EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar az once özel hastaneyle konuştum 1800 tl istiyor anestezili istersem de 2000 tl... kadın doğum hastanesini aradım orada ucretsizmis bilgi alayım dedim pandemiden dolayı rahim filmi çektirmek yasaklanmış devlet yasak koymuş. Bende ozele o kadar para vermek istemiyorum bu ay adetim bitince süt ve maydanoz buharı deniycem kapalı tipleri açıyormuş ayrıca c life diye bir urun var ondan sipariş vericem 3 ay kadar kendime böyle bir zaman tanıdım hayırlısı artık....

Bekleyin 2000 tl nedir ya . 5 10 dakika surn bi islem . Kul hakkidir. Bekleyin . C life ben de aldim ama baslamak nasip olmadi bol su ve yuruyusu aksatma arkadasim bubsekilde hamis kalmisti. Insallah hic gerek kalmadan saglikli bi bebisin olur

Özel hastane değil de bu özel röntgen çeken yerler oluyor ya oraya bir sorun nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama görüntüleme merkezleri vardır belki oraya sorun bir de , yani ben baya lüks bir yere gittim de 700 verdim Allah aşkına 2000 ne demek

Bekleyin 2000 tl nedir ya . 5 10 dakika surn bi islem . Kul hakkidir. Bekleyin . C life ben de aldim ama baslamak nasip olmadi bol su ve yuruyusu aksatma arkadasim bubsekilde hamis kalmisti. Insallah hic gerek kalmadan saglikli bi bebisin olur
Çok haklısın Allah razı olsun eşim yaptıralım dedi ama ben istemedim günah o paraya gerçekten az çok fiyat araştırdım ilk defa böyle bir fiyat duydum tabi devlet yasak koyunca özellerde zaten mecburlar diyerek fiyatlar arttı bence .. yürüyüşü düzenli yapamam ama bol bol su icicem sen ne zaman başlayacaksın

Olduğum yerdeki kadın doğum hastanelerine yasak gelmiş koronodan dolayı tek bir hastane kalıyor o da özel işte 2000 tl dedi

Olduğum yerdeki kadın doğum hastanelerine yasak gelmiş koronodan dolayı tek bir hastane kalıyor o da özel işte 2000 tl dedi
Nerde oturuyorsun, dediğim yer sadece röntgen işleri ile ilgileniyorlar iyice araştır bir belki bulursun uygun fiyatlı

Nerde oturuyorsun, dediğim yer sadece röntgen işleri ile ilgileniyorlar iyice araştır bir belki bulursun uygun fiyatlı
Aydına bagli bir yerdeyim arastirmalarim sonucu devlet hastanesi cekmiyor kadin dogum hastaneside ters davrandı telde yasak varmış diye özellere de korkuyorum virüs çok yayıldı

Aydına bagli bir yerdeyim arastirmalarim sonucu devlet hastanesi cekmiyor kadin dogum hastaneside ters davrandı telde yasak varmış diye özellere de korkuyorum virüs çok yayıldı
Anladım canım hayırlısı olsun söylediğin bir kaç yöntem varmış onları denersin inşallah ihtiyacın kalmaz filme ve gebe kalırsın

Aminn inşallah buradan hayırlı haberlerimizi yazarız ❤❤
Ben de rahim filminden sonra lekelenme yaşadım dedim kesin yerleşme kanaması bilgiler hemen hemen o yöndeydi ama bugün adet oldum filmden sonra da gecikme yaşanıyormuş yani... artık üzülüp ağlamıyorum alıştım sanırım ve gebelik testi görmek bile istemiyorum midem bulanıyor onlardan sürekli negatif görmek de yordu beni

Suan sende benim gibisin bende ağlayıp üzülmüyorum çünkü değişen birşey olmuyor en azından ağlamakla kendimi yormuyorum Allabtan hayirlisini sagliklisini en kisa zamanda dileyelim olacak insallah

Kizlar bu ay durumlar nasil ben klomeni kullandim yarin kontrol var bakalim ama bu ay yine bi yumurtlama belirtisi yasamiyorim sanki ne ağrı ne sanci birşey yok

Kizlar bu ay durumlar nasil ben klomeni kullandim yarin kontrol var bakalim ama bu ay yine bi yumurtlama belirtisi yasamiyorim sanki ne ağrı ne sanci birşey yok
Yarın kontrolün varsa daha yaşamamak normal canım inşallah büyümüştür genelde çatlarken belirti hissediyorsun bende tedaviyi bıraktım c life sipariş vermiştim o geldi bugün ona başladım işe yarar inşallah

InsAllah canim yorumlar nasil o ürün için?

Herkes çok memnun ben daha önce klomen içerken doktoruma da sormuştum klomenle birlikte içme demişti artık başladım bakalım ne olacak sonuç
Hayırlı sonuçlar olsun ins canim ben de dün gittim doktor oh oh dedi 2 sagda 2 solda 4 tane yumurta olmus biri bile tutsa yeter bize bunlarda da artık hamilelik olmazsa rahim filmi dedi insAllah gerek kalmaz filme bakalim bekleyecegiz

Hayırlı sonuçlar olsun ins canim ben de dün gittim doktor oh oh dedi 2 sagda 2 solda 4 tane yumurta olmus biri bile tutsa yeter bize bunlarda da artık hamilelik olmazsa rahim filmi dedi insAllah gerek kalmaz filme bakalim bekleyecegiz
Ayy maşallah ya hiç o kadar yumurtam büyümedi benim hadi hayırlısıinsallah olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…