EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Dayanicaz artık yapacak birşey yok inşallah tez zmaanda hamile kalırız da eminim bu sıkıntıların hepsi hoş gelir

Dayanicaz artık yapacak birşey yok inşallah tez zmaanda hamile kalırız da eminim bu sıkıntıların hepsi hoş gelir
Amin inşallah hep çok dua ediyorum ve sürekli yine hamile haberi alıyorum onlar için seviniyorum ama ne yapım içim burkuluyor

Amin inşallah hep çok dua ediyorum ve sürekli yine hamile haberi alıyorum onlar için seviniyorum ama ne yapım içim burkuluyor
Ay bi şeyleri bende yaşıyorum daha birkaç ay önce evlenen kişiler çoktan hamile bu da imtihan geçecek elbet sabredelim inşallah ❤

Evet 1 kez klomen kullandim 2. Kez basladik yinr bu seferse olmazsa rahim filmi dedi .özelde mo cektirmistiniz acı eşiğim çok düşük değildir aslında ama kadın doğum olunca konu insan kasılır tabi napalim gerekirse cektirecegiz teşekkür ederim

Kızlar bu testi bugün öğlen uyanınca yapmıştım adetim 3 gündür gelmiyor saatler sonra silik çıkmış çok zor görünüyor kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek ama 3 gündür test yapıyorum diğerlerinde hicbir çizgi gölge bile yoktu dua edin inşallah olsun bu ay sağlıkla

Eklentiler

• Screenshot_20201205-041325_Gallery.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 17
Evet ozelde cektirdim 800 lira vermistik bulundugum sehirde 1 tane ozel olunca fiyata bindirmeler oluyor doktorun direk klomen vermesi de degisik tupler tikali ise sayet insallah degildir klomen bi ise yararmaz ki

Kizlar adet oldum az once bu ayda umut kalmadi

Bi bucuk senedir her adet oncesi ayninseyi yasiyorum canim insallah Rabbim gonlumuze ferahlik versin tevekkul edelim biz
Bende öyle evlendigim günden beri çok istitorum eşim korumalık dedi ilk zamanlar iyiki onu dinlememişim en azından 1.5 senedir olmadığını biliyorum o zaman keşke korumasaydım pişmanlığı yaşayacaktım

Evet ozelde cektirdim 800 lira vermistik bulundugum sehirde 1 tane ozel olunca fiyata bindirmeler oluyor doktorun direk klomen vermesi de degisik tupler tikali ise sayet insallah degildir klomen bi ise yararmaz ki
Daha önce kendiliginden 2 doğumum olduğu için galiba önce klomenle hizlandiralim dedi bu ay da olmazsa rahim filmi cektirecegiz artik dedi belki son sezeryanda tüplerde tıkanma olmuş olabilir

Çok pahalıymış gerçekten tıp fakültesinde cekmezler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…