Inşallah tutar canım yaBenimde 8 gün var bakalim ne olacak bu ay ki 4 yumurtayi da degenlendiremediysem yapacak birşey yok
InsAllah hepimizin tutsun canim hayırlı şekilde yeni yıla umutla baslayalimInşallah tutar canım ya
Aminn rabbim kalbimize göre versin ❤InsAllah hepimizin tutsun canim hayırlı şekilde yeni yıla umutla baslayalim
Merhaba canım benimde başıma gelmişti hatta çok üzülmüştüm büyümedi diye birkaç gün sonra tekrar gittiğimde büyümüştü iğne oldum dert etme hiçAllahın izniyle buyurKızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
İçime su serptin inankiMerhaba canım benimde başıma gelmişti hatta çok üzülmüştüm büyümedi diye birkaç gün sonra tekrar gittiğimde büyümüştü iğne oldum dert etme hiçAllahın izniyle buyur
Senin kaç ml di kaçıncı günde ilk kontrolünMerhaba canım benimde başıma gelmişti hatta çok üzülmüştüm büyümedi diye birkaç gün sonra tekrar gittiğimde büyümüştü iğne oldum dert etme hiçAllahın izniyle buyur
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çok araştırma yapıyordum bi umut aramak için.. 3 kere denedim dediğin gibi önceki aylarda daha hızlı büyümüştü sonra geç büyüdü tam hatırlamıyorum canım önceki sayfalarda vardı arkadaşlarla konuşmuştuk benimde pko var sanırım benimde 11 le 13 falandı ama büyüyor yani dert etmeİçime su serptin inanki
Önceki tedavilerdede 13.14. Gün güzel boyutta oluyordu yumurtalarım
Pcos olduğu için geç büyüyor
Ayninşallah canımSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende çok araştırma yapıyordum bi umut aramak için.. 3 kere denedim dediğin gibi önceki aylarda daha hızlı büyümüştü sonra geç büyüdü tam hatırlamıyorum canım önceki sayfalarda vardı arkadaşlarla konuşmuştuk benimde pko var sanırım benimde 11 le 13 falandı ama büyüyor yani dert etme
Tamam hayırlı haberler alırsın inşallah kaçıncı denemen? Ne kadarlık evlisinAyninşallah canım
Yarın yazarım kaç olmuşlar diye
1,5 yıllıkTamam hayırlı haberler alırsın inşallah kaçıncı denemen? Ne kadarlık evlisin
Aynı durumdayız inşallah bu ay olur senin1,5 yıllık
3.denemem
Benim de öyleydi merak etme. Asıl ilaç bittikten sonra büyüyorlarİçime su serptin inanki
Önceki tedavilerdede 13.14. Gün güzel boyutta oluyordu yumurtalarım
Pcos olduğu için geç büyüyor
Canım bugün 13. günü ilacı zaten beş gün kullanmıştım az önce uygulamada hala büyümemiş 13 ve 11 yaniBenim de öyleydi merak etme. Asıl ilaç bittikten sonra büyüyorlar
Canım bugün 13. günü ilacı zaten beş gün kullanmıştım az önce uygulamada hala büyümemiş 13 ve 11 yaniAynı durumdayız inşallah bu ay olur senin
Peki canım kaçıncı günü 15:16 milim ya da 17 milim oldularBenim de öyleydi merak etme. Asıl ilaç bittikten sonra büyüyorlar
Olsun hiç canını sıkma daha da büyümezse sonraki ay tekrar denersin önemli olan kist olmamasıCanım bugün 13. günü ilacı zaten beş gün kullanmıştım az önce uygulamada hala büyümemiş 13 ve 11 yani
Klomeni iki gün daha kullanayım bazen 17 güne kadar anca büyüyorlar bazısında
Sence kullanayım dimi klomeni yani zaten 13ml büyüsün 17 olsun en dazla büyür kist olmaz belkiOlsun hiç canını sıkma daha da büyümezse sonraki ay tekrar denersin önemli olan kist olmaması
Ya bir de devlette baktırdım yani kendi doktorum değildi adam hani zaten biliyorsun devleti çok büyümüş dedi 13 hala dedi. Sen yinede ilişki yaşa dedi eşimde bu kadar yani hiçbir şey demedi böyle savsaklar gibiOlsun hiç canını sıkma daha da büyümezse sonraki ay tekrar denersin önemli olan kist olmaması
Doktoruna danış bence belki bu ay hayır diyecek ayrıca tekrar kontrole gitmen gerekecekSence kullanayım dimi klomeni yani zaten 13ml büyüsün 17 olsun en dazla büyür kist olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?