Ya devlet hastanesi insani başından gönderiyor özelde en azından rahatca mesaj atıp birşey sorabiliyorsun 13 mm yumurtaya nasıl çok büyümüş diyebilir kiYa bir de devlette baktırdım yani kendi doktorum değildi adam hani zaten biliyorsun devleti çok büyümüş dedi 13 hala dedi. Sen yinede ilişki yaşa dedi eşimde bu kadar yani hiçbir şey demedi böyle savsaklar gibi
Pardon klavye hatası çok büyümemiş dediYa devlet hastanesi insani başından gönderiyor özelde en azından rahatca mesaj atıp birşey sorabiliyorsun 13 mm yumurtaya nasıl çok büyümüş diyebilir ki
Canım doktorum da uzak yani uzak derken başka bir şehirde biz evimize geldik yani yasaklarda olduğu için çok çıkamıyoruz o yüzden şey hani bilmiyorum ya yani üç gün daha kullanayım ne kadar büyüyecek ki zaten hadi 18 falan olsun büyümezse de Allah büyükDoktoruna danış bence belki bu ay hayır diyecek ayrıca tekrar kontrole gitmen gerekecek
Peki doktoruna mesaj atıp arama şansın yok mu çok büyütüp kiste çevirirse birde kisti yok etmek için 1 ay uğraşacaksınCanım doktorum da uzak yani uzak derken başka bir şehirde biz evimize geldik yani yasaklarda olduğu için çok çıkamıyoruz o yüzden şey hani bilmiyorum ya yani üç gün daha kullanayım ne kadar büyüyecek ki zaten hadi 18 falan olsun büyümezse de Allah büyük
Canım benim önceki tedavilerimde üç tane daha tedavi oldum bu dördüncü ben yanlış söylemişim sana kist olduğu iki tanesinde o kistleri de adetle beraber attım yani ben de kalıcı olmuyor yaşında çok genç olduğu için başka hiçbir sorun yok PCOs dışındaPeki doktoruna mesaj atıp arama şansın yok mu çok büyütüp kiste çevirirse birde kisti yok etmek için 1 ay uğraşacaksın
Tekrar bu devlete kontrole de gitmek istemiyorumPeki doktoruna mesaj atıp arama şansın yok mu çok büyütüp kiste çevirirse birde kisti yok etmek için 1 ay uğraşacaksın
Anladım Canım ben tedaviyi bıraktım mesela bu süreç beni çok yordu glukofen kullanıyorum pko için onun dışında artık gitmiyorum doktoraCanım benim önceki tedavilerimde üç tane daha tedavi oldum bu dördüncü ben yanlış söylemişim sana kist olduğu iki tanesinde o kistleri de adetle beraber attım yani ben de kalıcı olmuyor yaşında çok genç olduğu için başka hiçbir sorun yok PCOs dışında
ya canım o kadar sıkıldı ki cumartesi gününe kadar büyür mü acabaAnladım Canım ben tedaviyi bıraktım mesela bu süreç beni çok yordu glukofen kullanıyorum pko için onun dışında artık gitmiyorum doktora
Bana doktorum 14 . Gun gel demisti gittigimde tam buyume olmustu 10. Gun henuz erken sen yuruyus yap gunluk bol su ic buyur ins dert etmeKızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
Ben de bu aydan sonra birakicam ya daraldim gerildim 3. Ayim bu klomenle bi iki ay ara vericem nasipAnladım Canım ben tedaviyi bıraktım mesela bu süreç beni çok yordu glukofen kullanıyorum pko için onun dışında artık gitmiyorum doktora
İnşallah canım 16.güne kadar bekliyim anca yaniBana doktorum 14 . Gun gel demisti gittigimde tam buyume olmustu 10. Gun henuz erken sen yuruyus yap gunluk bol su ic buyur ins dert etme
Aynen adetlerin duzenli mi canimİnşallah canım 16.güne kadar bekliyim anca yani
Yok canım 34 -35 güde bazen 30 günde oluyorumAynen adetlerin duzenli mi canim
O sıkıntıları çok yaşadım benimle birlikte eşim de yaşadı tabi yapması zor olsada dusunmemeye çalış birşeylerle uğraş ama elinden geldiği kadar düşünmeBende
ya canım o kadar sıkıldı ki cumartesi gününe kadar büyür mü acaba
Ben de öyle yaptım c life ona başladım dün akintim yoğundu inşallah büyüyüp çatlamıştırBen de bu aydan sonra birakicam ya daraldim gerildim 3. Ayim bu klomenle bi iki ay ara vericem nasip
Umarım büyürlerse bu Ay boşuna ilaç kullanmamış olurum canım benimO sıkıntıları çok yaşadım benimle birlikte eşim de yaşadı tabi yapması zor olsada dusunmemeye çalış birşeylerle uğraş ama elinden geldiği kadar düşünme
Allahtan umut kesilmez hayırlısını sagliklisini versin inşallahUmarım büyürlerse bu Ay boşuna ilaç kullanmamış olurum canım benim
Cuma’ya kadar bekliyim
Insallah yaaaBen de öyle yaptım c life ona başladım dün akintim yoğundu inşallah büyüyüp çatlamıştır
Tamam sen mutlaka kontrolune git buyumemis olmasi normal su anYok canım 34 -35 güde bazen 30 günde oluyorum
Bazı aylarda 27-25-28
Tmm canımTamam sen mutlaka kontrolune git buyumemis olmasi normal su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?