EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Benimde bugün lekelenme oldu gecen ay da böyle olmuştu 2 gün sonra adet olmustum adet olacağım yani benimde olmadı randevu aldım doktordan
Hayırlısı olsun canım.bekle yinede belli mi olur.allah hayırlısını versin.sende pko falan yoktu demi

Ben de kasim ayinda klomen kullandim ilk kullanisim igne vs olmadan catladi yumurtam ve o gun iliskiye girdik ama yarin adet gunum ne gebelik ne de adet belirtisi var bana akil.verin

Hayırlısı olsun canım.bekle yinede belli mi olur.allah hayırlısını versin.sende pko falan yoktu demi
Sağol canim yok pko falan ama geçen ayda 2 gün kahve leke gibi geldi sonra adet başladı bugun de az birsey geldi kahverengi yine kesildi sonra muhtemelen yarindan sonra olurum anlamadim neden böyle oluyor

Ben de kasim ayinda klomen kullandim ilk kullanisim igne vs olmadan catladi yumurtam ve o gun iliskiye girdik ama yarin adet gunum ne gebelik ne de adet belirtisi var bana akil.verin
Test al bence 1 gün daha bekle ya da fazla alabilirsen al başka test yapmaya inşallah en kısa zamanda Allah nasip etsin

Pko var bende iki defa klomenle gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı bu ay ilk defa iğne kullandım yarın test yapacam inşallah dualarınıza talibim
Bende de pko var bu ay 3. Kez kullandım gebelik falan hicbir şey olmadı gönlünü ferah tut bak en azından hamile kalabiliyosun iyi yönden düşün hep dualarımdasıniz Rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursun

Bende de pko var bu ay 3. Kez kullandım gebelik falan hicbir şey olmadı gönlünü ferah tut bak en azından hamile kalabiliyosun iyi yönden düşün hep dualarımdasıniz Rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursun
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide eksik birakmasin

Dediğim gibi oldu adet oldum bile kızlar, persembeye randevu aldım yine bir klomenli ay geliyor galiba

Sağol canim yok pko falan ama geçen ayda 2 gün kahve leke gibi geldi sonra adet başladı bugun de az birsey geldi kahverengi yine kesildi sonra muhtemelen yarindan sonra olurum anlamadim neden böyle oluyor
Kist varsa olabilir. Ama bekle adet gelmezse test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…