EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Benim de bu akşam olmam lazım. Ara ara girip hemen geçen adet ağrılarım oluyor bikaç gündür bugün biraz daha sık oldu. Kasık ağrım da Oluyor ara ara ilk defa oluyor Bu sadece yumurtlama zamanı olurdu

Eklentiler

• 20210214_161241.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar sanırım ben hamileyim ellerim titriyor ağlamaktan bittik dün adet olmam lazımdı

Eklentiler

• 20210214_161241.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 19
Yarın test yap iyice rahatla, ama yanlışlık olacağını sanmam her zaman yaşarım hiç çık az bende ikinci çizgi, ayy çok dua et bize de ben de çok istiyorum, ayy neler yaptın bize de anlat

Yarın test yap iyice rahatla, ama yanlışlık olacağını sanmam her zaman yaşarım hiç çık az bende ikinci çizgi, ayy çok dua et bize de ben de çok istiyorum, ayy neler yaptın bize de anlat
Hadi inşallah yarın kan verip dönüşte te idrar testi yapcam eve gelince bakayım ne durumda olacak.. herkes için öyle dua ediyorum ki baştan beri kendim için ne istediysem sizler içinde istedim hep. Ben klomen ve catlatma iğnesi 3 ay kullandım olmamıştı doktor rahim filmi dedi pahalı geldiği için erteledim c life başladım doktor çok tavsiye etmem sen bilirsin deyip geçiştirdi beni önce Allahın izniyle sonra da c life ile olduğunu düşünüyorum 2 ay kullandım macunu ve kafam rahattı eğer olmasaydı başka doktora gidip filmi cektirecektim

Ay acaba ben de mi kullansam. Tedavimi de yarıda bırakmak istemiyorum ama bilemedim. Senin adetlerin kaç günde oluyordu? C life düzene aldı mı adetlerini?

Hayırlı olsun sen varsa da hemen kimseye söyleme zaten bilirsin ilk üç ay riskli derler, rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah gerçekten çok mutlu oldum , aynı şekilde bende önce tüm kadınlara sonra kendime dua ederim

Ay acaba ben de mi kullansam. Tedavimi de yarıda bırakmak istemiyorum ama bilemedim. Senin adetlerin kaç günde oluyordu? C life düzene aldı mı adetlerini?
Aslında ayda bir oluyorum ama çok düzene soktu diyemem ben glukofende kullanıyordum onu düzenli içmezsem gecikme oluyordu mesela geçen ay 8 gün gecikmişti senin şuan ki tedavi sürecin nasıl

Aynen o kadar haklisin ki daha ailelerimize bile söylemedik ne olur ne olmaz yarın kanda ne çıkar bilemem ama bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır sence hala şoktayim inanamıyorum

Aynen o kadar haklisin ki daha ailelerimize bile söylemedik ne olur ne olmaz yarın kanda ne çıkar bilemem ama bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır sence hala şoktayim inanamıyorum
Ben sanmıyorum hiçbir kere denk gelmedim o kadar bende yaptım çift çizgiyi silik dahi göremedim yani, inşallah normal bir hamileliktir dış gebelik olunca da çift çizgi çıkkyor mu onu bilmiyorum aynı duyguları bizde yaşayalım burda sizinle paylaşalım inşallah

Erken gebelik testinde pozitif kanda negatif goren kisileri okudum benimki normal testti Allahim bos yere umutlandirmasin Her şeyin bir vakti vardır Rabbim en iyisini bilir gözüm yaşlı çok dua ettim inşallah sizlere de nasip olsun

Yok cnm merak etme. Çatlatma iğnesi fln olsan derim ki yalancı gebelik olabilir ama seninki basbayağı meydanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…