EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Erken gebelik testini keşke sabah yapsaydın ilk idrarla canım
Yapmadim meraktan . Bu merak beni delirtcek yarın sabah ilk idrarla normal test yapayım mı sence ? Bi de erken gebelik testi yanılma payı varmıdır ya göğüs agrım adet yaklaşınca azalıyor benim. Gene azaldı bugün. Sana üzülme diyorum kendim de farklı değilim :/

Canım bence yarın yapma bekle derim ben seninle adet gunumuz ayniydi dmi ayin 2 si bence azicik daha sabret bende bu ay bi dabir var hic sorma internetten coklu test aldim demistim ya daha 2 tanesini kullandim igneden sinraki gun kopkoyu ikinci cizgi vardi birde bugun yaotim hicbisey yok yarinda yapmayacağım içinde baya bi sabır var

Ay o ikinci çizgi görünce ne güzel oluyo demi :) canım ikisi değil 29 benim bat.sabir varsa bekle . Bende yok ama adet belirtimde var hamilelikte.

Söz ver kendine bekle canim bak ben bu ay hiçç yapmayacağım ayın 4 ünü bekliyorum geçerse yaparım üzülmek beklemekten daha çok yordu beni

Peki adet olcak gibi hissediyomuydun kendini hamile kaldığında göğüslerin falan acirmi senin adet öncesi ve hamileliğinde de acimismiydi eğer öyle oluyorsa
Yok canim bende hafif karın ve bacak ağrısı olur sadece adette ikisinde de hic belirti degisiklik hissetmemistim

Ay o ikinci çizgi görünce ne güzel oluyo demi :) canım ikisi değil 29 benim bat.sabir varsa bekle . Bende yok ama adet belirtimde var hamilelikte.
Hemde nasıl ınanır mısın gün boyu ne iş yapsam ikide bir teste bakıp durdum gerçeği kim bilir nasıl güzeldir ay senin çok az kalmış 1 gün daha sabredelim inşallah ya inşallah şuraya hamileyim yazalım ❤❤

Kuzum ya dün adet oldum ben erken 2 gün.bugun ovulasyon testi alicam internetten gelsin bi an önce bide öyle denicem.sanirim ben yumurtlama günlerimi karistirdim

Sizin ne oldu diğer kızlarda sonuç ne oldu benimde 4 gündür. Geçti adetim kendimi gebe gibi hissetmiyorum ama göğüslerimin ucu sızlıyor ve sıvı akıntım var pazartesi günü yada salı günü test yapmayı düşünüyorum

Malesef ben dün adet oldum 2 gün erken geldi . Ovulasyon testi sipariş ettim internetten 1 2 ay da öyle denicem bakalim

Benimde bugün lekelenme oldu gecen ay da böyle olmuştu 2 gün sonra adet olmustum adet olacağım yani benimde olmadı randevu aldım doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…