EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Benimde yarin yumurta kontrolüm var canim. İnşallah istenen büyüklüğe gelmiştir. Olmama sebebini sordun mu peki ya da siz mi degerlendiremediniz çatlama sonrasını?
Değerlendirdik gayet güzel aslında ama nasip değilmiş.Bu ay da olmazsa doktoruma danışıp rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Bir kere klomen kullandım 2. Femaram. Sanırım 6 ay kullanılıyormuş bu ilaçlar. Sonrası Allah kerim artık

Benimde yarin yumurta kontrolüm var canim. İnşallah istenen büyüklüğe gelmiştir. Olmama sebebini sordun mu peki ya da siz mi degerlendiremediniz çatlama sonrasını?
Gittin mi cnm bugün kontrole? Ben yeni geldim henüz 12 mm olmuş ptesi yine gidicem kontrole. Bi de şey fark ettim yine sağ yumurtalığımda oluşmuş. 3. Denemem hep sağda demek sol sıkıntılı

Gittin mi cnm bugün kontrole? Ben yeni geldim henüz 12 mm olmuş ptesi yine gidicem kontrole. Bi de şey fark ettim yine sağ yumurtalığımda oluşmuş. 3. Denemem hep sağda demek sol sıkıntılı
yok canım akşam üstü kontrolüm. Bakalım bana ne diyecek. Bende de yumurtanın büyüdüğüne dair i belirti bile yok yani hissetmiyorum gerçi hissedebiliyormuyuz onu da bilmiyorum. :) Akşama yazarım mutlaka. Pazartesi iğne falan mı vericekmiş peki?

Ben mesela bu ay dedim kesin büyüdü çünkü kasıklarımda batma fln oluyordu ama 12 mm sadece. Belli olmuyor yani belirtiye takılma. Bakalım ptesi büyürse iğne vurur. Geçen ay hemen büyümüştü bu ay uğraştıracak beni sanki

inşallah rabbim çok bekletmeden verir mucizelerimizi :)

Bende hala hamile kalamadım
Üzülme canim vaktini bekliyorlar. Bende adet olmayi bekliyorum 3 gündür peceteye gelen lekelenme oluyor yine geçen aylarda da olmuştu bu sefer sadece göğüs sizlamasi çok yasadim 1 haftadir cok fena o yüzden umutlanmistim ama yine yok galiba nasip ne yapalim hayırlı şekilde olsun insAllah

Yaa inşallah vardır sende belki geç döllenme falandır ben artık çok yoruldum neyi nasıl yapacağımı şaşırdım

Yaa inşallah vardır sende belki geç döllenme falandır ben artık çok yoruldum neyi nasıl yapacağımı şaşırdım
Nasip bekleyecem bakalim canim daha gelmedi ama gelir eger adet olacaksam bugün. Sen clife baslamistin onda durum ne oldu

Kızlar merhaba ne durumdasınız??
Merhaba canım. Normalde son doktor kontrolünde yumurtlama oldu ama ayırt edici boyutta olmadığı için diğerlerinden dedi ki bu aydan geçti çatlama olmayabilir. Hatta çok üzüldüm çünkü 2 ay önce de boşa geçmişti. Ama 5 gün sonra fln yoğun akıntı geldi anladım ki büyüdü de çatlicak 2 gün sonra yoğun kasık ve yumurtalık ağrım oldu değerlendirdik biz de. Değerlendirdkten 2 gün sonra göğüs ağrılarım başladı yavaştan.Anladım ki gerçekten çatladı. Şuan adete 5 gün var Bekliyorum bakalım ne olur

Ayyy hadi inşallah ya bu ay Rabbim sevindirsin sizi yaz buraya sonuc ne olacak bakalım

Kızlar merhaba ne durumdasınız??
Valla ben de hala beklemedeyim, eşim de test yaptı şükür ki bir sorun çıkmadı şimdi ben de tekrar iğne vuruldum ve inofolic combi şase verdi doktor onu kullanmaya başladım nerdeyse bir sene olacak deneyeli bakalım rabbim hepimize bir an önce nasip etsin beklemek çok zor

Ah nasıl zor nasıl... Bende doktor değiştirmek istiyorum aşılamadan önce başka yollar elbet vardır klomen yumurta büyüttü iğne çatlardı ama gebelik olmadi 2 aydır c life kullanıyorum biraz daha bekleyeceğim sonrası Allah kerim

Eşin hiç gitti mi peki doktora, bende eğer bu seferde olmasa başka bir doktora gideceğim zaten fiyatlar da uçmuş ilaçlar desen aynı şekil pahalı ... herkes aynı şeyi diyor stres yapma , elimde değil nasıl stres yapmayayım ki sürekli aklımda olan bir şey alt komşum da yeni doğum yapmış bebeğin ağlama sesleri falan hep geliyor yatak odasına duyuyoruz yani gel de unut bebek fikrini

Eşimde test verdi bir sıkıntı yok benimde pko yüzünden olmuyor zaten dediğin gibi her yerde fiyatlar arttı rahim filminden 2000 tl isteyince bende ara verdim herkes kafana takma diyor da benimde yan komşumun bebeği uyanıyor sürekli yatak orasından duyuyorum acaba birgün bende bebeğimi emzirmek için uyanacak miyim diye uykularım kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…