- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Nerden anladın normal olduğunu canımTamam sen mutlaka kontrolune git buyumemis olmasi normal su an
13-15 arası CnmPeki canım kaçıncı günü 15:16 milim ya da 17 milim oldular
Ay inşallh benimde büyürler yarın 15.gün ama kontrole gidemicem13-15 arası Cnm
Adet olma suren uzun yumurtalarin gec buyuyor da olabilir bi de zaten doktor benim adetlerim normal oldugunda bile 14. Gun gel demisti gittim 2 gun sonra tekrar gel dedi yani gelisim suresi normal bu araliklardaNerden anladın normal olduğunu canım
Anladık canım yarın 15.günüm ama kontrole gidemicem bilmiyorum nasıl olur yaniAdet olma suren uzun yumurtalarin gec buyuyor da olabilir bi de zaten doktor benim adetlerim normal oldugunda bile 14. Gun gel demisti gittim 2 gun sonra tekrar gel dedi yani gelisim suresi normal bu araliklarda
Ama büyümüşse doktor çatlatma iğnesi vurmalı. Tabi kendiliğinden çatlamıyorsaAnladık canım yarın 15.günüm ama kontrole gidemicem bilmiyorum nasıl olur yani
İn canım kendinden çatladığını hiç test etmedik hep çatlatma iğnesi yaptıkYarın gitmeye çalışacağımAma büyümüşse doktor çatlatma iğnesi vurmalı. Tabi kendiliğinden çatlamıyorsa
Canım valla sende yoktun piyasada :) buralardayim :) ne var ne yok varmı bebek :) ben adet oldum bu ay yine
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemişTamam sen mutlaka kontrolune git buyumemis olmasi normal su an
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemişAynı durumdayız inşallah bu ay olur senin
Doktordan doktora farkediyor cok . Bana bi defasinda adetim gecikmisti adam dediki sen yumurtlamamassin ondan adet olmadin hemen ozele gittim nasil kotu oldum doktor stres yapmissin herhalde bi iki gune adet olursun merak etme dedi iki sonra kendiliginden oldum her kotu seyi kafaya takmamak lazim doktorlarda o anki moduna gore insana bi tuhaf davraniyorCanım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş
Bana devletteki bugğn küçülmüş yumurtan demişti hiç yani bakmayı bilmiyorlar devlette
Iyi bir doktora gelmek şans meselesi çok stres yapma güvendiğin doktoru da bırakmaCanım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş
Bana devletteki bugğn küçülmüş yumurtan demişti hiç yani bakmayı bilmiyorlar devlette
Canım valla sende yoktun piyasada :) buralardayim :) ne var ne yok varmı bebek :) ben adet oldum bu ay yine
Yok canım ben artık gitmicem doktora . Biraktim . Ben her aşamadan geçtim artık beklemek den başka biseu yok bana. Olursa olur olmazsa olmaz diyoruz artık.tupler temiz kistlerde alındı.bende seni göremedim bir kac gündür adete 3 gün var bakalim ama kasıklarda ağrı var adet olacam galiba neden tutmuyo anlamadim bu ay da olmazsa rahim filmi demişti sen bu ay gidecek misin doktora
Öyle canim tabi tamamen nasip hayırlı sekilde gelsinler insAllahYok canım ben artık gitmicem doktora . Biraktim . Ben her aşamadan geçtim artık beklemek den başka biseu yok bana. Olursa olur olmazsa olmaz diyoruz artık.tupler temiz kistlerde alındı.
Evet olursan hamile yaz mutlaka . Bak 3 3 arkadaşım var birşeyleri yok hastalıkları . 13 15 aylarda falan hamile kaldılar. Yani Allah nasip etmiyor
Degerlendir bugunu canimÖyle canim tabi tamamen nasip hayırlı sekilde gelsinler insAllaholursa haber ederim tabi yumurtlama da ki dolgunluk gibi bi kasik agrisi var bugün bakalim nasip
Yok canim benim adete 2 gün var ama.bugun yumurtlama zamaninda yaşadığımız gibi ağrılar varDegerlendir bugunu canim
Olsun yine de bos gecmeYok canim benim adete 2 gün var ama.bugun yumurtlama zamaninda yaşadığımız gibi ağrılar var
Belli olmaz canim bos gecmeYok canim benim adete 2 gün var ama.bugun yumurtlama zamaninda yaşadığımız gibi ağrılar var
Inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar versin belki de bebek vardırYok canim benim adete 2 gün var ama.bugun yumurtlama zamaninda yaşadığımız gibi ağrılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?