EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Yazık ya rahim filmi 2000 ne demek , bence sende en iyisi doktorunu değiştir bakalım karşımıza neler gelicek daha , ya ben pko da değilim hani sadece yumurtaların biraz tembelleşmeye meyilli demişti , sürekli dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef , yarın Eyüp sultana gideceğim hepimiz içim dua edicem rabbim kabul eyler inşallah

Bende de bi şey yok canim rahim filmi dediler bekliyorum bir kac ay takmayacam bakalim

Allah razı olsun cnm

Dua her derde deva inşallah Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder

Kızlar bugün tahlillerimi gösterdim d vitamini baya düşükmüş bende birde insülin direncim yüksekmiş bunlarda gebeliğe engel dedi doktor bilginiz olsun sizde bir ölçtürün isterseniz

Kızlar bugün tahlillerimi gösterdim d vitamini baya düşükmüş bende birde insülin direncim yüksekmiş bunlarda gebeliğe engel dedi doktor bilginiz olsun sizde bir ölçtürün isterseniz
Insulin direnci bende de var pkolularda oluyor sende de var mıydı pko ben insulin direnci için glukofen içiyordum günde 1 tane sekerim biraz fazla düşmüştü artık günde yarim içiyorum

Insulin direnci bende de var pkolularda oluyor sende de var mıydı pko ben insulin direnci için glukofen içiyordum günde 1 tane sekerim biraz fazla düşmüştü artık günde yarim içiyorum
Pko yok bende ama pkoolmaya meyilli demişti doktor verdiği o inofolic combi insülin direnci içinde iyimiş o yüzden başka ilaç vermedi

Yıllar önce bana şeker yüklemesi yapılıp bakılmıştı pko olduğum için ama normaldi değerim. D vitaminim ne durumda bilemiyorum. Sürekli evde olmaktan yerlerdedir bence

Benim bugün adet günüm ama hiç umudum yok geçen ayda 1 hafta kadar gecikmişti
Benim de bu akşam olmam lazım. Ara ara girip hemen geçen adet ağrılarım oluyor bikaç gündür bugün biraz daha sık oldu. Kasık ağrım da Oluyor ara ara ilk defa oluyor Bu sadece yumurtlama zamanı olurdu

Yıllar önce bana şeker yüklemesi yapılıp bakılmıştı pko olduğum için ama normaldi değerim. D vitaminim ne durumda bilemiyorum. Sürekli evde olmaktan yerlerdedir bence
Bence bir ölçtür internetten baktım d vitamini eksikliği yumurtanın kalitesine de etki ediyormuş bilgin olsun d vitamini damla alırsın eczaneden malum güneş göremiyoruz

Benim de bu akşam olmam lazım. Ara ara girip hemen geçen adet ağrılarım oluyor bikaç gündür bugün biraz daha sık oldu. Kasık ağrım da Oluyor ara ara ilk defa oluyor Bu sadece yumurtlama zamanı olurdu
Benimde kasıklarımabatmalar giriyor ama hiç umutlanmadigim için test bile yapmadım 3 gün geçerse belki yaparım birde bende göğüs ağrısı başladı 3-4 aydır hiç göğüs ağrısı yasamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…