Hayırlısı olsun canım ya vardır bi hayır sabretKuzum ya dün adet oldum ben erken 2 gün.bugun ovulasyon testi alicam internetten gelsin bi an önce bide öyle denicem.sanirim ben yumurtlama günlerimi karistirdim
Canım bence test yap 4 gün az bir süre değil kiBenim normalde gecikme olmaz ama 4 gün oldu iğne etkisi bitmiştir demi rabbim bu ay kendiliğinden veriri size de bizde de
Hayırlısı olsun canım.bekle yinede belli mi olur.allah hayırlısını versin.sende pko falan yoktu demiBenimde bugün lekelenme oldu gecen ay da böyle olmuştu 2 gün sonra adet olmustum adet olacağım yani benimde olmadı randevu aldım doktordan
Sende durumlar nasıl dilekcim. Kaç gün oldu iğne yapaliHayırlısı olsun canım ya vardır bi hayır sabret
Test yapın biBen de kasim ayinda klomen kullandim ilk kullanisim igne vs olmadan catladi yumurtam ve o gun iliskiye girdik ama yarin adet gunum ne gebelik ne de adet belirtisi var bana akil.verin
Pko var bende iki defa klomenle gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı bu ay ilk defa iğne kullandım yarın test yapacam inşallah dualarınıza talibimHayırlısı olsun canım.bekle yinede belli mi olur.allah hayırlısını versin.sende pko falan yoktu demi
Inşallah hayırlı evlat versin allahPko var bende iki defa klomenle gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı bu ay ilk defa iğne kullandım yarın test yapacam inşallah dualarınıza talibim
Cümlemize inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinInşallah hayırlı evlat versin allah
Sağol canim yok pko falan ama geçen ayda 2 gün kahve leke gibi geldi sonra adet başladı bugun de az birsey geldi kahverengi yine kesildi sonra muhtemelen yarindan sonra olurum anlamadim neden böyle oluyorHayırlısı olsun canım.bekle yinede belli mi olur.allah hayırlısını versin.sende pko falan yoktu demi
Ay ben hiç saymıyorumSende durumlar nasıl dilekcim. Kaç gün oldu iğne yapali
Test al bence 1 gün daha bekle ya da fazla alabilirsen al başka test yapmaya inşallah en kısa zamanda Allah nasip etsinBen de kasim ayinda klomen kullandim ilk kullanisim igne vs olmadan catladi yumurtam ve o gun iliskiye girdik ama yarin adet gunum ne gebelik ne de adet belirtisi var bana akil.verin
Bende de pko var bu ay 3. Kez kullandım gebelik falan hicbir şey olmadı gönlünü ferah tut bak en azından hamile kalabiliyosun iyi yönden düşün hep dualarımdasıniz Rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursunPko var bende iki defa klomenle gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı bu ay ilk defa iğne kullandım yarın test yapacam inşallah dualarınıza talibim
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide eksik birakmasinBende de pko var bu ay 3. Kez kullandım gebelik falan hicbir şey olmadı gönlünü ferah tut bak en azından hamile kalabiliyosun iyi yönden düşün hep dualarımdasıniz Rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursun
Kist varsa olabilir. Ama bekle adet gelmezse test yapSağol canim yok pko falan ama geçen ayda 2 gün kahve leke gibi geldi sonra adet başladı bugun de az birsey geldi kahverengi yine kesildi sonra muhtemelen yarindan sonra olurum anlamadim neden böyle oluyor
Yaa bu ay rahatsın senn :) kafaya takmadın sankii :) yap bi test varsa merak ettim:)Ay ben hiç saymıyorumadetime 2 gün kaldı onu biliyorum ama hicbir belirtim yok göğüslerim de ağrımıyor
Aminn canım benimAmin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide eksik birakmasin
Evet canım şimdi uyandım bi test yapıp geliyorum ben rahattım da rüyalarımda hep test yapıp pozitif gördüm kan vermeye gittim falan bi yerden hep bir baskı illaki yaşadımYaa bu ay rahatsın senn :) kafaya takmadın sankii :) yap bi test varsa merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?