EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Evet bende öyle yapcam 1 gün arayla değerlendircem inşallah ikizlerim olur ya ❤❤

Inşallah sağlıklı hayirli ikiz evlatlarım olur diye dua et kuzum ben dua ediliş tarzından cok korkarim aman deyim ❤ ben 3 uz istiyorum niyeyse su sira ikizde olsa olur bakalim bu ay varmi yokmu cuma belli olcak

Inşallah sağlıklı hayirli ikiz evlatlarım olur diye dua et kuzum ben dua ediliş tarzından cok korkarim aman deyim ❤ ben 3 uz istiyorum niyeyse su sira ikizde olsa olur bakalim bu ay varmi yokmu cuma belli olcak
Tabiki aynen öyle Allahtan çok istemek iyi bir şeymiş rabbimin hazinesi o kadar geniş ki.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤❤ sen ne için gideceksin cuma günü

Sen iğneyi ne zaman vuruldun

Ben igne ve yumurta takibine gitmedim bu ay her yer grip dolu korktum covid felanda var malum doktorla telde görüştüm ilk muayene oldum sorun yok baslayalim dedi cok fazla zaten muayenem var doktorda yumurtlama agrisi ile cok gittim kendisine 1 ay 2 kez felan

O yüzden yumurta takibini bedenimi izleyerek yaptim. Igne gerek yok catliyor zaten dedi. Eger ki bu ay olmaz ise diger ay igne kullanabilirim.

Ben gebe miyim diye gidicem 3 kez yumurtladım çünkü. 1 4 7 9 tarihlerinin gecesinde degerlendirme yaptim ve yumurtladim ama 3 kez net yumurtladim biliyorum. O yuzden eger 1 ve 4 tarihleri tutmus ise gebelikte cikar diye dusundum kan vermeye gidicem.

Adetime 9 gun kaldi bu arada ❤

Anladım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah benimde 17mm yumurtalarım acaba iğneyi cuma vurulunca geç kalmış olur muyum çok büyürler mı

Anladım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah benimde 17mm yumurtalarım acaba iğneyi cuma vurulunca geç kalmış olur muyum çok büyürler mı

Doktor kontrolünde isen doktoruja gidebilirsin tekrar o gunu sana soyler ama bende 19 22 arasi genelde baya ii diyorlar yumurta icin. Bence srn cuma kontrole git sonrada igneni vurdur persembe gecesi birlikte ol.
Cumartesi gunduz ol birde ❤

Doktor kontrolünde isen doktoruja gidebilirsin tekrar o gunu sana soyler ama bende 19 22 arasi genelde baya ii diyorlar yumurta icin. Bence srn cuma kontrole git sonrada igneni vurdur persembe gecesi birlikte ol.
Doktor oturduğum yere çok uzak gidemem ama dediğin gibi yapicam 1 gün arayla inşallah tutar artık

Benim de 22-23 mm arasındaydı hemen iğne vurdu doktor. Ama kaç günde çatlar acaba şuan 48 saat oldu ama sanki hafif yumurtalık ağrım var yine

Kızlar ya ben geçen ay laparoskopi ile kistimi aldırmıştım. Amh değerim 4.70 di şimdi bu ay 2.33 olmuş . Düşmüş . Bu engel olurmu acaba hamile kalmaya ya . Klomen de dün bitti o yukseltirmi acaba

evet canım ölü doğdu bebeğim bi sorun yok çok şükür sadece süreci hizlandiralim dedi

Arkadaslar klomen dün bitti benim bugün adet olacakmışım gibi ağrı var bu durumu yaşayan oldu mu?

Benim de 22-23 mm arasındaydı hemen iğne vurdu doktor. Ama kaç günde çatlar acaba şuan 48 saat oldu ama sanki hafif yumurtalık ağrım var yine
Igneden 36 saat sonra çatlar diyor doktor ama yinede değerlendirin biz 1 gün arayla değerlendiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…