EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Kızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak

Kızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
Merhaba canım benimde başıma gelmişti hatta çok üzülmüştüm büyümedi diye birkaç gün sonra tekrar gittiğimde büyümüştü iğne oldum dert etme hiçAllahın izniyle buyur

Merhaba canım benimde başıma gelmişti hatta çok üzülmüştüm büyümedi diye birkaç gün sonra tekrar gittiğimde büyümüştü iğne oldum dert etme hiçAllahın izniyle buyur
İçime su serptin inanki
Önceki tedavilerdede 13.14. Gün güzel boyutta oluyordu yumurtalarım
Pcos olduğu için geç büyüyor

İçime su serptin inanki
Önceki tedavilerdede 13.14. Gün güzel boyutta oluyordu yumurtalarım
Pcos olduğu için geç büyüyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çok araştırma yapıyordum bi umut aramak için.. 3 kere denedim dediğin gibi önceki aylarda daha hızlı büyümüştü sonra geç büyüdü tam hatırlamıyorum canım önceki sayfalarda vardı arkadaşlarla konuşmuştuk benimde pko var sanırım benimde 11 le 13 falandı ama büyüyor yani dert etme

Ayninşallah canım
Yarın yazarım kaç olmuşlar diye

Canım bugün 13. günü ilacı zaten beş gün kullanmıştım az önce uygulamada hala büyümemiş 13 ve 11 yani
Klomeni iki gün daha kullanayım bazen 17 güne kadar anca büyüyorlar bazısında
Olsun hiç canını sıkma daha da büyümezse sonraki ay tekrar denersin önemli olan kist olmaması

Olsun hiç canını sıkma daha da büyümezse sonraki ay tekrar denersin önemli olan kist olmaması
Ya bir de devlette baktırdım yani kendi doktorum değildi adam hani zaten biliyorsun devleti çok büyümüş dedi 13 hala dedi. Sen yinede ilişki yaşa dedi eşimde bu kadar yani hiçbir şey demedi böyle savsaklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…