Devlette yaptırayım desem sıra almak gerekmiş birde virüsten korkuyorum gerçi kaderim de varsa virus her yerde bulurda özelde çok pahalıCanım bana mesela 1000 TL dediler
Inşallah Rabbim çabalarınızın karşılığını verirBizde kredi kartına yüklendik mecburen yeter ki bir evladımız olsun diye....
Dayanicaz artık yapacak birşey yok inşallah tez zmaanda hamile kalırız da eminim bu sıkıntıların hepsi hoş gelirYok benim gittiğim yer yeni cihaz kullanıyorlarmış anestezi orda yapmıyorlarmış yatıyorsun sedyeye alttan muayene gibi önce jel sürüyorlar sonra zaten doktor diyor bak şimdi ilacı bırakıcam diye ilaç içeriye girince hafif bir sızı oluyor adet sancısı gibi yumurtalığın sızlıyor sanki,sonra zaten tependen röntgenle bakıyorlar işlem bitti eve geldim gayet iyisin ama sonra teyzeme gitmiştim sancı baya arttı hep uzandım bilseydim çıkmazdım dışarı, ama sabah kalktığımda hiçbir şeyim yoktu yani korkmayın bence
Amin inşallah hep çok dua ediyorum ve sürekli yine hamile haberi alıyorum onlar için seviniyorum ama ne yapım içim burkuluyorDayanicaz artık yapacak birşey yok inşallah tez zmaanda hamile kalırız da eminim bu sıkıntıların hepsi hoş gelir
Ay bi şeyleri bende yaşıyorum daha birkaç ay önce evlenen kişiler çoktan hamile bu da imtihan geçecek elbet sabredelim inşallah ❤Amin inşallah hep çok dua ediyorum ve sürekli yine hamile haberi alıyorum onlar için seviniyorum ama ne yapım içim burkuluyor
inşallahAy bi şeyleri bende yaşıyorum daha birkaç ay önce evlenen kişiler çoktan hamile bu da imtihan geçecek elbet sabredelim inşallah ❤
Evet 1 kez klomen kullandim 2. Kez basladik yinr bu seferse olmazsa rahim filmi dedi .özelde mo cektirmistiniz acı eşiğim çok düşük değildir aslında ama kadın doğum olunca konu insan kasılır tabi napalim gerekirse cektirecegiz teşekkür ederimRahim filmini klomenden sonra mi istedi ? Daha once cektirmis miydin ?
Eger cektirmediysen kendini kasma benim gibi aci esigi dusuk bi insan bile anestezi almadan yaptiysa normal insanlar hayli hayli yapar . Beni doktorum zor ikna etti anestezisiz yapmaya damar yolu actirdim dedi agrin olursa soz uyutcam ama hafif bi siziyla bitti islem
Teşekkür ederim insAllah gerek kalmaz ama kalirsa da olacak tabiFilm korkulacak gibi bir şey değil ben yaptırdım sadece o gün biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak derece değil
Evet ozelde cektirdim 800 lira vermistik bulundugum sehirde 1 tane ozel olunca fiyata bindirmeler oluyor doktorun direk klomen vermesi de degisik tupler tikali ise sayet insallah degildir klomen bi ise yararmaz kiEvet 1 kez klomen kullandim 2. Kez basladik yinr bu seferse olmazsa rahim filmi dedi .özelde mo cektirmistiniz acı eşiğim çok düşük değildir aslında ama kadın doğum olunca konu insan kasılır tabi napalim gerekirse cektirecegiz teşekkür ederim
Kizlar adet oldum az once bu ayda umut kalmadiKızlar bu testi bugün öğlen uyanınca yapmıştım adetim 3 gündür gelmiyor saatler sonra silik çıkmış çok zor görünüyor kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek ama 3 gündür test yapıyorum diğerlerinde hicbir çizgi gölge bile yoktu dua edin inşallah olsun bu ay sağlıkla
Nasip canim uzulme Rabbim en vuzel.zamanda hayirli saglikli bi bebis nasip etsin insKizlar adet oldum az once bu ayda umut kalmadi
Aminnn bekledigim birşeydi çok üzülmedim ama insan 1 gün geçse bile acaba geç döllenme mı diye umut ediyorNasip canim uzulme Rabbim en vuzel.zamanda hayirli saglikli bi bebis nasip etsin ins
Bi bucuk senedir her adet oncesi ayninseyi yasiyorum canim insallah Rabbim gonlumuze ferahlik versin tevekkul edelim bizAminnn bekledigim birşeydi çok üzülmedim ama insan 1 gün geçse bile acaba geç döllenme mı diye umut ediyor
Çok üzüldümKizlar adet oldum az once bu ayda umut kalmadi
Bende öyle evlendigim günden beri çok istitorum eşim korumalık dedi ilk zamanlar iyiki onu dinlememişim en azından 1.5 senedir olmadığını biliyorum o zaman keşke korumasaydım pişmanlığı yaşayacaktımBi bucuk senedir her adet oncesi ayninseyi yasiyorum canim insallah Rabbim gonlumuze ferahlik versin tevekkul edelim biz
Inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤❤Çok üzüldümbu ayda kısmet değilmiş demek inşallah rahim filmi iyi gelir sana
Akan göz yaşlarımıza , ettiğimiz dualara rabbim elbet karşılık verecektir umudumuzu yitirmeyelim
Daha önce kendiliginden 2 doğumum olduğu için galiba önce klomenle hizlandiralim dedi bu ay da olmazsa rahim filmi cektirecegiz artik dedi belki son sezeryanda tüplerde tıkanma olmuş olabilirEvet ozelde cektirdim 800 lira vermistik bulundugum sehirde 1 tane ozel olunca fiyata bindirmeler oluyor doktorun direk klomen vermesi de degisik tupler tikali ise sayet insallah degildir klomen bi ise yararmaz ki
Çok pahalıymış gerçekten tıp fakültesinde cekmezler mi acabaEvet ozelde cektirdim 800 lira vermistik bulundugum sehirde 1 tane ozel olunca fiyata bindirmeler oluyor doktorun direk klomen vermesi de degisik tupler tikali ise sayet insallah degildir klomen bi ise yararmaz ki
Hmm anladim dogru bi yontem o zamanDaha önce kendiliginden 2 doğumum olduğu için galiba önce klomenle hizlandiralim dedi bu ay da olmazsa rahim filmi cektirecegiz artik dedi belki son sezeryanda tüplerde tıkanma olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?