EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Bu arada yumurtlama zamani kahve acı asitli baharatlı şeyler birde ağrı kesici yasak
Sadece adetin 1. Günü ağrı kesici içerim onun dışında ne olursa olsun ilaç kullanmam kahve ve asitte sevmem pek hayırlısıya Allah ne zaman nasip ederse umarım tez zamanda olur

Merhaba kızlar. Uzun zamandır bir şey paylaşmadım ama yazdıklarınızı okudum ve hepimize dua ettimBildiğiniz gibi kasım ayı yumurtam oluşmadı adetim de gelmeyince söktürücü kullandım. Doktorum bu ay ilacımı değiştirdi Femara ya başlattı beni sanırım daha etkili bir ilaç. Umarım bu ay güzel haberler alırız...

Allah razı olsun senden.. femerabende istemiştim ama aşılama için verilen bi ilaç dedi rahim filminden sonra belki verecekti ama cektirmedimfilmi c life kullanıyorum inşallah olur bu ay hepimizin

İnşallah cnm. Umarım rahim filmine gerek kalmaz hastahaneye sağlam giren covidli çıkıyor çünkü maalesef...
Allah razı olsun senden.. femerabende istemiştim ama aşılama için verilen bi ilaç dedi rahim filminden sonra belki verecekti ama cektirmedimfilmi c life kullanıyorum inşallah olur bu ay hepimizin

Aynen oyle bu macundan umudum var Allahım izniyle

Bu ay da kullanamadik vizelerime denk geldi ugrasamadim . Ama gelecek ay baslicam insallah baslamama gerek kalmaz ya.
Yasiniz kacti

Bu ay da kullanamadik vizelerime denk geldi ugrasamadim . Ama gelecek ay baslicam insallah baslamama gerek kalmaz ya.
Yasiniz kacti
Inşallah ya bende düzenli kullanamadım 2 gün aksattım yine devam ediyorum karın kısmında bi hareketlenme hafif sancı hissediyorum 23 yaşındayım ben

Inşallah ya bende düzenli kullanamadım 2 gün aksattım yine devam ediyorum karın kısmında bi hareketlenme hafif sancı hissediyorum 23 yaşındayım ben
Yasin cok iyi masallah bak hissetmissin de yumurtlamayi . Sen bol su ve yuruyusu de ihmal etme . Yuruyus cok onemli yumurtayi gelistirime acisindan

Yasin cok iyi masallah bak hissetmissin de yumurtlamayi . Sen bol su ve yuruyusu de ihmal etme . Yuruyus cok onemli yumurtayi gelistirime acisindan
Ya gerçekten yumurtlama oldu mu acaba genelde adetten 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum ama clifenin etkisiyle erkende olmuş olabilir artık sabahları yürüyüşe çıkıcam ihmal etmemem lazım bol su içiyorum

Ya gerçekten yumurtlama oldu mu acaba genelde adetten 2 hafta sonra oluyor diye biliyorum ama clifenin etkisiyle erkende olmuş olabilir artık sabahları yürüyüşe çıkıcam ihmal etmemem lazım bol su içiyorum
Bi hareketlenmeler olmus demekki insallah Rabbim hayirli ugurlu saglikli imanli bi bebis nasip eder

Benimde 8 gün var bakalim ne olacak bu ay ki 4 yumurtayi da degenlendiremediysem yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…