EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Maddi açıdan bu ay yaptırmadı bakalım ileride umarım

Yine klomen verdi canim bu ay da olmazsa bie daha ki ay rahim filmi dedi
Rahim filmini klomenden sonra mi istedi ? Daha once cektirmis miydin ?
Eger cektirmediysen kendini kasma benim gibi aci esigi dusuk bi insan bile anestezi almadan yaptiysa normal insanlar hayli hayli yapar . Beni doktorum zor ikna etti anestezisiz yapmaya damar yolu actirdim dedi agrin olursa soz uyutcam ama hafif bi siziyla bitti islem

Rahim filminden sonrada çok hamile kalan oluyormuş inşallah sende bu kişilerden olursun
İnşallah ama garip bir durum yaşadım bende anlamadım, buradaki ve tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Birde acıyo mu anestezi yaptirdin mi
Yok benim gittiğim yer yeni cihaz kullanıyorlarmış anestezi orda yapmıyorlarmış yatıyorsun sedyeye alttan muayene gibi önce jel sürüyorlar sonra zaten doktor diyor bak şimdi ilacı bırakıcam diye ilaç içeriye girince hafif bir sızı oluyor adet sancısı gibi yumurtalığın sızlıyor sanki,sonra zaten tependen röntgenle bakıyorlar işlem bitti eve geldim gayet iyisin ama sonra teyzeme gitmiştim sancı baya arttı hep uzandım bilseydim çıkmazdım dışarı, ama sabah kalktığımda hiçbir şeyim yoktu yani korkmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…