EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Yok galiba canim yine geçen ay gibi oluyor galiba 2 gündür hafif bi lekelenme geldi peceteye muhtemelen yarin adet olurum
Akla getirmemek en iyisi.. benimde sol kasığımda batma oluyor catlatma iğnesinden sonra da böyle bir ağrı olmuştu acaba şimdi mı çatlıyor bilmiyorum adete 8 gün var

Hep bi umut verme gibi oluyor beklentiye giriyor insan ama yerlesme kanamasidir ins
Malesef canim adet oldum gecen ay klomeni ictigimde de böyle olmuştu o yüzden umutlanmamistim zaten biz neden tutturamiyoruz onu anlamadim yumurtalama testi ile takip etmeyi düşünüyorum bu ay da

Akla getirmemek en iyisi.. benimde sol kasığımda batma oluyor catlatma iğnesinden sonra da böyle bir ağrı olmuştu acaba şimdi mı çatlıyor bilmiyorum adete 8 gün var
Bu ay iğne olmadin dimi belki de yumurtlama günlerimiz normal degil yakalayamiyoruz sen değerlendir yine kaçırma

Kızlar neler yapıyorsunuz? Bayadır sessiz kaldık Bişey sorucam size bu ay yumurtam büyüdü femarayla çok şükür. Çatlatma İğnesi vuruldum tam 1 hafta önce ama hiç bir değişiklik yok bende. İlk vurulmamda baya kasık ağrıları çekiyordum göğüs ağrısı fln. Sizce normal mi hiç etkisİni hissetmemem?

Merhaba benim adetime 4 gün kaldı beklemedeyim hicbir belirtim yok. Catlatma iğnesi 3 kere oldum sadece bir kere çok şancı çektim bence belirti olması ya da olmaması hamileliligi belirlemiyor inşallah bu ay güzel haberler alırsın

Canım biz aynıyız tik yok hala :) ben vurulduğum zaman da hiç bir belirti olmamıştı bende .bir kere vuruldum zaten.onda da çok iyi yumurtalar falan dedi doktor ama hamilelik olmamıştı

Hayırlısı artık ne diyelim. Bir de benim yumurtam çatladı ama ona rağmen yumurtalıklarımda yine baskı ve ağrı oluyor. Sizde de oluyor muydu? Sanırım diğer yumurtalarda hafif büyüdüklerinden baskı yapıyorlar

Olabilir belkide hamilelik olucaktir inşallah . Bende de oluyor her ay hemde

Kizlar nasil durumlar? Benim adet dün bitti ama sanki yumurtlama donemi agrisi gibi kasik bel ağrısı oldu adet bitiminde olmasi tuhaf degil mi acaba yumurtalar catlamayip kiste falan dönüşmüş olabilir mi ki?

Kizlar nasil durumlar? Benim adet dün bitti ama sanki yumurtlama donemi agrisi gibi kasik bel ağrısı oldu adet bitiminde olmasi tuhaf degil mi acaba yumurtalar catlamayip kiste falan dönüşmüş olabilir mi ki?
Beklemedeyim ben adete 3 gün var. Göğüslerim ağırmaya başladı. Adet olucam galiba

canım selam son durumun nedir? Bende femaraya başladımda merak ettim senin sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…