EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Ya devlet hastanesi insani başından gönderiyor özelde en azından rahatca mesaj atıp birşey sorabiliyorsun 13 mm yumurtaya nasıl çok büyümüş diyebilir ki

Doktoruna danış bence belki bu ay hayır diyecek ayrıca tekrar kontrole gitmen gerekecek
Canım doktorum da uzak yani uzak derken başka bir şehirde biz evimize geldik yani yasaklarda olduğu için çok çıkamıyoruz o yüzden şey hani bilmiyorum ya yani üç gün daha kullanayım ne kadar büyüyecek ki zaten hadi 18 falan olsun büyümezse de Allah büyük

Peki doktoruna mesaj atıp arama şansın yok mu çok büyütüp kiste çevirirse birde kisti yok etmek için 1 ay uğraşacaksın

Peki doktoruna mesaj atıp arama şansın yok mu çok büyütüp kiste çevirirse birde kisti yok etmek için 1 ay uğraşacaksın
Canım benim önceki tedavilerimde üç tane daha tedavi oldum bu dördüncü ben yanlış söylemişim sana kist olduğu iki tanesinde o kistleri de adetle beraber attım yani ben de kalıcı olmuyor yaşında çok genç olduğu için başka hiçbir sorun yok PCOs dışında

Anladım Canım ben tedaviyi bıraktım mesela bu süreç beni çok yordu glukofen kullanıyorum pko için onun dışında artık gitmiyorum doktora

Kızlar merhaba önceliklr
5 gün günde iki adet klomen kullandım
10.gün kontrole gittim sağda iki yumurtam olmuş
Biri 11 biri 13 ml. Sizce normal mi bu bğyüme uygun mu
Yarın tekrar kontrolüm var 13.gün olacak
Bana doktorum 14 . Gun gel demisti gittigimde tam buyume olmustu 10. Gun henuz erken sen yuruyus yap gunluk bol su ic buyur ins dert etme

O sıkıntıları çok yaşadım benimle birlikte eşim de yaşadı tabi yapması zor olsada dusunmemeye çalış birşeylerle uğraş ama elinden geldiği kadar düşünme
Umarım büyürlerse bu Ay boşuna ilaç kullanmamış olurum canım benim
Cuma’ya kadar bekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…