Bu arada yumurtlama zamani kahve acı asitli baharatlı şeyler birde ağrı kesici yasakAyy maşallah ya hiç o kadar yumurtam büyümedi benim hadi hayırlısıinsallah olur bu ay
Olacak Allahın izniyle bol bol dua oku yasin okuBende de ilk deneme de 1 tane büyümüştü bir tane de büyümemis olan var demisti bunda baya umutlandirdi beni ama bakalim
Sadece adetin 1. Günü ağrı kesici içerim onun dışında ne olursa olsun ilaç kullanmam kahve ve asitte sevmem pek hayırlısıya Allah ne zaman nasip ederse umarım tez zamanda olurBu arada yumurtlama zamani kahve acı asitli baharatlı şeyler birde ağrı kesici yasak
InsAllah canim hayırlı sağlıklı şekilde hepimize olsunOlacak Allahın izniyle bol bol dua oku yasin oku
Allah razı olsun senden.. femerabende istemiştim ama aşılama için verilen bi ilaç dedi rahim filminden sonra belki verecekti ama cektirmedimfilmi c life kullanıyorum inşallah olur bu ay hepimizinMerhaba kızlar. Uzun zamandır bir şey paylaşmadım ama yazdıklarınızı okudum ve hepimize dua ettimBildiğiniz gibi kasım ayı yumurtam oluşmadı adetim de gelmeyince söktürücü kullandım. Doktorum bu ay ilacımı değiştirdi Femara ya başlattı beni sanırım daha etkili bir ilaç. Umarım bu ay güzel haberler alırız...
Aynen oyle bu macundan umudum var Allahım izniyleİnşallah cnm. Umarım rahim filmine gerek kalmaz hastahaneye sağlam giren covidli çıkıyor çünkü maalesef...
Allah razı olsun senden.. femerabende istemiştim ama aşılama için verilen bi ilaç dedi rahim filminden sonra belki verecekti ama cektirmedimfilmi c life kullanıyorum inşallah olur bu ay hepimizin
Bu ay da kullanamadik vizelerime denk geldi ugrasamadim . Ama gelecek ay baslicam insallah baslamama gerek kalmaz ya.Çok haklısın Allah razı olsun eşim yaptıralım dedi ama ben istemedim günah o paraya gerçekten az çok fiyat araştırdım ilk defa böyle bir fiyat duydum tabi devlet yasak koyunca özellerde zaten mecburlar diyerek fiyatlar arttı bence .. yürüyüşü düzenli yapamam ama bol bol su icicem sen ne zaman başlayacaksın
Inşallah ya bende düzenli kullanamadım 2 gün aksattım yine devam ediyorum karın kısmında bi hareketlenme hafif sancı hissediyorum 23 yaşındayım benBu ay da kullanamadik vizelerime denk geldi ugrasamadim . Ama gelecek ay baslicam insallah baslamama gerek kalmaz ya.
Yasiniz kacti
Yasin cok iyi masallah bak hissetmissin de yumurtlamayi . Sen bol su ve yuruyusu de ihmal etme . Yuruyus cok onemli yumurtayi gelistirime acisindanInşallah ya bende düzenli kullanamadım 2 gün aksattım yine devam ediyorum karın kısmında bi hareketlenme hafif sancı hissediyorum 23 yaşındayım ben
Ya gerçekten yumurtlama oldu mu acaba genelde adetten 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum ama clifenin etkisiyle erkende olmuş olabilir artık sabahları yürüyüşe çıkıcam ihmal etmemem lazım bol su içiyorumYasin cok iyi masallah bak hissetmissin de yumurtlamayi . Sen bol su ve yuruyusu de ihmal etme . Yuruyus cok onemli yumurtayi gelistirime acisindan
Bi hareketlenmeler olmus demekkiYa gerçekten yumurtlama oldu mu acaba genelde adetten 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum ama clifenin etkisiyle erkende olmuş olabilir artık sabahları yürüyüşe çıkıcam ihmal etmemem lazım bol su içiyorum
Aminnn Allah razı olsun hepimize inşallah ❤❤Bi hareketlenmeler olmus demekkiinsallah Rabbim hayirli ugurlu saglikli imanli bi bebis nasip eder
Ben saldım artık beklemiyorumKizlar nasil gidiyor bu ay bekleyiş adet tarihleriniz yaklaşıyor mu?
Bekliyoreee bakalim 12 gun var bat eKizlar nasil gidiyor bu ay bekleyiş adet tarihleriniz yaklaşıyor mu?
Benim 16 gün var takvime göre cuma şansım yüksekmiş şimdi farkettim tutarsa tutar tutmazsa da Allah bilirBekliyoreee bakalim 12 gun var bat e
Benim 16 gün var takvime göre cuma şansım yüksekmiş şimdi farkettim tutarsa tutar tutmazsa da hayirli
Hayirli haberler aliriz insallahBenim 16 gün var takvime göre cuma şansım yüksekmiş şimdi farkettim tutarsa tutar tutmazsa da Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?