EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

İnşallah vardır bebiş ama benim de ilk klomen denememde gecikme olmuştu heveslenmeni istemem sonra biliyorum çok üzülüyoruz, rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah

Bence öncelikle rahim filmi çektirsen daha mantıklı en azından tüplerin açık mı değil mi öğrenirsin kafan rahat olur sonra diğer tedavileri yaparsın, ben kasımda oldum rahim filmi çok korkulacak bir şey değil

Ya hanımlar ben söylemiştim zaten rahim filmi çekildim şükür bir sıkıntı yok dedi doktor 4-5 gün önce lekelenmem oldu hafif kanlıydı sonra yine leke olarak devam etti ama yani çamaşırımda hiç bir şey yok anlamadım yine mi adet düzenim bozuldu kafayı yicem ya bir yeri düzeltirken bi daha ki ay tekrar başka sorun çıkıyor bunaldım artık gerçi bu sefer hiç ağlamadım üzülmedim ne yapayım ağlayınca da olmuyor

İnşallah vardır bebiş ama benim de ilk klomen denememde gecikme olmuştu heveslenmeni istemem sonra biliyorum çok üzülüyoruz, rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah
Inşallah tabiki Rabbim bu ay nasip ederse olur fazla umutlanıyorum zaten alıştım artık

Hadi ya Allah allah nasıl bi rahatsızlık bu ya . Allahım şifani versin inşallah . Herkesin bi derdi var.

Kızlar bugün adet günüm ama gelmiyor 3 gündür testte yaptım gölge bile çıkmadı tam adetlerim düzene girdi derken klomen yüzünden kist mı oluştu acaba kist gecikme yapar mı
Benim 2 gun gecikti bu ay sonra adet oldum ama doktora git derim kist varsa ilaca devam edemiyorsunuz bildigim kadariyla 2 gun daha bekle doktora git ardindan

Hadi ya Allah allah nasıl bi rahatsızlık bu ya . Allahım şifani versin inşallah . Herkesin bi derdi var.
Aynen oyle söylemiştim ya 55 gün adet olmadığımı bilirim ilaçlardan sonra çok şükür düzene girmişti bari 1 tane sağlıklı hayirli evlâdım olsa daha ne isterim ki Allahtan

Benim 2 gun gecikti bu ay sonra adet oldum ama doktora git derim kist varsa ilaca devam edemiyorsunuz bildigim kadariyla 2 gun daha bekle doktora git ardindan
Ben şuan glukofonden başka ilaç kullanmıyorum adetli bile olsam devam ediyorum o ilaç sayesinde duzenliydi adetim belki birkaç gün içinde gelir

Aynen oyle söylemiştim ya 55 gün adet olmadığımı bilirim ilaçlardan sonra çok şükür düzene girmişti bari 1 tane sağlıklı hayirli evlâdım olsa daha ne isterim ki Allahtan
Evet evet çok uzucu durum çok.tup bebek istemezsin demi kuzum ya gerçi yaşında genç daha Allahım versin bi an evvel inşallah ya. Herkes sorar yokmu bebek daha diye insanlar bilmez herkesin ne derdi var diye. Vallahi dua ediyorum hep.Ama iste dua da etsek onunda bi saati var.

Yok canım ya zaten rahim filminden sonra aşılama bile düşünmüyorum daha şimdiden çok yordu bu süreç beni ınstagramdan c life diye bi urun gördüm genelde kisti olanlar pko olanlar kullanıyor doktoruma da danıştım klomen kullanırken kullanma boş geçirdiğin ay olursa dene istersen demişti rahim filminden sonra ona başlamak istiyorum dediğim gibi bu aydan umudum yok bugün göğüs ağrılarım da başladı.. her önüne gelen bebek lafını söylemese belki de unutcam

Aynen öyle insanlara ne oluyorsa artık bu kadar sanki kendileri bakivercek bebeğe.
E kullan bakalım o ürünü. Bende bakayım bi faydaları nelermiş.
Belki de vesile olur ya hamile kalırsın.klomen daha kaç ay kullancanki

Çok haklısın ben sana ınstagramdan atayım istersen o ürünü. Benim bu ay klomen sondu adetim de hala yok ağrılarımda geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…