Evet canım doktorumda öyle söyledi inşallah olur bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmışCanım çatlamaya kadar da gün aşırı birlikte olun. Belki cumaya kadar çatlar çünkü. Doktorum bana öyle demişti
Süper ya ddenemelerebasla illa catlamasini bekleme hemen yap çalışmaDoktordan çıktım şimdi 2 tane yumurtam büyümüş sol tarafta 17mm cuma günü catlatma iğnesi ol dedi inşallah tutar bu ay Rabbim hepimize nasip etsin
Evet bende öyle yapcam 1 gün arayla değerlendircem inşallah ikizlerim olur ya ❤❤Süper ya ddenemelerebasla illa catlamasini bekleme hemen yap çalışma
Evet bende öyle yapcam 1 gün arayla değerlendircem inşallah ikizlerim olur ya ❤❤
Tabiki aynen öyle Allahtan çok istemek iyi bir şeymiş rabbimin hazinesi o kadar geniş ki.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤❤ sen ne için gideceksin cuma günüInşallah sağlıklı hayirli ikiz evlatlarım olur diye dua et kuzum ben dua ediliş tarzından cok korkarim aman deyim❤ ben 3 uz istiyorum niyeyse su sira ikizde olsa olur bakalim bu ay varmi yokmu cuma belli olcak
Sen iğneyi ne zaman vuruldunAdet 5 gun kala kanda cikarmi bilmem ama cikanlar olmuş bakalim cuma günü nolcak
Sen iğneyi ne zaman vuruldun
Anladım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah benimde 17mm yumurtalarım acaba iğneyi cuma vurulunca geç kalmış olur muyum çok büyürler mıBen igne ve yumurta takibine gitmedim bu ay her yer grip dolu korktum covid felanda var malum doktorla telde görüştüm ilk muayene oldum sorun yok baslayalim dedi cok fazla zaten muayenem var doktorda yumurtlama agrisi ile cok gittim kendisine 1 ay 2 kez felan
O yüzden yumurta takibini bedenimi izleyerek yaptim. Igne gerek yok catliyor zaten dedi. Eger ki bu ay olmaz ise diger ay igne kullanabilirim.
Ben gebe miyim diye gidicem 3 kez yumurtladım çünkü. 1 4 7 9 tarihlerinin gecesinde degerlendirme yaptim ve yumurtladim ama 3 kez net yumurtladim biliyorum. O yuzden eger 1 ve 4 tarihleri tutmus ise gebelikte cikar diye dusundum kan vermeye gidicem.
Adetime 9 gun kaldi bu arada ❤
Anladım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah benimde 17mm yumurtalarım acaba iğneyi cuma vurulunca geç kalmış olur muyum çok büyürler mı
Doktor oturduğum yere çok uzak gidemem ama dediğin gibi yapicam 1 gün arayla inşallah tutar artıkDoktor kontrolünde isen doktoruja gidebilirsin tekrar o gunu sana soyler ama bende 19 22 arasi genelde baya ii diyorlar yumurta icin. Bence srn cuma kontrole git sonrada igneni vurdur persembe gecesi birlikte ol.
Cumartesi gunduz ol birde ❤
Sende sonucunu bize bildir bekliyorum hayırlısıylaInsallah canimm
Benim de 22-23 mm arasındaydı hemen iğne vurdu doktor. Ama kaç günde çatlar acaba şuan 48 saat oldu ama sanki hafif yumurtalık ağrım var yineDoktor kontrolünde isen doktoruja gidebilirsin tekrar o gunu sana soyler ama bende 19 22 arasi genelde baya ii diyorlar yumurta icin. Bence srn cuma kontrole git sonrada igneni vurdur persembe gecesi birlikte ol.
Cumartesi gunduz ol birde ❤
evet canım ölü doğdu bebeğimSizin ikinci hamileliginiz de bebeğinizi kaybetmiştiniz demi yanlış hatırlamıyosambenimde 4 yaşında kizim var o da 1 sene sonra oldu çikolata kisti vardı engelliyordu doktor kisti baskıladı igneyle hamile kalmıştim. Ikinci de 2 senedir olmuyor yine kist vardı artık büyümüştü çok ameliyat oldum bakalım ilk denememiz bu ay.
Iyi yapmışsınız bu arada doktora gitmekle herhangi bi sorununuz yok demi
Benimde bitti dün ama ağrı yok sadece akintm kesiilldiArkadaslar klomen dün bitti benim bugün adet olacakmışım gibi ağrı var bu durumu yaşayan oldu mu?
Igneden 36 saat sonra çatlar diyor doktor ama yinede değerlendirin biz 1 gün arayla değerlendiriyoruzBenim de 22-23 mm arasındaydı hemen iğne vurdu doktor. Ama kaç günde çatlar acaba şuan 48 saat oldu ama sanki hafif yumurtalık ağrım var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?