi yaptırıcam bu günde adet olmazsam eğer

Ben pko var ama her ay düzenli adet olurum belki 1 yada 2 gün geçikiyor
Inşallah vardır canım . Kan testi en iyisi . Göğüslerinde falan agro bisey var mı yada adet öncesi olurmuydu? Ilk gebeliginde ki belirtilerin aynısı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…