Aminnn cümlemize nasip olsun inşallah en kısa zamanda ❤❤Insallah saglikli bir bebis haberi alirsin
Senin rahim filmi cekilecek mi canım bu ay da olmazsaÇok haklısın ben sana ınstagramdan atayım istersen o ürünü. Benim bu ay klomen sondu adetim de hala yok ağrılarımda geçti
InsAllah canim ya filmden korkuyorum da gerek kalmaz insAllah, sen de iyi yapmışsın onunla takip et bakalimHadi inşallah olur da gerek kalmaz filme..bende ovulasyon testi aldım bugün yapmaya başladım bakalım inşallah beceririm
Film korkulacak gibi bir şey değil ben yaptırdım sadece o gün biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak derece değilInsAllah canim ya filmden korkuyorum da gerek kalmaz insAllah, sen de iyi yapmışsın onunla takip et bakalim
Korkma filmden anestezili yaptır. Yatırmazsan biraz ağrı oluyor adet ağrısı gibi ama dayanılır yaniInsAllah canim ya filmden korkuyorum da gerek kalmaz insAllah, sen de iyi yapmışsın onunla takip et bakalim
Maddi açıdan bu ay yaptırmadı bakalım ileride umarımBence öncelikle rahim filmi çektirsen daha mantıklı en azından tüplerin açık mı değil mi öğrenirsin kafan rahat olur sonra diğer tedavileri yaparsın, ben kasımda oldum rahim filmi çok korkulacak bir şey değil
Oldum ben ama hayirlisi bakalimOldunmu cnm adet
Rahim filmini klomenden sonra mi istedi ? Daha once cektirmis miydin ?Yine klomen verdi canim bu ay da olmazsa bie daha ki ay rahim filmi dedi
Evet çekilecek adet olursam tabi bittikten sonraki gün gidecektimSenin rahim filmi cekilecek mi canım bu ay da olmazsa
Evet pahalı gerçekten bende mecbur özelde yaptım pandemiden dolayı devlete gidemedimMaddi açıdan bu ay yaptırmadı bakalım ileride umarım
Rahim filminden sonrada çok hamile kalan oluyormuş inşallah sende bu kişilerden olursunEvet pahalı gerçekten bende mecbur özelde yaptım pandemiden dolayı devlete gidemedim
İnşallah ama garip bir durum yaşadım bende anlamadım, buradaki ve tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallahRahim filminden sonrada çok hamile kalan oluyormuş inşallah sende bu kişilerden olursun
Acaba fiyatı nedir bende bu ay rahim filmi cektircemEvet pahalı gerçekten bende mecbur özelde yaptım pandemiden dolayı devlete gidemedim
700 TL ye yaptırdım genelde bu civardaymış sanırım özellerdeAcaba fiyatı nedir bende bu ay rahim filmi cektircem
Anladım teşekkür ederim yapacak birşey yok mecburuz700 TL ye yaptırdım genelde bu civardaymış sanırım özellerde
Birde acıyo mu anestezi yaptirdin mi700 TL ye yaptırdım genelde bu civardaymış sanırım özellerde
Canım bana mesela 1000 TL dedilerAnladım teşekkür ederim yapacak birşey yok mecburuz
Bizde kredi kartına yüklendik mecburen yeter ki bir evladımız olsun diye....Anladım teşekkür ederim yapacak birşey yok mecburuz
Yok benim gittiğim yer yeni cihaz kullanıyorlarmış anestezi orda yapmıyorlarmış yatıyorsun sedyeye alttan muayene gibi önce jel sürüyorlar sonra zaten doktor diyor bak şimdi ilacı bırakıcam diye ilaç içeriye girince hafif bir sızı oluyor adet sancısı gibi yumurtalığın sızlıyor sanki,sonra zaten tependen röntgenle bakıyorlar işlem bitti eve geldim gayet iyisin ama sonra teyzeme gitmiştim sancı baya arttı hep uzandım bilseydim çıkmazdım dışarı, ama sabah kalktığımda hiçbir şeyim yoktu yani korkmayın benceBirde acıyo mu anestezi yaptirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?