EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Klomen
Test al bence 1 gün daha bekle ya da fazla alabilirsen al başka test yapmaya inşallah en kısa zamanda Allah nasip etsin
Evimiz hastameye cok uzak kastamonuda isimiz vardi hastaneye de gidelim dedik. Bugun doktora geldim cok erken oldugundan ultrasonla bakti olabilirsinde adette olabilirsin henuz belli degil dedi kan verdim ama kanda bile belli olmayabilir dedi adeti beklicem adet olursam ilaca devam

Kızlar ben test yaptım pozitif çıktı kan vermeye önümüzdeki günlerde gidecem inşallah umut olmak için yazdım Rabbim herkese nasip etsin

Kızlar ben test yaptım pozitif çıktı kan vermeye önümüzdeki günlerde gidecem inşallah umut olmak için yazdım Rabbim herkese nasip etsin
Yaa canım benim çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizi de haberdar et

Hayırlısı Allahtan yapacak birşey yok en güzeli sabretmek rabbim bize sabır versin

Çok sevindim . Allah gönlüne göre hayırlı evlat versin .bize de dua et lütfen .
Belirtilerin neydi anlatsana canim

Kızlar bugün adet günüm ama gelmiyor 3 gündür testte yaptım gölge bile çıkmadı tam adetlerim düzene girdi derken klomen yüzünden kist mı oluştu acaba kist gecikme yapar mı

Kist gecikme yapmaz kuzum ya ben yıllarca kistle ugrastim ama öyle gecikme yapmıyordu çikolata kisti olduğu halde. Böyle folikül kisti gecikme yapmaz adetle atılır . Normal gecikme olabilir 1 2 gün normaldir. Geç döllenme olur mu acaba

Ay bilmiyorum ya aslında birkaç gündür adet sancısı gibi birkaç saniye süren sancılarım oldu dün ilişki sırasında da karnımın alt kısmında biraz ağrı oldu yani kesin gelecek gözüyle baktım bugün bisey yok

Ilişki de ağrı kist belirtisi olabiliyor. Ama hiç belli olmaz . Iğnenin kaçıncı günü bugün? Ayy keske olsaaa . Hamilelikte sanci da oluyorr ilk baslarda

Öncelikle hamile olan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun evladınızı Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Kızlar regl olanlar bu ay ne yapıcaksınız?
Benim normalde rahim filmim vardı ama bu ay çekitrmicem, 4 gündür incir kürü uygulamaya başladım..

15 gün olmuş. 16 17 . Gun testte silik olani okumuştum sitede . Heveslendirmeyim yine seni kuzum . Bekle 2 güne olmassan yap yine bakalım.gogusler nasil
Pardon canım 16 sında olmuşum ya bence yoktur hissetmiyorum hicbir şey kendimi olmayacağına hazırladım zaten öncekiler kadar üzülmem..

Pardon canım 16 sında olmuşum ya bence yoktur hissetmiyorum hicbir şey kendimi olmayacağına hazırladım zaten öncekiler kadar üzülmem..
Üzülme canım. Ben test aldım ovulasyon .yarın yapmaya başlıcam bakalım.umidim yok tabi ama.sende alsan yapsan evde ayrıca takip etsen yumirtlamani evde bide . Doktorlar geç tespit edebiliyomus yumurtlamayı bazen.

Üzülme canım. Ben test aldım ovulasyon .yarın yapmaya başlıcam bakalım.umidim yok tabi ama.sende alsan yapsan evde ayrıca takip etsen yumirtlamani evde bide . Doktorlar geç tespit edebiliyomus yumurtlamayı bazen.
Ben ovulasyon testini 3 Ay önce falan aldım pko olduğu için sizin gibi değilim yani sürekli pik gösteriyor sonra çatladığını gösteriyor birkaç gün sonra yine pik oluyor elimde birsürü test öylece kaldı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…